Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Jutros ni tv-a ni neta, došlo pre pola sata... ***, šta je ovo, povećaju cenu i mreža im se raspadne istog trenutka...

Ovo je postalo nepodosljivo sa signalom,secka slika na svim kanalima,ledi zapucava,sta da radim

Sony Z2

Jutros ni tv-a ni neta, došlo pre pola sata... ***, šta je ovo, povećaju cenu i mreža im se raspadne istog trenutka...

danas je u centru grada nestala struja od 8 do 12:15 bas u toj ulici gde su oni,zbog toga nije bilo ni tv-a ni neta.

Jel pominje neko poskupljenje? Bar u Nisu. Umeato do sada 1400 i nešto, kablovska i net, bice 1900 i nešto

Mialim,meni ne smeta. I dalje u najjeftiniji, uzeci u obzir sta nude. Ali vidim sad se pominje doplata za neke kanale. Cemu onda poskupljenje kad ce da izbace neke kanale i prebace ih na doplatu. To bi imalo smisla da su cene ostale iste

bilo bi dobro da bude kablovska i net 1900din ukupno :)

bilo bi dobro da bude kablovska i net 1900din ukupno :)

Nadam se da se salis? Svi smanjuju cene samo gov.... iz kopernikusa dizu cene.

Evo sta telekom nudi ako potpises ugovor do 31 decembra: Osnovni mts TV paket po ceni od samo 567,50 dinara mesečno tokom cele ugovorne obaveze od 12 meseci.

Pa kod Jotela je kablovska + internet 15/1 ~ 1380din a kablobvska + fiksna 990din

Pogledaj exenet cenovnik za ~2200 dobijas kablovsku + internet 40/4 (optika)

Definitivno gube veci broj korisnika gde ljudi imaju alternative. Ako se ne dovedu u red sa cenom preko paketa sa najavljenom fiksnom prelazim kod jeftinijih operatera.

Koja je ponuda telekoma za te pare i moze samo na jedan tv... Pritom gde im mreza to ne dozvoljava ne mogu ni da puste vecu brzinu neta od 10MB/s.... Hajde sve da uzmemo u obzir...

Koja je ponuda telekoma za te pare i moze samo na jedan tv... Pritom gde im mreza to ne dozvoljava ne mogu ni da puste vecu brzinu neta od 10MB/s.... Hajde sve da uzmemo u obzir...

Cisto da znas Telekom uveliko gura optiku po Nisu i stavlja akcenat na vdsl uslugu. A verujem da ce zbog ove niske cene veci broj korisnika preci kod njih.
Bilo kakva polemika je bespotrebna osipanje korisnika je neminovno sa ovom trenutnom cenom pretplate. Ja vise necu pisati posto do kraja meseca prelazim kod konkurencije.

Pozrdrav

30/3 :(

net.JPG

Pa potpisao sam ugovor na 2 godine, to je bilo pre godinu, godinu i po, kad su uveli kao digitalnu... Videcu kad odem kuci sta tacno pise u ugovoru.

Koliko ti placas? Odakle si?

Ja placam 2600rsd, 1400rsd net + 1200rsd kablovska, net je 30/3.
E sad ne znam kolikoce doci novi racun, koliko je to poskupljenje?

Nadam se da se salis? Svi smanjuju cene samo gov.... iz kopernikusa dizu cene.

Evo sta telekom nudi ako potpises ugovor do 31 decembra: Osnovni mts TV paket po ceni od samo 567,50 dinara mesečno tokom cele ugovorne obaveze od 12 meseci.

Pa kod Jotela je kablovska + internet 15/1 ~ 1380din a kablobvska + fiksna 990din

Pogledaj exenet cenovnik za ~2200 dobijas kablovsku + internet 40/4 (optika)

Definitivno gube veci broj korisnika gde ljudi imaju alternative. Ako se ne dovedu u red sa cenom preko paketa sa najavljenom fiksnom prelazim kod jeftinijih operatera.

Kod Jotela ima da se nagledas televizije...izbor kanala mizerija, kvalitet slike ocajan...ne vredi ni pet banki...a telefonija postoji samo na sajtu

Kopernikus je kupio opremu Televizije Smederevo i najverovatnije cemo uskoro imati jos jednu K::CN Televiziju. :)

Evo ovako... Informacije iz prve ruke... Od 1.11. Pocinju paketi na kopernikusu.... Ovo je najpouzdanija informacija....

^
Znaci smanjice nam broj kanala u osnovnom paketu i sve to za 1400 din? bas fino...
Brzi internet nista? Neke akcije?

Ja isto očekujem da postojeće kanale rasporede u pakete i da imamo manji broj kanala uz povećanu cenu. To mi baš na njih liči ...

Oni nisu sposobni da izjednace ponudu kanala u svim mestima a kamoli pakete da prave.Bas me zanima kako ce sve to da izgleda.Neznam kako ce u Boru da ponude paket HD kanala kada ih do sada nismo imali!?

Pa uvesce ih u paket da doplatis pa ces ih imati. Morace opet da prekrpe onu reklamu analogno platis digitalno gratis.

u koricnickom centru kazu da nece biti nikakvih paketa danas sam zvao da pitam

Poslednja izmena:
Ajd nek ovi što rade u Kopernikusa ili imaju tamo nekog neka im poruče da bi mogli neku informaciju da okače i na onaj krševiti sajt, recimo info da postoji i digitalna televizija, i recimo raspored frekvencija/kanala po gradovima...

Nazad
Vrh Dno