Šta je novo?

Komercijalna banka

Пре неколико година, био сам у другој банци, требао ми је листинг трансакција за претходне 3 године. Службеница је била запањена колико је трајало штампање, сваки листинг је био на 7-8 страница.
Ова картица коју имам се већ излизала од употребе, а важи још годину дана.
Јесте, многи, углавном старији, избегавају да користе картицу, многима је то скупо, а многима је компликовано, целог живота су користили готовину.
Мени је лакше да носим картицу у џепу него да ме жуља кеш.
 
Da li je neko koristio uplatu novca na bankomatima,kako to radi.
Ceo sajt sam prelistao,osim vesti iz 2018,nema nista detaljnije.
 
Koristio sam ja na Terazijama.

Kako radi, ubaciš karticu/pin ideš na uplatu, otvori se deo gde ubaciš novac, prebroji i to je sve :)

Da li ima još tih pametnih bankomata na tač pojma nemam.
 
Ima u Makenzijevoj, iznad Slavije.
 
Hvala svima.

Posto nema na sajtu,postoje samo tri lokacije za uplatu dinara i evra.

1.Jurija Ggarina 36.
2.Mekenzijeva 43.
3.Trg Nikole Pasica 2.

Ovi bi inace trebao svaki bankomat da ima, zasto da se ceka u redovima zbog uplate?
 
Такав банкомат је скупљи, банци је јефтиније да клијент чека у реду за шалтер. То постављају тамо где анализа покаже да је такав банкомат рентабилан.
 
Kakva je to analiza, da zatvoris sve ekspoziture u Bulevaru, ostavis samo jednu,pa i tu jednu sa trudničkim radnim vremenom do 16h.To nije analiza,to je ponižavanje korisnika.
U intezi malo dalje, korisnici sede na trosedima i foteljama dok čekaju u toplom, dok kod ovih, dzedzis napolju,kao izbeglica koji čeka da bude deratizovan,pre ulaska u izbeglički karantin.
Sramotno ponsanje banke, koja je nekada bila predvodnik ,nekog modernog bankarstva.
Dokle god se mi brinemo za njihove troskove, dotle će nas tretirati kao nužan balast za njihov sistem.
 
Па ето, сам си дошао до истог закључка. Анализе, разноразне, се итекако раде. Смањују се трошкови, повећавају цене, треба словенци да наплате од клијената у Србији оно што су дали за преузимање банке.
 
Produžili su radno vreme te banke na Bulevaru do 20h. Mada nije neka uteha.
 
Od ona tri bankomata za uplatu, na Trgu Nikole Pasica, nije radila uplata.Na drugom bankomatu,osvetljenje ekrana radi na crkvenu sveću,neupotrebljiv,ali sta to njih briga.Ostah neobaveljena posla, pored dva bankomata.
Šicer na ulazu,regulise ko ide preko reda,ko ide na začelje kolone.Ispituje ljude koji stoje u redu.Bože me sačuvaj, nasta se pretvori onakva banka.
 
Poslednja izmena:
Propali su otkako je i drzava krenula da se urusava, od 2012. - a ne otkako su preuzeti. Zanimljivo je da su EBRD i Svetska banka kao ozbiljni deonicari zmureli na korupciju visokog nivoa (pre svega na davanje nenaplativih kredita "podobnima"), pa su se navodno zato i povukli i prodali svoj deo "drzavi", tako da je vlast na kraju budzasto prodala banku koju je pre toga upropastila.
Za 265 miliona je otkupila manje od 42% akcija (EBRD i SB), a prodala je svih 83% akcija za 387 miliona. U banci je ostalo 60-ak miliona evra - dakle "drzava" je zaradila nekih 70 miliona evra - koliko je bio godisnji profit Komercijalne banke, cak i nakon urusavanja reputacije. Kad znamo koliko je ova vlast korumpirana i koruptivna, nema nikakve dileme ni koji su bili motivi ove prodaje.
 
Шта се ово дешава, не могу да нађем комбанк пеј апликацију на гугл продавници?! Улогован сам на гугл, андроид је 5.1.
Едит: Не може на мој Нот3. С лепо пише да је за верзије андроида од 4.4. Можда што је рутован?!
 
Poslednja izmena:
Gde nađe android 5.1?
Захтева Android
5.0 и новије
 
У праву си, 5.0 је.
Вероватно што је рутован, не видим други разлог.
 
@veljadj
A da li ti radi ova aplikacija? Meni je radila i onda prestala. U međuvremenu sam promenio username na ebankingu i sad ne mogu da se ulogujem. U isto vreme javlja login invalid, password invalid i server error.Screenshot_2021-11-17-21-44-30-90_a31173726193860fec79018cace003f3.jpg
 
Ево, на гуглплеју ми каже да мој 'уређај није компатибилан са овом верзијом'.
Изем ти и банку и програмере кад не омогућавају коришћење свим корисницима. Пу!
Првом приликом мењам банку.
 
Poslednja izmena:
Bolje promeni telefon.
Aplikacije uglavnom traze novije verzije androida.
 
Не пада ми напамет. Макар никад не користио такве апликације. И даље стоји: пу!
 
Baš ga preteraše sa cenom održavanja i njihovim uslugama. Još nije ni 20 ti, preko 1000 dinara sam im dao ovog meseca na održavanje, provizije, kamate po kreditnoj kartici i izdavanje čekova.

Izdavanje čekova 35 din/po čeku. Do juče prvih 3 ako se dobro sećam je bilo besplatno za aktiv, posle 5 dinara. Ajde da povećaju duplo, pa i to je sramota, ali ga preteraše stvarno.

15 čekova sam ja uzimao za 60 dinara do pre par meseci, trenutno je to 525.
 
Ja imam firmu,za uplatu svojih para na svoj racun 100din,svaka transkacija po 100din,neke i vise(da li zavisi od iznosa ili od cega vec ne znam)ali desi se nekada po 1000din dnevno da im ostavim samo zbog transkacija...Bas su poskupljali opasno...Ne znam kakva je situacija u ostalim bankama.
 
Рекох ја, све што су словенци платили наплатиће од клијената. За годину-две уложено ће им се вратити.
 
@nele11 U većini banaka se naplaćuje uplata pazara. Trenutno, u Credit Agricole za vlasnike kartica CDS uređaja, deponovanje pazara se ne naplaćuje, ali preuzeće je Raiffeisen na proleće. OTP takođe ima ovu politiku za Praktik i bolje pakete, ali problem je u tome da kesa sa prikupljenim novcem iz depo aparata treba da prođe kroz centralu, što iz unutrašnjosti može da potraje i do nedelju dana. Intesa takođe ima CDS uređaj, ali ne znam da li ide po redovnoj tarifi. Halk čini mi se je takođe ne naplaćuje za preduzetnike. Od ostalih, AIK, Raiffeisen, Eurobank i UniCredit je podržavaju preko bankomata.
Raiffeisen je do skoro uključivao naloge sa mobilne aplikacije u sklopu održavanja, sada praktično da nema banke koja to ne naplaćuje.
Uglavnom, možeš da uporediš ponudu ovde:
 
Koristi li neko Dinu Komercijalne banke? Je je izvukoh iz fioke zbog nagradne igre, reko da probam kad vec placam karicom onda je svejedno.
Ali nije svejedno do 7 transakcija samo jedna je prosla. Pogresan pin, pogresna transakcija....i tako je vratih u fioku. U poslovnici kazu da znaju za problem i nista.
 
Ја је користим, излизала се од употребе, и до сада сам само имао проблем кад им банкомат не ради.
Која наградна игра је са Дина картицом?
 
@sokratbg moja je magnetna, tako da nemam problema sa plaćanjem, ali čuo sam i od drugih da čip kartice imaju blokadu autorizacije. Da li ima veze i to što su prestali da ih izdaju u Discover sistemu (ne počinju sa 6, no sa 9), ne bih mogao sa sigurnošću da tvrdim.
 
Која наградна игра је са Дина картицом?
Plaćajte Dina Karticama Komercijalne banke za fizička lica u periodu od 10.11. do 31.12.2021. jer smo za korisnike sa najvećim brojem plaćanja u definisanom periodu pripremili više od 1000 nagrada.
DINA NAGRADNi KONKURS


@uji Jeste nova Dina sa cipom ali pocinje sa 6 izdata u april ove godine.
 
Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: uji
Нису ми послали обавештење, ваљда мисле да ми њихови клијенти немамо друга посла и само висимо на њиховом сајту. Али су уредно и благовремено послали измену ценовника услуга, сваком клијенту.
 
Iz pravila nagradnog konkursa:
Nakon okončanja Nagradnog konkursa u skladu sa tačkom 2.1 Pravila, Organizator će sačiniti rang listu Dobitnika, prema kriterijumu iz tačke 3.1. U slučaju da dva Učesnika imaju isti broj izvršenih transakcija, prednost na rang listi imaće Učesnik čija je ukupna vrednost izvršenih transakcija veća.

Ovo mi deluje kao da je za one sa Dedinja, ko ji veći račun dobija.
 
Da li može da se uzme ova kartica, a da se ne bude klijent banke po tekućem računu? I da li ima provizija za plaćanje na stranim sajtovima na internetu? I da li može m-banking samo za ovu karticu?
 
Nazad
Vrh Dno