Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Ljudi, ja stvarno poštujem vašu želju za vh1 npr, ali daj recite mi kako to izgleda u praksi? Sedneš ispred tv-a i gledaš spotove ili?

Ozbiljan sam, jednostavno ne razumem šta će vam muzički tv kanal u ovo vreme? Pustite u pozadini kada nešto radite po sobi, kući, za kompom ili?...

Realno Mtv adria nije za nista, ima samo one glupe kvazi rijaliti emisije, ponekad ima neke top liste, a i to sve neka glupa muzika, vh1 je uredu do nekle.

Isto kao sto nekima trebaju Arena, Duga, KCN, Studio B, Pink.... Kada cemo vec da placamo najskuplju kablovsku red je da imamo normalan muzicki kanal. Koja kablovska osim Kopernikusa nema najpoznatiji muzicki kanal? Nijedna.

jagodina zadnja 2 dana shit neopevani, kablovska i internet, pokidali im kabal prilikom nekog kopanja ako ne srede lepo tek ce da budu propast, nego nacuo sam da ce da poslupe kablovsku za 50 dinara?

Ljudi, ja stvarno poštujem vašu želju za vh1 npr, ali daj recite mi kako to izgleda u praksi? Sedneš ispred tv-a i gledaš spotove ili?

Ozbiljan sam, jednostavno ne razumem šta će vam muzički tv kanal u ovo vreme? Pustite u pozadini kada nešto radite po sobi, kući, za kompom ili?...

+1

jagodina zadnja 2 dana shit neopevani, kablovska i internet, pokidali im kabal prilikom nekog kopanja ako ne srede lepo tek ce da budu propast, nego nacuo sam da ce da poslupe kablovsku za 50 dinara?
Imas par stranica unazad o poskupljenje,novi cenovnik od 01.10.

Jel tacno da je kopernikus prodat i da je novi gazda podigao cene?

IKOM je prodat SBB-u.

ja sam negde cuo da je i njih kupio sbb, al ako su lagali mene..

Postoji najava da će od januara 2017. antimonopolski zakon da se menja i da će neke stvari koje sada nisu dozvoljene tada biti .A vi saberite šta se desilo...

Postoji najava da će od januara 2017. antimonopolski zakon da se menja i da će neke stvari koje sada nisu dozvoljene tada biti .A vi saberite šta se desilo...
Dolaze novi igraci? Hmmm.

Sent from my m8 using Tapatalk

Gde postoji ta najava?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Na drugom forumu spominju da je Kopernikus prodat nekom Poljskom investicionom fondu iza koga stoji Ruski kapital... Odakle im ta informacija nemam pojma,nigde se nista nije spominjalo za Kopernikus...

Jeste prodat Poljacima. Stigao je GM iz Poljske i startovao nas da im pružamo neke usluge. Pucaju na veliko, koliko sam shvatio poljaka ući će u otvoreni klinč sa sbb-om. Valjda ce to kompenzovati gubitak Ikoma...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Jeste prodat Poljacima. Stigao je GM iz Poljske i startovao nas da im pružamo neke usluge. Pucaju na veliko, koliko sam shvatio poljaka ući će u otvoreni klinč sa sbb-om. Valjda ce to kompenzovati gubitak Ikoma...

Boga mi ce morati bas bas bas ali bas puno da se potrude ako zele da stanu na crtu SBB-u.

Otvoreni klinč tako što je prvi korak povećanje cene osnovne pretplate? Stručnjaci, nema šta...

Više su pričali o kvalitetu usluge, customer care-u i tele prodaji :) Nisu pokazali indikaciju da će to biti borba cenama.

Nazad
Vrh Dno