Tako nesto samo manjih dimenzija sam mislio da stavim na terasu. Ali da je nosac sklopiv. Jedino sto mi terasa nije nesto siroka. Radni deo imam samo nosace da uzmem i sto napisa Milan dobro izbusiti i utiplovati.
Ja više nikad ne bih uzeo sto sa ograđenim prostorom za kućište. Hlađenje, čišćenje i pristup kućištu je nula!
nisam pojam za visinu a i 70cm mi više odgovara nego 75. kolega na poslu ima sto visine 68 cm za kojim radim ponekad i koji mi nije nizak (čak mi, strogo ergonomski gledano, odgovara)70cm ti je malo za visinu, gledaj da bude 75cm,
hvala na razjašnjenju nedoumiceza radnom plocom nemaš potrebu. Spoji dve 18-ice i nemoj da brines.
4 cm je mnogoImaš medijapan debljine 40 mm.
hvala na razjašnjenju nedoumice. znači, radna ploča se ne može lepo obraditi kao univerRadna ploča je isto dobra ali na njoj ne možeš napraviti radijus na ivicama a da se to lepo estetski obradi mora biti četvrtasta ploča.
hvala na predlogu. proverio sam već ponudu većine firmi kod nas i nijedna nema ono što mi odgovara. inače, sadašnji sto sam kupio gotov pre oko ~15 godina i dan-danas dobro služi (malo je gornja površina izlizana tamo gde je miš)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari