Neka stave to $ na sve pinkove kanale, al' nismo mi te srece.Nešto eksperimentišu! Ispred kanala Pink Premium, Romance, Soap, Pedia i Pink'n'Roll pojavio se znak sličan ovom $ i trenutno ne emituju signal na ovim kanalima! Verovatno probavaju kartice!!!
Послато са K01A уз помоћ Тапатока
Ako bude za sebe pink paket to ne kupujem ni u ludilu, nego mi se pojavilo na listi! Da li kod Vas ima i jedan od ovih kanala?Neka stave to $ na sve pinkove kanale, al' nismo mi te srece.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Uloguj se u modem (za cbn 192.168.100.1/cable modem/signals) i gledaj jacinu signala - 99% je do toga (download snr ne bi trebao biti ispod 30, a i jaci od 40, a download power level trebao bi da je u opsegu -10+10). Posle posalji im screenshot i opis situacije na mail u Beograd ([email protected]).
Znak skinut, kanali rade normalno!Nešto eksperimentišu! Ispred kanala Pink Premium, Romance, Soap, Pedia i Pink'n'Roll pojavio se znak sličan ovom $ i trenutno ne emituju signal na ovim kanalima! Verovatno probavaju kartice!!!
Послато са K01A уз помоћ Тапатока
Tebi su signali skroz ok, da ti nije nešto sa ruterom, kompom? Koji je ovo modem? Imao sam CISCO i sada CBN i ne liči ni na jedan. Da li ti modem ima WiFi? Ako ti je WiFi preko dodatnog ruera, ja bi tamo tražio problem...Poslao sve. Ima li jos neko ovaj budjavi D'Link DIR-600? https://s18.postimg.org/bsqwvtxy1/1312.jpg
Pozz, nov, sam, nesto sam guglao po netu, trazeci resenje za moj problem. Vec godinu dana unazad imam problem sa gubitkom paketa. Do modema je ping 1ms, 0 package loss, posle modema je sve uzas. Svaki dan, u popodnevnim satima internet trokira, zvao sam ih 1000 puta da rese i kazu kako ce resiti. Zadnji put kada su bili nisu nista uradili, postavili mi pitanja i ja sam im odgovorio, da resetovao sam ruter, da resetovao sam modem, da promenio sam kompjuter, da povezao sam pc direktno na modem, i dalje imam package loss . Ne znam vise sta radim. Drugi ISP ne postoji osim dial up iz posta :S:
Problem je sto su cesti gubici, ponekad i po par sekundi, dovoljno da im izbaci iz neke igre i da poludim. Sada je 1%, znalo je da bude i 5%.
1% packet loss. Na 2344 paketa, 27 izgubljenih...
Sent from "Alcatel OT Easy db"
Pa tu postoji problem, ne igram multiplayer igre, niti single player. Da je dobro - nije, naravno![]()
Ajd, pustio sam i kod mene ping prema istoj ip da uporedimo. Ako ima i neka dobra duša na adsl-u da uradi isto.
Sent from "Alcatel OT Easy db"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari