Šta je novo?

Koristi neko Amazon Echo Dot?

Izgleda da od danas i stari korisnici moraju da se pretplate. Da li je neko uspeo da se pretplati sa nalogom iz Srbije i kako?

Kako se prebaciti na spansku verziju?

Imam u zadnje vrjeme malo problema sa amazon echo. Ne mogu da ga natjeram ni da radi sa spotify ni sa apple music( oba placena naravno). Tidal je radio ok ali nemam vise pretplatu. Imao lneko slicnih problema?

Imam u zadnje vrjeme malo problema sa amazon echo. Ne mogu da ga natjeram ni da radi sa spotify ni sa apple music( oba placena naravno). Tidal je radio ok ali nemam vise pretplatu. Imao lneko slicnih problema?
Meni spotify radi bez problema ali ako se dobro sećam neophodan je premium spotify nalog.

meni spotify radi sa free nalogom, i to radi bez ikakvih reklama.

To je nesto kao radio browser?

lakse ti je njega podesiti...

Da, ali uputstvo da napravis svoj plugin i ubacujes listu radio stanica. Ja krenuo, ali zaglavio na nekom deploymentu. Ne razumem se u programiranje pa su mi ovo sve spanska sela. A radio browser ne mogu ni da platim, a da echodot prebacujem na spanski ne zelim, pa sad tragam za nekim alternativnim resenjem za nase radio stanice i naletim na ovo gore.

Pa meni radi sve, ali ga retko koristim.
Ovo ti je prekomplikovano.

na kraju najcesce koristim tune in i spotify

TuneIn nisam nikad koristio, pa ni ne znam kako funkcionise. Radio browser plugin mi je do nedavno radio, ali sad samo mogu da koristim default listu. Spotify probao i nije mi se dopalo. Sve sto mi treba je plugin koji moze da pusta stanice iz moje liste radio stanica i da mogu glasovnom komandom da ga pokrecem. Koliko vidim, TuneIn trazi pretplatu ukoliko zelim da slusam radio bez reklama, a i nemam ga u skill-ovima u Alexa aplikaciji, pa ne mogu ni da dodam.

TuneIn nisam nikad koristio, pa ni ne znam kako funkcionise. Radio browser plugin mi je do nedavno radio, ali sad samo mogu da koristim default listu. Spotify probao i nije mi se dopalo. Sve sto mi treba je plugin koji moze da pusta stanice iz moje liste radio stanica i da mogu glasovnom komandom da ga pokrecem. Koliko vidim, TuneIn trazi pretplatu ukoliko zelim da slusam radio bez reklama, a i nemam ga u skill-ovima u Alexa aplikaciji, pa ne mogu ni da dodam.
Nakon što je prestao raditi radio browser ja sam kontaktirao direktno developera, i dogovorili da mu platim preko PP godišnju pretplatu. Ima kontakt forma na stranici radio browser-a.

Nazad
Vrh Dno