Šta je novo?

Kriptovalute - opšta diskusija

Pasce tek nekoliko dana posle kad ga dodaju na coinbase to je neka logika jer obicno posle toga pada hype....Ali sve u svemu ne volim ripple jer ga kontrolisu banke mada kad vidim priliku za zaradu sto da ga ne kupim...

Ja sam usao na 1.050 izasao na 1.20 pa kad sam video da ide jos gore usao na 1.30 isasao na 1.50 sad sam usao na 1.60 i cekam 1.90 dolara jer je tu veliki otpor ne znam da li ce uspeti da probije to i ode na 2 dolara i preko toga.

Tako da nemas sta da pizdis zaradio si 100 posto ulozenog :)....Sad mi se cini da skuplja snagu za novi napad zato je malo usporio a realno za danas je i dosta porastao sa 1 dolara na 1.67 sasvim dovoljno za danas.

Nema na cemu :).

Onda imas za ulaganje Electroneum stvarno sjajan novcic za ulaganje mnogo je stabilan ja sam cekao dugo vremena da ga kupim na 0.04 ali koliko vidim nista od toga samo raste neprestano nebitno da li bitkoin pada ili ne to na njega ne utice....Od kada su pusteni Ico novcici nijedan ozbiljan dump nije imao i kad je pao bitkoin na 11000 Etn je pao nesto malo valjda oko 10 posto samo.

Jos kad izadje ova mining aplikacija za mobilni sad posle Nove godine i kad ga ubace na Bittrex i Poloniex i te ozbiljnije menjacnice tek ce cena da mu eksplodira....Na kraju cu ga kupiti na ovih 0.80 a imao sam priliku da ga kupim na 0.45 ali nisam *** samo tada je bila ta cena kad su pusteni ti Ico novcici i vise nikad.

Poslednja izmena:
Pasce tek nekoliko dana posle kad ga dodaju na coinbase to je neka logika jer obicno posle toga pada hype....Ali sve u svemu ne volim ripple jer ga kontrolisu banke mada kad vidim priliku za zaradu sto da ga ne kupim...

Ja sam usao na 1.050 izasao na 1.20 pa kad sam video da ide jos gore usao na 1.30 isasao na 1.50 sad sam usao na 1.60 i cekam 1.90 dolara jer je tu veliki otpor ne znam da li ce uspeti da probije to i ode na 2 dolara i preko toga.

Tako da nemas sta da pizdis zaradio si 100 posto ulozenog :)....Sad mi se cini da skuplja snagu za novi napad zato je malo usporio a realno za danas je i dosta porastao sa 1 dolara na 1.67 sasvim dovoljno za danas.

Nema na cemu :).

Onda imas za ulaganje Electroneum stvarno sjajan novcic za ulaganje mnogo je stabilan ja sam cekao dugo vremena da ga kupim na 0.04 ali koliko vidim nista od toga samo raste neprestano nebitno da li bitkoin pada ili ne to na njega ne utice....Od kada su pusteni Ico novcici nijedan ozbiljan dump nije imao i kad je pao bitkoin na 11000 Etn je pao nesto malo valjda oko 10 posto samo.

Jos kad izadje ova mining aplikacija za mobilni sad posle Nove godine i kad ga ubace na Bittrex i Poloniex i te ozbiljnije menjacnice tek ce cena da mu eksplodira....Na kraju cu ga kupiti na ovih 0.80 a imao sam priliku da ga kupim na 0.45 ali nisam *** samo tada je bila ta cena kad su pusteni ti Ico novcici i vise nikad.

*** gledam tamo u ripple sekciju. svi pomrli, a ovde se struka raspucala :D
Ja sam ga uzeo za 0.80 pa prodao za jedan nesto i posle toga ushao na 1.4 i sad cekam. Ne znam da li je pametno da se proda na 2 ili sacekam?
Imam neki osecaj da ce krenuti nezadrzivo ka 10 dolara ovih dana

10 dolara je preterivanje iz samo jednog razloga da bi bio 10 dolara on mora da ima veci market cap od bitcoina....Svakako u toku sledece godine ili one tamo moguce je to...

Za naredne 2 nedelje-mesec dana to je nemoguce.....

Kad ripple budu pustili na Coinbase videcemo pravo stanje ali moja prognoza da ce kratko posle toga da ima pad....

Realnije je da dodje na 2.5 do 3 dolara ali prvo da vidimo da li moze da dodje do 2 dolara.

Ja sam napisao slucajno ovde jer je jedan clan pitao da li je pametno uloziti u nxt.

Bilo bi lepo da bude 10 dolara :D ali je to nerealno za sada.

Ja bi sacekao da dodje na 2 dolara nisam 100 posto siguran da ce doci ali trebalo bi kad je budjavi Nxt dosao do 2 dolara sto ne bi i ripple.

10 dolara je preterivanje iz samo jednog razloga da bi bio 10 dolara on mora da ima veci market cap od bitcoina....Svakako u toku sledece godine ili one tamo moguce je to...

Za naredne 2 nedelje-mesec dana to je nemoguce.....

Kad ripple budu pustili na Coinbase videcemo pravo stanje ali moja prognoza da ce kratko posle toga da ima pad....

Realnije je da dodje na 2.5 do 3 dolara ali prvo da vidimo da li moze da dodje do 2 dolara.

Ja sam napisao slucajno ovde jer je jedan clan pitao da li je pametno uloziti u nxt.

Bilo bi lepo da bude 10 dolara :D ali je to nerealno za sada.

Ja bi sacekao da dodje na 2 dolara nisam 100 posto siguran da ce doci ali trebalo bi kad je budjavi Nxt dosao do 2 dolara sto ne bi i ripple.

CryptoMarketCap - 2.10
BitHumb - 2.33
CEX - 1.9950 sa 300k wall-om (10% cex marketa) na 2.0.

Ide ovo do trojke max do kraja godine, pa onda uskladjivanje kada BTC, BCH, ETH krenu redom ka 20k, 4k, 1k. Sve u svemu, ko proda Ripple visoko, a udje na trenutni BTC, BCH, ETH discount lepo ce da profitira :). Posle ovog pump-a se ceka Coinbase pump, jer tesko ce ignorisati drugi najvredniji coin.

Prognoze za sledecu godinu 5$-10$. Inace Ripple labs mesecno ubacuje u upotrebu do 1 milijardu (valjda) novih coin-a (ovo je max cifra), tako da i to moze lepo da utice na cenu. Paralelno sa tim, svaka transakcija unistava neki mali % coin-a sto opet utice da cena raste.

Update 1 minut posle posta: 300k wall na 2.0 je postao 100k wall na 2.1 :).

Poslednja izmena:
joca 89-Ok ako me ne ubaci weasel na spisak za kupovinu videcu da kupim tu hvala ti.

gile 23-Pa ovo je takoreci Coinbase pump u prvoj nedelji januara izlazi ripple na coinbase bar sam tako citao ovo je izgleda ili pocetak ili sredina pump-a.

Realno je da bude 5 do 10 dolara banke su to slazem se....Btc,Eth i Bch ne znam da li ce skoro na te cifre mora da se saceka nedelja....Jeste da bitkoin lepo izgleda trenutno ali opet nije odmakao previse da kazemo da je sa dumpovima zavrseno.

joca 89-Ok ako me ne ubaci weasel na spisak za kupovinu videcu da kupim tu hvala ti.

gile 23-Pa ovo je takoreci Coinbase pump u prvoj nedelji januara izlazi ripple na coinbase bar sam tako citao ovo je izgleda ili pocetak ili sredina pump-a.

Realno je da bude 5 do 10 dolara banke su to slazem se....Btc,Eth i Bch ne znam da li ce skoro na te cifre mora da se saceka nedelja....Jeste da bitkoin lepo izgleda trenutno ali opet nije odmakao previse da kazemo da je sa dumpovima zavrseno.

Mozda sredina pump-a, top ce biti onog dana kada XRP krene na coinbase-u. Posle tog coinbase pump-a krece opasna stabilizacija XRP-a. BCH je u toku coinbase pump-a imao top od 4100$ na cex-u, sad je na 2700, razlika skoro 50%.

PS. CoinMarketCap 2.23$. Bithumb 2.62, cex je na 1.97 (uvek su muljali sa tim XRP-om).

Da u pravu si recimo da dogura do 3 dolara i da se posle coinbase prepolovi opet ce to biti ogromna vrednost kad se setim samo koliko je dugo bio 0.20 mesecima.

Ja samo mogu da kazem svi cemo se kajati u vezi kriptovaluta sto NISMO KUPILI JOS

Ja se vec kajem [emoji51]

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ovo je vreme samo za buy and hold,kakvo izlazenje kakve zafrkancije gledanje chartova itd.... Naravno sa nekom kolicinom para se trguje malo,ali odredjeni iznosi idu za buy and hold pa se vidimo za 10 godina.

Bitcoin na poljo forumu - http://poljoinfo.com/showthread.php?16747-Bitcoin-sta-je-to-i-kako-radi&p=1322411#post1322411

Moj komsija se vec godinama *****ava sa tim glupostima. Klikce nekakve sajtove non- stop i dan i noc kao to mu se placa,ali nece jos nego treba da ispuni jos neke ''uslove'' da bi mu legle pare na racun i tako vec godinama. Pokrivio se kao bogomoljka u stolici,a dinar nije uzeo. Sto je najgore on i dalje balavi ceo dan uz komp. i ''zaradjuje'' pare dok ga otac gradjevinac finansira,a konj vec ima 30 godina.

hahaha :p ......

Sta ce bitcoin na poljo forumu da nece mozda da ga sade i zalivaju :D hehe.

A za ovaj post nemam reci :D hehe.

Ne postoji zakon koji brani prodaju kriptovaluta na limundo sajtu tako da eto covek se dosetio da tako prodaje kriptovalute :).

ma nisam ni imao zakon na umu...

samo mi je smesno :)

cak je i prodao par puta, vidim po ocenama...
kralj

Da prodao je jer Doge ima malu vrednost i ljudi kad pogledaju taj oglas i shvate da 100 Doge vredi 85 dinara odmah se upecaju i kupe.

Da vidis kad bi stavio da prodaje 100 ripple na primer ne bi ih tako brzo prodao.

Covek ima ideju :D.

Jel istrazivao neko SIA coin? Ima li perspektive? Vidim jedan od rijetkih da ima nisku cijenu a da je u top listi.

Pratim ga duže vreme. Kontam da uđem u ponedeljak ako btc krene da jača i povuče ostale cene na dole.

Narode, imam neka pitanja pa ako možete da mi odgovorite. Kako menjačnice čuvaju depozite, da li kao sadašnje banke sa frakcionalnim rezervama? Kad bi neko hteo da povuče 1M dolara na primer, jel bi to morao da odradi preko više desetine transakcija tokom više nedelja/meseci ili može sve odjednom? Šta bi se desilo u slučaju da ovih 2000 i kusur BTC adresa sa iznosim većim od 10M USD odluči da povuče pola sa računa?

Dobro pitanje samo upućeno na pogrešnu adresu :)

Kad bi neko hteo da povuče 1M dolara na primer, jel bi to morao da odradi preko više desetine transakcija tokom više nedelja/meseci ili može sve odjednom?

U pravilima svake berze imaš definisane limite prema tipovima naloga.
Npr, napredni nalozi na Bittrex berzi mogu da povlače do 100 btc dnevno.
Naravno, verovatno postoje i posebni, individualni dogovori sa onima koji imaju hiljade btc, mada je teško verovati da ih drže na berzama.

Inače, nije to samo sa berzama. Probaj da odeš u bilo koju banku i da zatražiš isplatu milion dolara odjednom, u kešu. Ne kažem da u svetu nema takvih, ali u Srbiji ih nema sigurno. U nekima bez najave može do 10.000 evra i to ako ih imaju, a mislim da je kod Komercijalne bilo do 2.000 evra bez najave. A i posle najave, koliko zaista moraš da čekaš zavisi opet od iznosa.

Do 5000 eur bez najave u intezi a mora da se salje zathev i da se popunjava za sve preko toga pa ide na odobrenje. Mislim da je i za druge banke slicna procedura i iznos.

Samo me zanima zašto bi neko podizao na ruke 1 mil. $ iz banke? ne mora milion, eto može i 100.000$

Da prenese preko granice i stavi na neki tajni racun.

Nazad
Vrh Dno