Meni spotify radi bez problema ali ako se dobro sećam neophodan je premium spotify nalog.Imam u zadnje vrjeme malo problema sa amazon echo. Ne mogu da ga natjeram ni da radi sa spotify ni sa apple music( oba placena naravno). Tidal je radio ok ali nemam vise pretplatu. Imao lneko slicnih problema?
Nakon što je prestao raditi radio browser ja sam kontaktirao direktno developera, i dogovorili da mu platim preko PP godišnju pretplatu. Ima kontakt forma na stranici radio browser-a.TuneIn nisam nikad koristio, pa ni ne znam kako funkcionise. Radio browser plugin mi je do nedavno radio, ali sad samo mogu da koristim default listu. Spotify probao i nije mi se dopalo. Sve sto mi treba je plugin koji moze da pusta stanice iz moje liste radio stanica i da mogu glasovnom komandom da ga pokrecem. Koliko vidim, TuneIn trazi pretplatu ukoliko zelim da slusam radio bez reklama, a i nemam ga u skill-ovima u Alexa aplikaciji, pa ne mogu ni da dodam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari