Šta je novo?

Kompresorski čistači / Perači pod pritiskom

Ako se dobro sećam, kod karcher-a je tek od K5 serije alu ili mesingana glava, mislim da k4 serija nema takvu glavu.

Hvala svima na odgovorima, dosta mi je pomoglo.
Gledao sam i recenziju ovu, sasvim OK izgleda ovaj Parkside.

Ako je zaista 180 bara, vredi dati 16k dinara za ovaj:

Pre nego 11k dinara za ovaj od 125 bara recimo:

Gresim li?

Pozdrav svima na temi.

Razmisljam se da kupim perac pod pritiskom koji bih koristio prvenstveno za pranje auta ali i za neka sitnija ciscenja po kuci i dvoristu. Nista ekstremno, znaci neka normalna upotreba.

Imam nedoumice izmedju 3 modela pa bi mi znacilo ako bi ste mogli da podelite samnom misljenje ili savet u vezi toga. Zainteresovan sam prvenstveno za Michelin MPX14E jer se trenutno moze naci dosta povoljno a sledece opcije su mi Bosh UniversalAquatak 125 ili Kärcher K3 Compact.

Zanimaju me vasa iskustva i da li ovaj Bosh i Kärcher zaista opravdavaju skoro pa duplu razliku u ceni u odnosu na Michelin?

Danas i ja kupih Parkside PHD 170 D2.
To je ovde bilo preporučeno kao neki best buy, sa metalnom pumpom. Propustio sam kada je bila akcija u Lidlu zbog putovanja, a ovde u NS se to jako brzo rasproda, taj jači.

I razmišljam se...ma ima sigurno neki manje prometan LIDL u NS, možda je negde i ostao, makar i otvarano pakovanje, samo da je novo, ipak je prošlo svega 10-tak dana od ponude.
I nađem Lidl na Futoškom putu prema Veterniku sa desne strane, tamo jedno 6-7 komada, neotpakovano.

Tako da ako je neko propustio akciju da zna gde ima. Još jedna stvar koju sam primetio, mnoooogo alata i uređaja ima kojih nema po drugim prodavnicama, ne znam da li je manje prometna radnja, ili tu guraju iz ostalih radnji što se ne proda, pa tako ima baterija i punjača za alate, bušilica, usisivača....ma svega. Tako da ako ste nešto promašili akciju, tu je velika verovatnoća da se pronađe 👌

I da, nisam ga probao, čekam lepše vreme 😀

Nazad
Vrh Dno