Dok god se ta sredstva vode kao rezervisana transakcija se može poništiti
Od hardverskih koristim Ledger.Koji wallet je najbolji?
Ta priča sa stejkovanjem je mnogo komplikovanija nego što izgleda. iskreno savetujem da ako već nisi siguran šta znače te stvari, izučavaš par dana na youtube sve u vezi stejkovanja, i da se dobro upoznaš sa "impermanent loss" frazom i značenjem, pa da onda ipak još jednom i još jednom razmisliš.Kod stejkovanja, jel može neko da objasni šta je 'APR' A šta 'Commission' i ostalo... U principu zanima me koji Validator daje najveći procenat na stejkovanje-čuvanje novčića? Evo prilažem sliku, pa mi kažite koji Validator Delegator je najbolji?
![]()
Mintscan
Interchain block explorer and data analytics for sovereign blockchain networks.www.mintscan.io
Oce li mi iko reci zbog cega je ETH ovoliko jak, ako izuzmemo fancy ime?Ta priča sa stejkovanjem je mnogo komplikovanija nego što izgleda. iskreno savetujem da ako već nisi siguran šta znače te stvari, izučavaš par dana na youtube sve u vezi stejkovanja, i da se dobro upoznaš sa "impermanent loss" frazom i značenjem, pa da onda ipak još jednom i još jednom razmisliš.
ako bi stejkovao, onda neki jaki coini i jake mreže (iako sa mngo manjim procentulanim povratom nego ti novčići koje si okačio), i sa što manjim fijem, nikako ETH čiji fee će ti pojesti sve.
Probaj Exodus.Koji wallet je najbolji?
I ako sam od skora u kripto vodama, mogu reći da se ETH više ne rudari. Znači broj koina se ne povećava. Ali ETH je 'jak' zato što svi glavni koini koriste erc20 (ETH) mrežu. Koliko ja razumem. A fee (taksa) na toj mreži je poprilična i od toga ETH sve više vredi... Ali kao što rekoh ne rudari se i ne može se očekivati dugogodišnji trend rasta, već služi samo u 'špekulativne' svrhe. Tj, veliki igrači uglavnom znaju kad se sprema rast a kada pad ETH i u skladu sa tim ulažu, tj. kupuju ili prodaju ETH.Oce li mi iko reci zbog cega je ETH ovoliko jak, ako izuzmemo fancy ime?
Upravo to. Jedino sto ja ne vidim nijedan razlog za bull run. Ovo polovljenje je verovatno jedini razlog zasto BTC vuce na gore. Bull run ne vidim u najavi jer ne vidim nikakvu akumulaciju. Ekonomija je globalno u bunaru tako da nema nikakvog razloga da kripto skace.
Binance?Da li mi neko moze dati savet kako je najjeftinije kupiti USDT karticom. Trenutno koristim Huobi al nekad provizije budu bas velike jer moram da idem na 3rd party.
Purpose Investments bitcoin ETF je jedan od kanadski bitcoin etf odobren 2001@Babic
Ja na sajtu Purposea ne mogu naći na kojim adresama se nalazi BTC koji imaju. Možeš li ga ti naći?
Purpose Investments bitcoin ETF je jedan od kanadski bitcoin etf odobren 2001
Ti fondovi ne cuvaju direktono BTC vec angazuju castody servise koji za njih skladiste i cuvaju
Purpose bitcoin etf su radili sa Gemini castody a od pre nekoliko mjeseci rade i sa Coinbase castody
![]()
Purpose Investments Appoints Coinbase as Additional Sub-Custodian for Crypto Funds
Purpose Investments today announced that Coinbase will act as an additional sub-custodian for the funds it manages that hold digital assets effective as of May 15, 2023.www.purposeinvest.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari