Imam ja od 2020-te.Ima li ko Scheppach?
takvu planiram da uzmem ,samohodnu 7ks . Zadovoljan si pretpostavljam tom markom?Imam ja od 2020-te.
Da li ima neka benzinska sa elektrostartom da ima Briggs & Stratton ili Hondin motor?
Ne nalazim uopšte…
Nisam hteo samogod da bi mogao lakse da je manevrisem. Mislim da ce biti dovoljno veci tockovi i lezajevi u njima da mogu da je voyam normalno. Samohod ne mogu napred/nazad pa bi te delove morao trimerom.Koliko vidim motor je kao na mojoj minus nije samohodna
Deluje odlicno
Pa i kod samohodne može napred nazad, samo tada pustiš polugu za uključenje samohoda. Imače, ništa manje nije samohodna upravljivija od obične. Ključna stvar kod samohodne na koju treba obratiti pažnju je da se ne skreće (pod većim uglom) dok je samohod uključen. Tada privremeno otpustiš polugu samohoda, skreneš (npr 90-180 stepeni) i onda ponovo privučeš polugu samohoda. Ovo možda deluje komplikovano, ali posle kratkog rada bude prilično lako.Nisam hteo samogod da bi mogao lakse da je manevrisem. Mislim da ce biti dovoljno veci tockovi i lezajevi u njima da mogu da je voyam normalno. Samohod ne mogu napred/nazad pa bi te delove morao trimerom.
Videcemo kada stigne
Koliko sam razumeo.. Samohodna ako hoćeš unazad moras da digneš pogonske točkovePa i kod samohodne može napred nazad, samo tada pustiš polugu za uključenje samohoda. Imače, ništa manje nije samohodna upravljivija od obične. Ključna stvar kod samohodne na koju treba obratiti pažnju je da se ne skreće (pod većim uglom) dok je samohod uključen. Tada privremeno otpustiš polugu samohoda, skreneš (npr 90-180 stepeni) i onda ponovo privučeš polugu samohoda. Ovo možda deluje komplikovano, ali posle kratkog rada bude prilično lako.
Navodno tako se zezne samohod a on onda nije u garanciji ako je fizički kvar nastao na taj načinMa jok
Ja ovu moju koristim kako je objasnio Kiza
Kad otpustis samohod prenos je iskljucen i mozes da je vrtis kako hoces
Samohod se zezne samo u slučaju kada skrećeš sa uključenim samohodom. Kada isključiš samohod, kosačica se ponaša kao i svaka druga bez samohoda.Navodno tako se zezne samohod a on onda nije u garanciji ako je fizički kvar nastao na taj način
To ti je rekao neko ko nije koristio kosilicu u zivotuNavodno tako se zezne samohod a on onda nije u garanciji ako je fizički kvar nastao na taj način
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari