Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Pa meni je jedan drugi provajder rekao isto nemoj pa sam cackao po modemu i nije hteo net. Sve resili za 2 minuta preko telefona. E sada ti sto trazis na taj nacin da ti zamene ruter je druga srvar.

Svilajnac 1250,stvarno cudno,uvek smo bili u grupi najskupljih... ;)

Nije im trebalo ovo poskupljenje. Znaci treba traziti alternativu. Polaris je samo 650 dinara.Duplo manje.

Rekoh ja... bagra... Opet 17%, ovi stvarno ne znaju za mali rast, već kad cena ide gore, onda ide. A i ponovo su prekršili zakon pošto nas nisu na vreme obavestili o promeni cene. Pišem prigovor ratel-u da vidimo hoće li odgovoriti

Samo da ubace SKHD i 200 dinara više je ništa u odnosu na ono šta sam plaćao 1200 pre par meseci u smislu ponude kvaliteta i izbora kanala.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ako se ne varam u Nišu je poskupeo 400-500 din.

Znači, Kopernikus je ponovo vodeći kablovski operater u Srbiji. Kad je cena u pitanju. Bar u nečemu da smo prvi.

Sada sam malo bacio oko na cenovnik...

Kako uopšte pravdaju različite cene u različitim mestima, meni je to van pameti?... Jel nije ista ponuda ili šta?

^^ Može im se... Pisao sam ranije prigovor Ratelu oko različitih cena za istu uslugu, odgovor Kopernikusa je bio u fazonu "platežna moć, ima li konkurencije i koliko oni naplaćuju, bla, bla" i na kraju naravno nije bilo ništa od svega toga iako je opet zakonom zabranjeno istu uslugu naplaćivati različito.

Ocekivano. Sve Arene i SK, svi kanali u jednom paketu, zelja za sto vecim profitom. Zasto nijedan nas provajder nema osnovni paket od 30 kanala, a za sve ostalo da naplacuje po 300-400 din po paketu? Ne, ovako je jednostavnije, dobiju reklamu 100 kanala, gadjaju se ciframa. Uostlom, o cemu ja govorim kada Kopernikus nije u stanju da stavi najjednostavniju uslugu u pomudu - EPG.

Placam kablovsku 200din vise zbog ****nih Arena i SK programa koje niko u mojoj kuci ne gleda Nadam se da su zadovoljni oni ljudi sto su se bunili sto nemaju Arene i SK programe

Frekvencija 730000 kHz:

905. Boom Radio Niš

kod mene u sm od sinoc slika pocela da se kvari nemoze lepo da se gleda preko dana se

kod mene u sm od sinoc slika pocela da se kvari nemoze lepo da se gleda malo se popravi pa se pokvari neznam u cemu je problem kako srediti da se slika vise ne kvari

Poslednja izmena:
I ja placam pinkove, hepije, mace, zmajeve, i ostale dronjke raspale sto gleda pola retardirane Srbije oko 800 dinara...

Sent from my m8 using Tapatalk

I ja placam pinkove, hepije, mace, zmajeve, i ostale dronjke raspale sto gleda pola retardirane Srbije oko 800 dinara...

Sent from my m8 using Tapatalk

Vreme sporta i razonode je proslo a sada da se pozabavimo matematikom ....

Cena Arena paketa je 500 din, SK je 210 din.
U prevodu ne zelim da kao korisnik koga zanima drugacija vrstu sadrzaja na TV-u placam ovu cenu za one kojima je sport smisao zivota. Relna cena televizije bez ovih nametnutih haraca je 500 din sto je sasvim u redu sa obzirom na ono sto nude, za vise i nisu.

A gde imas bolju ponudu? Svuda je pretplata u slicnom rasponu i svuda imas ili Arene ili Sk a ovde imas oba. E sad sto ti ne gledas, drugi ne gledaju ono sto ti gledas pa placaju i to tvoje.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

A gde imas bolju ponudu? Svuda je pretplata u slicnom rasponu i svuda imas ili Arene ili Sk a ovde imas oba. E sad sto ti ne gledas, drugi ne gledaju ono sto ti gledas pa placaju i to tvoje.

Ono sto bih gledao nema tako da ne placaju nista . Nema AMC , AXN, TRAVEL, VH1, MTV ... a sad druge strane valjda tih stotinak preostalih kanala vredi vise od 7 ili 8 koji cenovno vise kostaju .

Ta tri filmska vecina korisnikz vidi samo kad prebacuje kanale, a sto se tice mizickih u danasnje vrene brzog neta i milion onlajn radio stanica kuknjava za njima je bezveze.

To što je tebi bezveze, ne znači da je svima. Ja za Arene ne dajem ni pet para, ali poštujem članove foruma koji vole sport, oni imaju 15 sportskih kanala, i ne mislim da je to bezveze.

- Koliko imamo kanala koji emituju aktuelne svetske muzičke hitove. Nijedan.
- Svaki kds operater u svojoj ponudi ima MTV kanale. Samo prepametni Kopernikus nema. Ja mislim da je tó bezveze.

+1 za VH1

Nazad
Vrh Dno