Šta je novo?

Koliko imate godina?

Koliko imate godina?

• Ukupno glasača
    849
u Augustu pune 24...

ps Ladno sam neko jutro dok sam prao zube spazio sjedu dlaku u kosi. Stari se... Bedaq :bottle:

Izgleda ovi kompovi lose uticu na kosu... ***, ljudi bi trebalo da sede posle 45-50, a mi se ovde zalimo kako smo ostarili i osedeli sa 24 ili 25 :D

ima tu istine...ja imam 25 i zesce sam osedeo...postacu albino

To znači da ne sedite dovoljno ispred kompa... Zato vam sedi kosa! :d

Koliko imam godina? Previše! :smoke:

ja imam 21-u i previse mi je...mnogo je tuzno kad sa 21 zalis sto nemas opet...recimo 16-est...mozda bih sve uradio drugacije...a mozda i ne?

I ja zavidim ovim momcima koji sa 15 godina imaju Bench, a ja sam mogao o tome samo da sanjam...

CamBieL je napisao(la):
I ja zavidim ovim momcima koji sa 15 godina imaju Bench, a ja sam mogao o tome samo da sanjam...

Jeste ali nije bas tako crno,ti si u 15 godina imao Voodoo grafiku, ja sam u 15 godina imao Amigu 500 i tako dalje... sta li je Simpson imao u 15 godina? :d

Ja sam "u 15 godina" imao kalkulator Texas Instruments TI30, sa crvenim svetlećim ciframa, pa vi sad vidite. :d

wiz011 je napisao(la):
Ja sam "u 15 godina" imao kalkulator Texas Instruments TI30, sa crvenim svetlećim ciframa, pa vi sad vidite. :d
Uuuu pa ti mora da si bio glavni baja u kraju kad si imao takvo digitronče. :)
Jes da je to bilo davno ali sećam se da je meni ćale doneo sa službenog puta po amerikama neki zdravo tanki Sanyo digitron (čudo japanske tehnike pravo iz USA), tada sam imao ~15 godinica a sada.... ,)

Zanimljivi su mi ovi dvadesetogodišnjaci što žale jer nisu više tinejdžeri. :)

Stvorenje je napisao(la):
Uuuu pa ti mora da si bio glavni baja u kraju kad si imao takvo digitronče. :)
Pa jeste, bilo je to tada čudo tehnike. Evo slike:

(kliknite na thumbnails za veću sliku)

dobar ti taj trikoder... :D :d

URGH! je napisao(la):
Jeste ali nije bas tako crno,ti si u 15 godina imao Voodoo grafiku, ja sam u 15 godina imao Amigu 500 i tako dalje... sta li je Simpson imao u 15 godina? :d

C64, pa intel 166MMX (S3 Virge 4Mb RAMM-a i 32Mb RAMM-a), pa Cel 466 (i plocu sa integrisanom Rivom TNT 2+128Mb - the most najgori komp koji sam imao), Duron 1100 (ili 1200, sa GF2MX400 32Mb+128Mb) i sad Cel 2.66 + R9600XT Firebl. + GigaramM-a...

Najbolji je bio C64...samo da nije bio kasetas...

Lepe su bile te godine kada sam morao da hladnjak iz spektruma izvadim i zalemim ga negde sa strane jer bi se posle pola sata igranja istopio deo plastike i biper :D 1973 moja godina proizvodnje :S:

E kad smo vec kod starina i krshwera, imam u podrumu jednog zmaja iz 71.god. Sav je limen i marke Sanyo. Tastatura moze da ubije nekog ako jace zamahnes...xexe..."zadnji uvoz ic CH''...xexe
Pamtim ...bilo je to lepo vreme igranja na C64-ci, motanje trake...eeeeeeee....suza da ti podje....

URGH! je napisao(la):
sta li je Simpson imao u 15 godina? :d

ja mislim da se tad negde izumela ona drvena racunaljka gde pomeras kuglice levo-desno :D

19-25 264 45.99% mladi, mada ja imam dosta drugara koji su stariji a bave se racunarima uglavnom to su igrice. cudno neko moje drustvo

Hehe, 'vamo kod mene na faksu uglavom ljudi što se bliže kraju studija, tek se tad pomame na igre... u autobusu se mogu čuti razni intelektualni razgovori tipa "e onda sam bacio fireball na paladina", gde pritom učesnici razgovora zadržavaju ozbiljne face, kao da pričaju o nekom stručnom projektu :)

Jeste i ja sam cuo u autobusu kad par ociglednih studenata pocinje pricu :" ...juce sam probao jednu igru,zove se Heroes of Might and Magic,dosta je zanimljiva,bla bla bla..." tuzno je videti kako je nekome zivot uzaludno prosao :D

Dali je moguće da ovaj topic ima 9 strana!? :d

27 godina ovde.

Evo i male liste kompova koje sam akao svih ovih godina

april 1985- januar 1992 C64 sve sa diskom i stampacem
januar 1992 - septembar 1995 80386DX 33MHz sve sa koprocesorom
septembar 1995 - avgust 2000 80486DX4 120MHz neopevano njesra
avgust 2000 - april 2001 P1 Intel 233MHz Voodoo2 + Rendition v2200
april 2001 - januar 2003 Celeron2 633MHz
januar 2003 - jun 2005 razne varijacije na temu Athlon

Inace prosle godine sam ponovo kompletirao C64 nabavkom disketne jedinice preko e-bay_a napravio kabl za vezu PC - 1541 pa sad "rezem" 5.25 diskove sa sve "svezim" naslovima tipa Kings Of The Beach i Project Firestart ;) i mogu reci kad god me uhvati nostalgija je upalim C64

LOAD"*",8,1

Tipično forumaški:
E, evo sad baš imam 29, znaš...a imao sam nekad i 14 ali je bilo ****** pa sam prešao u 15. A čoveče što sam imao jedno vreme nekih 19...e to je bio deal...A sad planiram nešto da za par meseci uzmem i treću banku pa ćemo videti kako će ići... :p

Jos malo pa 27.

Username :zgran: kad pre!

35 god.
I meni je prvi kontakt sa racunarom bio commodore 64 i nezaboravni dekatlon :)

Nazad
Vrh Dno