MagicMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2007
- Poena
- 510
Radi li inteza preko tog IE Taba?
Kako, kad bash te podatke, koji se ne vide, moram da sakrijem sa slike?
Nemam nista protiv non-IE resenja. IE verzija je imala problem i sa IE-em - smara samo sto web "dizajneri" nikako da pogledaju kako sajt izgleda u ne Full-HD micro-font realnosti(kamo srece da je RF jedini, e-banking koristim da vidim da je proknjizeno nesto samo
)
Ne pricam o povecanju fontova u IE ili Operi, vec povecanju sistemskih fontova (DPI sa 96 na 120/125) i smanjenju rezolucije na neku kasvetnu a ne FullHD (koju inace... sumnjam da i 30% korisnika koristi... - manite ovaj forum, dizajnere ovo/ono, mislim na sve moguce korisnike, ukljucujuci poslovne - gde je 1280x768 PUNONe znam u cemu je razlika kada povecavas slova u IE i u drugim browserima, ali znam da je IE najveci crapware koji je Microsoft ikada izbacio.
Izgleda da je problem u tome što sadržaj iz "kontejnera" prelazi zadate dimenzije, pa IE nastavlja da radi sa tekstom tamo gde može i gde "kontejneri" nisu direktno ograničeni. Ovo generalno nije fail, jer je baš baš specific, ali bi trebalo poslati ovaj problem da vide o čemu je tačno reč.
Ma nije jedini sajt... Ovo je globalni fail za gomilu njih.
Ja kontam da su svi bili na IE jer im je Microsoft dao neki popust na WIN, Office... pod uslovom da za e-banking koriste isključivo IE, mislim, do 'juče' si posao mogao da završiš isključivo na IE.
Nije zbog toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari