Verovatno ce ravnomerno za prethodna 3 meseca da dodaju tih 2000 kWh i da dostave razliku u narednom ili u naredna 3 racuna. U svakom, slucaju, videcemo.Dakle sada ce sistem da funkcionise ovako za korisnike koji nece sami da ocitavaju i nemaju daljinsko ocitavanje:
1) EPS svaki mesec salje racun na osnovu procene potrosnje za tog korisnika za taj mesec.
2) EPS svaki treci racun sama izvrsi ocitavanje brojila i racun za taj mesec koriguje u zavisnosti da li je korisnik potrosio vise ili manje u prethodnom tromesecju.
Mene zanima sledece: ukoliko se ispostavi da je korisnik potrosio npr. 2000 kWh vise u prethodnom tromesecju, kako ce se izvrsiti obracun cifre koju je korisnik duzan da doplati? Da li ce se tih 2000 kWh podeliti na tri i racunati da je korisnik tri puta bio npr. u plavoj zoni, ili ce se ovih 2000 kWh samo dodati na potrosnju sa poslednjeg racuna i gurnuti korisnika u crvenu zonu?
Evo naravno stigao ( = vidi se na Portalu od danas) i kod nas račun 689 din 😡
Potrošnja 0, datum "očitavanja" kao 02.05.
Kakvi su to genijalci, znači u istoj ulici (brojevi 3 i 4, dakle nije ista strana ulice 😂) jedno brojilo kao očitano (i mail stigao pre 2 dana) i ima sličnu potrošnju kao prošli mesec ( račun 7700 din) a drugo nula 😂😂😂 i naravno bez maila.
Cirkus kolorado.
@Oswajac Ja sam poslao fotke kao prilog prigovora... pa ćemo videti kad će i šta će da odgovore.
Ovo bi najbolje bilo, da smo uređena zemlja koja ima svoje zakone i koji se poštuju.Najbolja opcija bi bila da se ocitava jednom godisnje brojilo kao sto se to radi u EU, ali da se svakog meseca uplacuje neka suma, i na kraju godine da se izmiri razlika prema potrosacu ili dostavljacu.
Mentalitet naroda bi bio da pausalno plate svakog meseca po 1000 din, da im kad se ocita dodje da plate jos 100000 din, i onda ce da kaze za godinu dana ima dug da zastareva. Ne bi EPS to mogao sa izgura i opstane kod nas, nije samo zakon veci ljudi koji su navikli da ne placaju koji cekaju da dug zastareva.Ovo bi najbolje bilo, da smo uređena zemlja koja ima svoje zakone i koji se poštuju.
Slažem se.Mentalitet naroda bi bio da pausalno plate svakog meseca po 1000 din, da im kad se ocita dodje da plate jos 100000 din, i onda ce da kaze za godinu dana ima dug da zastareva. Ne bi EPS to mogao sa izgura i opstane kod nas, nije samo zakon veci ljudi koji su navikli da ne placaju koji cekaju da dug zastareva.
Tačno tako.Godinu dana. Ali svakom uplatom se prekida.
Ne razumem pitanje. Dobiješ račun sa pozivom na broj za taj mesec, samo je potrošnja paušalno određena.Zar nije sada zbog poziva na broj koji je razlicit za svaki mesec ova praksa malo teze ostvariva, ako postoji dug od pre tri godine a uplacuje se po pozivu na broj za prosli mesec tacno se zna kako ce da proknjize tu uplatu?
Реално, после дуго времена, корак у добром правцу у смислу уштеда.Koliko sam ja razumeo, ako im redovno dostavljamo stanje potrošnje, računi će redovni biti za prethodni mesec.
Oni će očitavati one strujomere na svaka tri meseca gde ne dobijaju stanje redovno.
Макар тих 100 динара колико су плаћали за очитавање.Cilj im je očigledno da privole što više potrošača da sami očitavaju strujomere, što bi im bilo lakše kada bi za to ponudili neki popust.
Samo mala ispravka, nije "dobijeno" vec "pozajmljeno" i to 80 miliona evra, za sad.Za sada kažu da je već 600 000 instalirano i od Eu dobijeno sredstava za još toliko da bude instalirano uskoro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari