Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

imam ja ljudi jedan problem,kupio sam Risiver kablovski HUMAX IPDR-9800C,i sada imam problem da na nekim kanalima imam sliku a na nekim kanalima nemam,na tim kanalima imam i zvuk i prevod ali nemam sliku i pise mi ovo:

Pogledajte prilog 212489

Ako neko ima ideju sta je problem neka napise.
Mislim da znam... Verovatno ti je stariji model risivera i ne podržava mpeg4 format, nego samo mpeg2. Ako ti rade Sport Klubovi a ne rade Arene to je to. Prvi su mpeg2 drugi su mpeg4.

Što se tiče radio kanala, kod mene je sve isto, nema razlike, nalaze se među radio kanalima, ne među tv kanalima... Mada, juče nisam to gledao, možda je juče bio neki kiks...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Isto je i kod nas, signala nema na Klasiku, ali zato se EPG pojavio...

A radio kanali su vraćeni na svoje mesto, sve je u redu.

Baš se pitam da li bi trebalo da očekujemo i Prvu Plus u ponudi?

Mislim da znam... Verovatno ti je stariji model risivera i ne podržava mpeg4 format, nego samo mpeg2. Ako ti rade Sport Klubovi a ne rade Arene to je to. Prvi su mpeg2 drugi su mpeg4.

Što se tiče radio kanala, kod mene je sve isto, nema razlike, nalaze se među radio kanalima, ne među tv kanalima... Mada, juče nisam to gledao, možda je juče bio neki kiks...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

tacno tako,sport klubovi mi rade ali mi ne rade arene,sada sam video da pise na njemu samo mpeg2.To je znaci problem,da ga vratim onda.Hvala Benhcmark na pomoci....Pozzzzz.....

Znači, uskoro dobijamo i Prvu Plus i Prvu Max.

KCN.jpg

^^ Vidimo da su uspešno savladali promenu tastature sa eng na srpski :D

^

Kod nas tako ne izgleda Info kanal, vec po ceo dan idu neke pevaljke. Samo ga ima u analogiji, a u digitalu ne.

Ono sto je zanimljivo da kod nas jos uvek radi kanal AMC u analogiji, nije izbacen. U digitalu jos uvek nema HD kanala.

Kad bi ubacili i nat geo WILD bilo bi vrh, čudno je da ona na ide sa nat geo paketom zajedno

Cao ljudi, jedno pitanje. Ne znam da li je mozda vec pisano o ovome, ako jeste sorry sto pitam.

Da li mozda neko ima problema sa netis ruterom.
C3_b.jpg

Desava mi da Wi-Fi losije radi, u smislu kad sam nakacen preko telefona poruke koje se salju na Whatsappu ne posalje odmah, takodje kad meni neko posalje stignu posle par minuta. Isto tako sto se tice ucitavanja stranica preko fona, kao da se ruter zakuca, sve lampice su ok. Probao sam reset na dugme i posle toga malo bolje radi ali i dalje nije to to. Da li neko zna sta bi mogao biti problem? Da li je moguce da je taj netis krs? Koje vi Wi-Fi rutere imate. Da li da ih cimam zbog toga, jer sam imao i pre toga isti ruter gde sam imao isti problem.

Takvih problema nisam imao kad se nakacim kod nekoga ko ima Telekom-ov net i Wi-Fi ruter. Sto se tice kopernikus neta radi super preko kabla.

Poslednja izmena:
Kod mene taj netis radi odlicno.

Sent from my m2 note using Tapatalk

I kod mene taj netis sljaka extra i to u repetitor modu (bezicno povezan na postojeci ruter i na taj nacin pokrivam vecu povrsinu sa signalom). Probaj sa sajta tog rutera skinuti firmware i azurirati ga... Mozda pomogne... Mozda.. Inace ruter kosta 1800din i za te pare sljaka i vise od ocekivanog..

Jak mi je to operater kada info kanal mozemo gledati preko linka koji je neko postavio a ne kako bi trebalo na nekom tv kanalu.A i nemoze za sve gradove biti isti info kanal kada je ponuda kanala razlicita od mesta do mesta.Zato mi u gradovima koji nemaju HD kanale u ponudi moramo da se nadamo da ce Prva Plus i Max da budu deo klasicne dtv ponude da ne izvisimo kao u slucaju tv partizan i ostalih kanala u HD rezoluciji.

Imam telemark kablovsku i trenutno imam oko 70 kanala na mom starom tv-u sa katodnom cevi,e sada na njihovom sajtu pise da ako imas bolji tv mozes da podrzis 150 hd kanala?zanima me da li ima neki korisnik koji moze ovo da potvrdi za hd kanale?

Razrađuju plan za nagovaranje korisnika na prelazak na skuplje pakete, u novembru bi trebalo da se krene sa tim.

Bez brige, ima za vas Pink paket.
To bi trebalo da znaci da smo mi prosti i glupi ljudi pa nam je i to dovoljno.E taj pink paket imate i vi pa smo bar tu jednaki!

Neki zele vise i vide bolje, a neki ne vide i ne cuju dobro pa je bitno samo da se boje smenjuju i nesto susti cisto da nije tisina...

A sta je sa onima koji zele i da vide i da cuju bolje a nemaju tu mogucnost?

Pink zatupljuje ljude.

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk

Wow ... Kao što smo i mislili, smanjiće broj kanala za ovu cenu, a postojeće kanale u pakete???
Bez novih kanala??
Da li je previše optimistično da očekujem neke od ovih paketa: HBO paket, Cinemax paket, Filmbox paket, Cinestar paket, muzički paket (MTV, VH-1)?

Al smo vickasti danas

Sent from my iPhone using Tapatalk

Wow ... Kao što smo i mislili, smanjiće broj kanala za ovu cenu, a postojeće kanale u pakete???
Bez novih kanala??
Da li je previše optimistično da očekujem neke od ovih paketa: HBO paket, Cinemax paket, Filmbox paket, Cinestar paket, muzički paket (MTV, VH-1)?
Ono sto mi je logicno je da ce odmah biti sportski paket i hd paket.

Meni samo nije jasno zasto se zanosimo i opterecujemo paketom HD kanala i zasto bi to placali,
kada ce za par godina biti normalno da sve televizije emituju HD.
Bukvalno HD bice, kao danas analogna

Ne znam kakvih ce paketa biti, samo se nadam da SK nece dirati. Arene slobodno mogu na doplatu.

U analognoj Sport klubovi sa oznakom HD, a u digitalu ne. :d

Aman ljudi otkud vam onfo da ce biti paketa ka nema nista zvanicno valjda treba da ponude nesto pa onda da prave pakete

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno