Takav sto planiram da napravim za kod kuce...
znaci ovakve noge kao iz citiranog posta i samo ta kompakt ploca preko... Mada je i to skupa varijanta (mislim da je 1kvm kompakt ploce izmedju 10 i 15000 u zavisnosti od dezena i debljine, plus obrada, busenje rupa, obaranje ivica i td...)
dobro izgleda. gornja ploča je dupla iverica, pretpostavljam.Ovaj sto je rađen po zamisli moje ćerke.
ovo ume često da se povkari pa mora da se menjadve fijoke levo se otvaraju na dodir "prirsak",
dobro izgleda. gornja ploča je dupla iverica, pretpostavljam.
ovo ume često da se povkari pa mora da se menja
Lepo izgleda, ali 50cm dubine je baš plitko, za mene.
Zid je od cigle?
Pozdrav
Da napišem još nešto roditeljima. Ne bi bilo loše da privole decu (deset i više godina) da pročitaju knjigu Mi, deca sa stanice Zoo. mnogo će im pomoću u vaspitanju dece. Moja ćeka je upravo završava.
Ovo sa linka su obične radne ploče za kuhinju od univera.
@Bobajakuda je pitao za ploče od punog drveta (tako sam ja shvatio). Što se njih tiče, kod nas je malo nezgodna situacija. Prodaje se sve i svašta, a probem je što se (ne)kvalitet pokaže tek posle nekog vremena, kad bude kasno za reklamaciju.
Ko se ne razume, a nema pouzdanog majstora, može lako da bude prevaren.
Za takve (ima nas) bolje je uzeti dobar univer, očekivanja su manja i nema puno razočarenja kasnije.
Pozdrav
@Bobajakuda je pitao za ploče od punog drveta (tako sam ja shvatio). Što se njih tiče, kod nas je malo nezgodna situacija. Prodaje se sve i svašta, a probem je što se (ne)kvalitet pokaže tek posle nekog vremena, kad bude kasno za reklamaciju.
Ko se ne razume, a nema pouzdanog majstora, može lako da bude prevaren.
Za takve (ima nas) bolje je uzeti dobar univer, očekivanja su manja i nema puno razočarenja kasnije.
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari