Napisi neki post u ovoj temi :d http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=188064&highlight=nikA ti ni mobilni ne koristis?![]()
Meh, odma do moje zgrade je Telekomova centrala, sa sve mobilnim predajnikom, nema ni 10 metara od moje dnevne sobe, tako da ako me to ne ubije, neće ni ovo :smash:
Meh, odma do moje zgrade je Telekomova centrala, sa sve mobilnim predajnikom, nema ni 10 metara od moje dnevne sobe, tako da ako me to ne ubije, neće ni ovo :smash:
nije 2GB/s nego 2Gb/s a i tih 2Gb/s ce najverovatnije biti realnih 100MB/s sudeci po dosadasnjim WiFi standardima (npr. 802.11n ne moze da prenese vise od 7-8MB/s pri brzina linka od 130Mb/s)...OK, aj pustite decka..mozda je samo "neobavesten". Sta kazete na wifi od 60ghz odnosno 2GB/s? Cek, nesto meni sad tu nije jasno. Koji HDD moze da upisuje podatke tako brzo...ili cemo u buducnosti svi furati 60GB RAM memorije, a ROM memoriju cemo da batalimo? hehehehe...kao ludi naucnici. Prvo smislili autoput, pa ce tek onda automobile.
mozda gospodja bozen ima jos one nalepnice protiv (ili smanjenja, nisam bas obavesten) zracenja mobilnih telefona, pa bi ti ja preporucio da zalepis jednu na predajnik :d
ljudi postaju paranoicni...sta da vam kazem kad neki ljudi iz mog okruzenja...znaci 30+ godina, obrazovani i td ne koriste google servise jer ih spijuniraju :zgran:...vrhunac je bio kad je neko od njih rekao..ok chrome ali ako imas gmail onda znaju sve o tebi..oni su zamislili da tamo u google kompaniji sedi 20 teta koje citaju mailove po ceo dan u 3 smene. za 5 godina ih zamisljam kako ne izlaze iz sobe...onako bolesno beli..jer google satelit snima svakinjihov pokret
a tema...krenula neozbiljno pa ce tako i zavrsiti....koliko mi se cini s jednim lock
Bezicni prenos podataka brzinom 2GB/s !!!!
Meni na pamet pada jedna od (banalnijih) namena ove nove tehnologije - kraj isprepletanih kablova u i van kucista!Naravno, daleko smo mi od toga jer na svaciju veliku zalost Tesla nije poziveo jos koju deceniji i zavrsio svoj projekat bezicnog prenosa elektricne energije. Jos je veca zalost sto "ovi pajseri" ne mogu to da izvale vec pola veka..elem tema je nesto drugo. Overite link
http://www.osnews.com/story/20846/New_60_GHz_Wireless_Chip_Created_Capable_of_Super_High_Speeds
p.s. Inace preuzet sa itsvet-a. Nadam se da mi MOD-ovi nece zameriti.
Jesi li pušač?Svi ste mnogo pametni, a kad oćelavite pitaćete se od čega je. "Ne bojite se" i taj rad ...jer 2.4Ghz i u prirodi raste na svakom drvetu jelda. :vomit:
Svi ste mnogo pametni, a kad oćelavite pitaćete se od čega je. "Ne bojite se" i taj rad ...jer 2.4Ghz i u prirodi raste na svakom drvetu jelda. :vomit:
Ja ne moram da se pitam od cega, meni sve generacije unazad celave, a tada nije bio ni TV a ne 2.4GHz![]()
:d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari