nemanja123
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 665
To ti ja sve vreme pričam80e ali ne žalim centa.
To ti ja sve vreme pričam80e ali ne žalim centa.
Pisalo se već da je ploča stola u Ikei napravljena od neke presovane iverice i kartona...Zbog cega je bolja od iste takve u ikeji?
Ova ploča će da nadživi i vlasnika, tako da ako uzmeš vreme u obzir dođe i jeftinija. Ali kako kome odgovara.Cena ništa, džabe.
Samo najjeftinije ploce tipa 2500 dinara za 140x60 su od kartonskog saca, i one nekome rade posao.Pisalo se već da je ploča stola u Ikei napravljena od neke presovane iverice i kartona...
Ja imam upravo tu ploču, samo sa onim običnim nogama.Da li neko ima Lagkapten? Valja li kao sto za komp?
![]()
LAGKAPTEN / OLOV radni sto, belo b. im. hrastovine/crna, 140x60 cm - IKEA
LAGKAPTEN / OLOV radni sto, belo b. im. hrastovine/crna, 140x60 cm Zabavi se kombinujući ploču i nogare po svom izboru — ili odaberi neku od gotovih kombinacija. Čvrste su i lagane, izrađene tehnikom kojom se troši manje sirovina i smanjuje štetan uticaj na životnu sredinu.www.ikea.com
Ili uzeti trotten podkovir i plocu po meri?
![]()
TROTTEN podokvir ploče stola, boja antracita, 140/160 cm - IKEA
TROTTEN podokvir ploče stola, boja antracita, 140/160 cm 10 godina garancije. Uslove važenja pročitaj u garantnom listu.www.ikea.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari