Lucas
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.02.2002
- Poena
- 690
bojanakov je napisao(la):Evo da cujete i moju pricu:
Izadjem ja u grad u Subotu vece i u Pub-u stetnem dobrog ortaka koj mi isprica za mene neverovatnu pricu,da su njegovoj majci ukrali C55 i posle 3 dana joj je vracen nazad!Ne mogu da ponovim njegovu pricu u detelje ali znam da je prijavljeno policiji i da je zeni vracen fon,uostalom to je poenta!
A meni se desilo to da mi je letos dignut mp3 discmanmi ja sam prijavio muriji to,oni su sasvim cool postupili samnom cak su me i 2,3 puta posetili kuci ``da vide da li ima nekih novih detalja``i poslednjom prilikom su mi rekli da su na tragu jednoj grupi iz mog kraja i da je moguce da mi uskoro donesu discman kuci :smoke: Heh,osim nade mi ne preostaje nista drugo,ali mi je drago da me bar murija nije odgonila :banana:
Iako sam ja odavno digo ruke od svega toga i kupio novi discman,ko zna mozda mi se stari vrati pa dodjem i do malih oglasa ovog sajta=dodjem do neke kinte![]()
Naravucenije je da od murije ipak ne treba odustajati...
Pozdrav!
drugo je telefon drugo MP3 plejer.
telefon, kad god je ukljucen i ima karticu u sebi, odaje poziciju gde se nalazi. MP3 plejer to ne radi
Ali recimo da ti ga je ukrao neki 'uzoran' gradjanin ne bi mogli nikako da ga nadju... (eventualno, kad bi taj neko nesto zasrao pa....)