Šta je novo?

Komercijalna banka

Ne vredi, ne isplati mi se za kurs samo :)

10x

Update - vratili su i 500 dinara na racun (u opisu stoji: dopis ekspoziture), ona sluzbenica koja me je ubedila da uzmem MC se zainteresovala i rekla koleginici da joj zapise broj moje kartice, pa je ocito intervenisala. Mada mislim da je sve i bilo njena greska, jer u ugovoru stoji kreditna kartica: ne koristi.

Pa i verujem da će da isprave. Aj da kažemo greške se dese, ali ih onda treba i ispraviti.
Nemam vremena, otići ću ovih dana da vidim jeli stigla nova MC, pa taman i da rešimo i onih 1000din.
Sinoć sam u okviru web aplikacije poslao pitanje, ali još nema odgovora.

Trenutno je kurs opet spušten.
120.40 i 120.70

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Не бринем ја за тебе,већ говорим да некад и нису најповољнији.Видиш да је пао курс у Комерц. а сутрашњи 120,72 средњи.Нису ни они најпаметнији.

Imam klasičan TR bez paketa,
Od kartica imam
Visa electron, sad mora pay wave, prošli put sam odbio, ali nije loša fora, ne mora pin da se kuca stalno.
MC standard uz 100% depozita i bez troškova održavanja, može da plaća preko interneta i 30 dana odloženo, ali samo u zemlji, inače računa nepovoljan kurs(nekoliko puta me PP zezno, pa sam je sklonio i ostavio samo intesinu visa internet)
MC installment, to samo za plaćanja gde može besplatno bez kamate, isto uz 100% depozitai bez troškova (za 3 godine, 1 sam je koristio).

Sent from my x600 using Tapatalk

Не бринем ја за тебе,већ говорим да некад и нису најповољнији.Видиш да је пао курс у Комерц. а сутрашњи 120,72 средњи.Нису ни они најпаметнији.
Mala je ponuda bila juce, 4. juli, u sustini trzista ne rade (rade, ali US markets ne rade, pa povuce i nas).

Ali KB ozbiljno ima najbolji kurs za sada, ako ne racunam sto AIK moze srednji da se dobije (ali taj kurs se ne zna realno pre 18h uvece, jer se racuna za sledeci dan), i jedan izuzetak koji je izgleda bio bug kod jedne druge banke :) (necu javno da imenujem, ali poslao mi je kolega na Viberu)

Moje MC debitne kartice još uvek nema :) I devojci u ekspozituri nije baš jasno zašto. Raspitaće se, kaže. Podneli smo i zahtev za povraćaj 1000din koje je banka skinula na ime održavanja besplatne kartice :)

Btw, jeli zna neko kako se može uputiti pohvala na rad nekog službenika banke? Nisam kopao po sajtu, a ne koristim fb, twiter i slično.

Jos jedan dokaz da se stvari menjaju na gore. Ja sam od 3 nove kartice imao problem sa 2 - spomenuti problem sa MC i set, i isto kao kod tebe zahtev za O&O koji je "nestao u akciji". Sve problemi koji zahtevaju odlazak u poslovnicu, da stvar bude gora.

Ali me najvise nervira to sto "strucne sluzbe" pojma nemaju sta se desava. Kad sam imao problem sa OTP autentifikacijom, chat podrska je proveravala, pa su me zvali i telefonom, pa su mi na kraju rekli da posaljem koju gresku mi prijavljuje sistem. Na mail sa screenshot-om iz "strucne slube" su porucili da se javim u ekspozituru "radi potpisivanja novog ugovora za elektronsko bankarstvo".
Sluzbenica u ekspozituri se iscudjavala, kaze sve je OK i aktivno, i jedino sto je mogla da mi ponudi jeste da mi resetuje sifru. Dakle "napredna podrska" je bez blama izblefirala i poslala me u ekspozituru da sluzbenica za salterom lupa glavu sa OTP autentifikacijom, pored svog ostalog posla koji ima.

Poslednja izmena:
Ja zaista nemam problema za sad, ali eto mogući su.

desp, pa jedino da pošalješ na zvanični mail, u nadi da če proslediti kome treba...

Ja dobio komepay digitalnu karticu... Sve to radi kako treba, još samo da sad dobijem 5000 :)

Inače kartica se dobija na neverovatnih 25 godina :)

Ja je dobio pre heheh jedino da je otkazem pa da reizdajem heheh

Ја сам код отварања рачуна ,прије пар година, морао ићи у пословницу два пута јер ми није била(добро)активирана СМС услуга.Проблема има у свим банкама,али од тада нисам нити један проблем имао с овим што користим.

Ja imam problem sa Sms servisom koji ne uspevaju da rese zbog svoje nesposobnosti. Ne stizu mi poruke o transakcijama a sve je lepo aktivirano na web bankingu. Kazu da zovem Telenor da mi aktivira sms uslugu..vrhunac gluposti. Na salteru mi kazu da je sve aktivirano, kome se vise obratiti

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Ja sam pre problema sa OTP imao i problem sa pojedinim transakcijama, tj. nisu mi stizali SMS-ovi o uplatama (isplate stizale uredno). Ipak kontaktiraj Telenor, ja sam morao Telekom, koji je tvrdio da problem nije kod njih i da je sve OK, ali je eto ipak posle 7 dana sve proradilo (pre toga par meseci nije radilo).

Sto se problema sa OTP tice, njih sam napravio ja, dok sam cackao podesavanja na e-bankingu, slucajno sam za operatera (verovatno skrolom) odabrao Telenor, pa je to zbunilo sistem. Gresku sam sam nasao, posto kao sto rekoh "strucna sluzba" je samo nagadjala. Proveri u svom e-bankingu, mozda imas slican problem.

Десило ми се пар пута досад, а задњи пут синоћ,да ми није приказано право стање послије дизања новца.То погрешно стање буде по ноћи док се ујутру поправи и приказује право стање.Синоћ подигнем новац на банкомату и погледам онлајн стање,кад оно у минусу неколико стотина дин.Ујутру провјерим,у плусу онолико колико и треба.:)Не знам шта је у питању ал ми чудно.

Cccc, vi ne proveravate izvode kartica? Meni su u Intesi umalo naplatili 5K vise jednom, a mozda ce probati 20K ovog meseca, zbog istog bug-a u sustemu :)
Ja ne samo da proveravam da li su tacne transakcije, nego i sume sabiram.

Mnogo lakse sa Piraeus karticom doduse, imam i SMS i e-mail za svoju i dodatne kartice, pa se po mailovima samo proveri da se slazu placanje, prethodni saldo i novi saldo.
Čuvaš slipove?

Sent from my x600 using Tapatalk

desp ima li kartice ? :)

Čuvaš slipove?
Samo koji dan, dok ne proverim da je roba u redu. Ako je u pitanju Maxi/Idea, odmah bacam cim stigne SMS i uporedim stanje.
Ovako ga cuvam samo da bi mene manje smarali u nekim radnjama za slucaj da treba da se vrati nesto zbog njihove greske.

Мислим да изводе никад нисам провјеравао, свакодневно само стање уз текућу провјеру одлива.Комплетан извод,никад.
@Марко
Кад стигне картица(било која)неко ће бити на ‚‚апаратима":D

:) Može svašta da bude.
Dobio sam juče mejl da je kartica izrađena i poslata u ekspozituru. Ako stignem, ići ću sutra da vidim šta je stiglo :)
Btw, još mi nisu vratili 1000din što su skinuli za održavanje besplatne kartice...

Poslednja izmena:
Izvod prodjem jer hocu da vidim kije stvari na kraju meseca jesu a koje nisu u tom periodu knjizene.

još mi nisu vratili 1000din što su skinuli za održavanje besplatne kartice..
Без сета рачуна (или дапозита) неће ти ни вратити.Нису безвезе измислили неку тамо нит дебитну ,нит кредитну,већ само на одложено.

Ja plaćam račune preko E-banking sistema Komercijalne banke.

Juče sam uneo jedan račun i poslao ga na realizaciju sa potvrdom, pa sam onda poželeo da to poništim. Išao sam samo na opoziv i sada u listi arhive naloga taj nalog stoji i dalje kao opozvan.

To je to, uspešno sam stornirao to plaćanje?

Требало би да јесте опозван и сторниран.

Pa imam set račun, zato se i bunim što su mi naplatili besplatnu karticu. A i nisam jedini kome su to uradili.

Došla je kartica koja je i trebala. Dakle "MC debit contactless". Ljubičaste boje.

Без сета рачуна (или дапозита) неће ти ни вратити.Нису безвезе измислили неку тамо нит дебитну ,нит кредитну,већ само на одложено.
Interesantna kartica, mozes li malo opsirnije o cemu se radi?

Nazad
Vrh Dno