Jutros ni tv-a ni neta, došlo pre pola sata... ***, šta je ovo, povećaju cenu i mreža im se raspadne istog trenutka...
Ima u zadnjih 20ak strana o tome.Jel pominje neko poskupljenje? Bar u Nisu. Umeato do sada 1400 i nešto, kablovska i net, bice 1900 i nešto
bilo bi dobro da bude kablovska i net 1900din ukupno![]()
Koja je ponuda telekoma za te pare i moze samo na jedan tv... Pritom gde im mreza to ne dozvoljava ne mogu ni da puste vecu brzinu neta od 10MB/s.... Hajde sve da uzmemo u obzir...
Pa toliko ja sad placam u kopernikusu. Tj od sledeceg meseca, a do sada je bilo 1450 ja mislimbilo bi dobro da bude kablovska i net 1900din ukupno![]()
Pa toliko ja sad placam u kopernikusu. Tj od sledeceg meseca, a do sada je bilo 1450 ja mislim
Nadam se da se salis? Svi smanjuju cene samo gov.... iz kopernikusa dizu cene.
Evo sta telekom nudi ako potpises ugovor do 31 decembra: Osnovni mts TV paket po ceni od samo 567,50 dinara mesečno tokom cele ugovorne obaveze od 12 meseci.
Pa kod Jotela je kablovska + internet 15/1 ~ 1380din a kablobvska + fiksna 990din
Pogledaj exenet cenovnik za ~2200 dobijas kablovsku + internet 40/4 (optika)
Definitivno gube veci broj korisnika gde ljudi imaju alternative. Ako se ne dovedu u red sa cenom preko paketa sa najavljenom fiksnom prelazim kod jeftinijih operatera.
Evo ovako... Informacije iz prve ruke... Od 1.11. Pocinju paketi na kopernikusu.... Ovo je najpouzdanija informacija....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari