I ja mislim da su ti se postovi trebali obrisati. Reklamiraš se, znaš da je statutom i kodeksom zabranjeno.
Naravno da je moglo biti rečeno nešto relevantno, bez predstavljanja.
Uostalom, tvoje reči govore sve "Onima kojima bude bila potrebna će me pronaći lako"... Sad kad znaju koga da pronađu? Nije reklama?
Pričalo se ovde o ozbiljnim stvarima, više puta je davano stručno mišljenje o npr. izvršnom postupku pa se niko nije predstavljao.
Ne moraš ništa reći o temi, malo ucenjivački deluje izjava.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Zaista je teško narodu ugoditi.. A jedva sam sebe naterao da napišem ime, jer računam neozbiljno je da ne napišem. Kao da prodajem USB stikove i kažem da su kod mene najbolji i najjeftiniji. Niko živi nije pričao o ovom, samo jedan kolega napravio blog i bukvalno je jedini koji zna nešto o celoj tematici u čitavoj državi.. A trebalo bi sačekati da nekom zakuca poreska na vrata pre nego što se progovori? Ili možda privredni kriminal? Da ljudi gledaju u pasulj hoće li biti PDV-a na kripto ili neće, umesto da razmene informacije? Sve bih razumeo da ima jedno 7 advokata na forumu koji pričaju o ovom pa sam jedini ja naveo ime. Ovo je, koliko pratim, prvi put da je neko otvorio takvu temu i načeo ta pitanja, a da (makar na papiru) ima nekakvo znanje o tome. Nebitno. Završićemo na tu temu, namere su mi bile sve samo ne loše i sve samo ne reklama. Molim da thread ostane obrisan, ja se neću dalje uključivati u priču o ovom, rasprava zaključena, pozdrav svima.
Poslednja izmena: