+1
Inače.. ovo što se trenutno dešava na tržištu ( podrivanje, podkopavanje, banke, razne interesne grupe, kitovi, plaćeni, a i zaludni polu-informisani hejteri.. ) su inicijalna kapisla za osnivanje globalnog cryptocurrency sindikata i delovanje u skladu sa okolnostima.. kako i koliko može.
I da ne odemo odmah u pogrešnom smeru.. svestan sam kompleksnosti implementacije nekog oblika sindikalnog delovanja na ovoj platformi i trenutno bih mogao jedino materijalno pomoći realizaciju ideje.. ali sigurno imamo na jednoj strani vas mlađe, sa više slobodnog vremena, dovoljno školovane, poletne i na drugoj već ozbilje, iskusne igrače od kojih se može dosta naučiti, informisati.. jedina prilika da mali postanu veliki i bitni u priči.
Ono, razmislite malo na tu temu... bili za, protiv i kako, zbog čega...
Jel imas nesto protiv da obrazlozis to sto si rekao posto meni nije najjasnije?
Tapatalk
Lol.
Tehnologija buducnosti se u sadasnjosti koristi da se pljackaju ljudi
Jel imas nesto protiv da obrazlozis to sto si rekao posto meni nije najjasnije?
Tapatalk
Pa taj nesrecnik ako udje danas da bi za dan-dva profitirao 100% i jeste dosao da se kocka. Meni ga nije zao. On je pohlepan, plitak, lenj, hoce da se udupla za par dana/nedelja, a pritom nije voljan ni da posveti 15 min dnevno, pa da procita nesto o coinu, pogleda neki review, analizu, sagleda vise uglova. Danas makar nije tesko naci informacije, cak i na mainstream medijima (Youtube, threadovi na Bitcointalk i Reddit). Ali ne, on hoce da ulozi 1000 eur i da izvadi 2000 eur za par dana. To se zove kocka! A tu je long term taj koji se kocka uvek donji.Nemam nista protiv da obrazlozim. Pricamo sve vreme o tehnologiji koja je tu da promeni neke stvari, i da svet ucini "boljim mestom". Na sta se svodi? Pola kocka, pola prevara. Pumpanje i dampovanje. Pogledaj ove screen shotove, sekunde se pominju. Pa o cemu pricamo. Zakasnis koju sekundu i? Shvatis da "projekat" i nije bas tako obecavajuci i da mu buducnost, ili sad vec proslost, nije bas svetla.
Da se razumemo, ja sebe smatram laikom, samo mi je cudno da niko ne gleda moralnu stranu svega ovoga. Ne vidis tog tamo nesrecnika koji je puko lovu pa je lakse, ***..
Ne bas. Jasno je da je kripto u nekom obliku buducnost. Ako ljude oslobodite od poreza i prvi jasno regulisete pravila u zakonu svoju zemlju stavljate odmah u prvi plan, privlacite mlade i sposobne ljude sirom sveta, privlacite investirore, obrazujete i domace ljude i dajete im sansu da napreduju u tom svetu. Zato kazem da je Lukasenko pametan covek, ne lupa glavu sitnim stvarima kao sto je to da od tebe i od mene naplati porez na kripto. Covek vidi siru sliku i to malo poreza zrtvuje da bi zemlju pogurao tehnoloski napred. Koliko je kripto profitabilan i koliko je postao ozbiljan posao svima je vec jasno ove godine.
Na zalost, kod nas nema pametnih ljudi da donose odluke, tehnoloski nastavljamo da kaskamo za svetom.
Bezbroj puta sam ponovio u zadnjih par godina da bi u ovoj zemlji trebalo dozvoliti da pare iz kripta ulaze bez poreza i koliko je to dobro za ekonomiju. Sve pare bi se slivale kroz pdv svakako. Ako nista drugo makar da porez bude 5-10% fiksno a moze i bez poreza ako se kupuju proizvodi napravljeni u srbiji, tako bi se podsticala domaca industrija. Ja pricam godinama ali mene niko nista ne pita :d
Tapatalk
A sto bas zelis u Nxt da ulozis?Ripple je trenutno bolja opcija uskoro ce biti dodat na Coinbase pa ga pumpaju samo tako i jos svasta nesto se desava sa njim.
Ripple od danas ima veci coinmarketcap od Ethereum-a sto je neverovatno tj. imao je vise puta danas...Citao sam po netu da im je cilj za sledecu godinu da sruse bitkoin sa prvog mesta s obzirom da iza ripple stoje banke i ako upumpaju dovoljno novca sasvim moguc scenario....Da se razumemo to ne znaci da ce ripple vredeti vise od bitkoina nego mislim na market cap.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1381669.6620 skroluj dole videces koliko je brz ripple trenutno i koliko kosta prosecna transakcija.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1381669.6700 ovde ti je plan koji imaju banke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari