tarantula888
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.07.2015
- Poena
- 175
Ма ‚‚длака у јајету".
U AIKu, MC barem, devizna, kupujes na POS terminalu u dinarima, srednji kurs se racuna."ako deviznom kupujes online, NIJE srednji kurs dinara, vec MC kurs"
Nisam shvatio?
Sad sam bio u poslovnici, ponovo....
Definitino NEMAJU karticu koja se može povezati sa deviznim računom. Imali su ranije visa classic, ali se više ne radi. Ni njima nije jasno zašto...
Dakle, devizni račun je zakopan i praktično ničemu ne služi. Kao '80-tih godina prošlog veka, s'tim što sada ne daju onu knjižicu kao onda i može online da se prebaci novac sa dinarskog i obratno. Ne baš veliki napredak za 30 godina.
Dakle, kad se plaća u inostranstvu mora nekom dinarskom karticom, pa onda konverzije iz valute u dinare.
Da nije tužno bilo bi smešno.
Nema šta da odgovara, u skoro svakoj banci uvek ga možeš odvojiti tako što recimo nećeš uzeti nikakvu karticu za taj račun. Napisao sam skoro jer u TB ide zajedno sa dinarskim.Sve zavisi od pojedinacnih potreba. Meni npr takav sistem da mi je devizni odvojen odgovara.
Баш ти хтио препоручити промјену банке и АИКМало скупље(од основног комерцијалне) ал зато све добијаш.Мало су и редизајнирали сајт,није био овакав.
Daju komercijalna i inteza mnogo vise za 310/300 din. O broju bankomata i ekspozitura da ne pricam. Plus imaju dobre mobilne aplikacije, kom ima sad najnoviju, radi perfektno.
Trenutno je najbolja e-banking aplikacija Societe General banke.
Unicredit je jedna od najgorih banaka. Nisu bas na lepom glasu tj. dobroj reputaciji
Ali ne dopada mi se njihova e-banking aplikacija. Bar za ono sto ja koristim..
Ali je štedni, nije tekući i nije moguće uzeti karticu koja je vezana za taj račun. Kao što nudi Intesa, AIK, .... a i možda sve banke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari