Zato ne bi se cudio kad im za maju dodje 6000.- vise, kad krenu sa pricom greska bila u aprilu itd.600 din? 😂
Ma greska neka ce da vidis...Kako 600 din kad bez ikakve potrošnje stiže preko 1100 din? 😂
Nije baš blizu, hahah, to bi bio popust 45%. Evo, seoski primer kod mene, gde uopšte nema potrošnje (nije da nema, ali su preterali ranije paušalnim "merenjem", pa je sad nula već nekoliko meseci), kada se dodatno primene svi ti popusti (čak i onih 30 dinara za uplatu preko aplikacije), ispada fiksno 901,50 mesečno, od čega je 552,50 na ime zadužeja, a 349,00 klasično za medijsku taksu. Tako da 600 teorijski može ko ne plaća taksu ili eventualno negde gde je monofazni priključak sa minimalnom odobrenom snagom.1100din -5% na redovno placanje ~ - 50 din za eracun (ko ima) = 600din
Ja sam proizvoljno platio 6k iako nije ni stigao račun. Prošle godine je račun bio 5k za april pa sam se time i vodio. Javim kad stigne, tj ako stigne jer niko nije čitao.
Kako 600 din kad bez ikakve potrošnje stiže preko 1100 din? 😂
Od momenta kada stigne racun, mozete da podnesete prigovor, ispravljeni racun ce biti dostupan nakon 25-tog u mesecu.a gde da se zalimo ako mail reklamacije vise nije u funkciji?
Tako supruzi rekli da taj mail nije u funkciji jer je pustena u rad aplikacija za citanje
Podneo prigovor kroz portal da nije ocitano stanje i dobio odgovor da nije validan prigovor ili tako nesto genericki oddgovorOd momenta kada stigne racun, mozete da podnesete prigovor, ispravljeni racun ce biti dostupan nakon 25-tog u mesecu.
Da li si u prigovoru poslao i slike brojila sa trenutnim stanjem? 😁Podneo prigovor kroz portal da nije ocitano stanje i dobio odgovor da nije validan prigovor ili tako nesto genericki oddgovor
ma kakvi samo smo napisali da nije očitana, pa kad asmo dobili odg n amail supruga zvala Niški ogranak.Da li si u prigovoru poslao i slike brojila sa trenutnim stanjem? 😁
Hoće opet da se sve svodi na "to radi EDS ne mi (EPS)" odgovore? 😡
Колико неписменог , да не кажем глупог света у коментарима, није чудо да нам овако иде. То свако може да им сипа у главу шта хоће!![]()
EDS: Od 1. juna očitavanje brojila na tri meseca
Elektrodistribucija Srbije od 1. juna počinje da očitava brojila jednom u tri meseca. Kako se navodi u saopštenju, od tog datuma EDS počinje sa primenom člana 1n1info.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari