Šta je novo?

koliki vam je račun za struju?

• Začetnik teme Deleted member 30833
  • Datum pokretanja
dovoljno je da se vidi brojac i da se slazu cifre koje ste prijavili sa realnim stanjem

Ne slaže sa sa računom. Nije neka velika razlika ali mi nije jasno kako su došli do tih cifara 😳

Ne slaže sa sa računom. Nije neka velika razlika ali mi nije jasno kako su došli do tih cifara 😳
Kada si poslao stanje?
Ja sam poslao 08.05. a stanje na računu je manje i datum je 06.05.
EPS je ovog meseca produžio prijem do 10.05. ali će, najverovatnije svima koji su poslali kasnije poslali stanje, račun biti sa 06.05.

Ja cekam racun danima, nema ni papir jos uvek ni u app-u, a sad proverio sa zenom koja nam cita struju u selu da nije radila, tj. citala za ovaj mesec. I kako ce oni sada da mi naplate, kakva je procedura, sto nisu javili onda zvanicno da se instalira app i prijavi pocetkom meseca ako su vec ukinuli ove ljude sto citaju struju? Prosek da mi izvade nema sanse, dva meseca po 24k, jedan mesec 12k, sad kako se ne grejem, treba struja da mi se vrati na 6-7k, cisto sumnjam da ce racun da bude toliki, a mora da bude?!

И прошле године у мају је било проблема, мени су очитали 3 пута више и онда 3 месеца по 0кв. Можда је проблем расписивање тендера за очитавање, марку Босанцу је пао гипсани плафон у школи у Крагујевачкој Рачи па сад неће да му дају тендер.

Prilozi

• SmartSelect_20250514_100953_Firefox.png
    SmartSelect_20250514_100953_Firefox.png
    163 KB · Pregleda: 35
Pozdrav, da li neko može da mi protumači ovaj račun? Piše da je utrošak 0 (gore desno) a takođe piše utrošeno 6.90kw (obračunska snaga)?

Mislim da su mi računi kada nije bilo trošenja bili oko 650 din a ovog meseca je 1071 din ukupno.

Hvala :)

Prilozi

• IMG_20250514_123605.jpg
    IMG_20250514_123605.jpg
    367.5 KB · Pregleda: 28
То су све трошкови снабдевања и 350 рсд за ТВ Бастиљу.

Pozdrav, da li neko može da mi protumači ovaj račun? Piše da je utrošak 0 (gore desno) a takođe piše utrošeno 6.90kw (obračunska snaga)?

Mislim da su mi računi kada nije bilo trošenja bili oko 650 din a ovog meseca je 1071 din ukupno.

Hvala :)
Tako i moj komsija sto ne zivi ovde dobije racun uvek neki 1000-1200din (0-3kwh)

Kada si poslao stanje?
Ja sam poslao 08.05. a stanje na računu je manje i datum je 06.05.
EPS je ovog meseca produžio prijem do 10.05. ali će, najverovatnije svima koji su poslali kasnije poslali stanje, račun biti sa 06.05.
Ja sam poslao 06.05.
Videću kako će to ići sa sledećim računom. Mala je razlika da se cimam i tražim reviziju obračuna.

U pitanju je Kragujevac, ako ta informacija ima bilo kakvog značaja.

Eh, da, meni račun nije stigao nego ga vidim u aplikaciji “Uvid u račun”.

U kojoj aplikaciji se vidi racun?
Koristim EDSRbije i portal njihov ima i jos neka aplikacija?

Ja sam poslao 06.05.
Videću kako će to ići sa sledećim računom. Mala je razlika da se cimam i tražim reviziju obračuna.

U pitanju je Kragujevac, ako ta informacija ima bilo kakvog značaja.

Eh, da, meni račun nije stigao nego ga vidim u aplikaciji “Uvid u račun”.
Isto Kragujevac.
U subotu sam video račun na portalu a u ponedeljak je stigao na mejl.

Rođacima kojima plaćam račune pošto su u Nemačkoj stigao na moj mail, još ga nema na portalu, obično se pojavi prvo tamo a sad kontra.
Očitano mu, izgleda da ima daljinsko.

Ja cekam racun danima, nema ni papir jos uvek ni u app-u, a sad proverio sa zenom koja nam cita struju u selu da nije radila, tj. citala za ovaj mesec. I kako ce oni sada da mi naplate, kakva je procedura, sto nisu javili onda zvanicno da se instalira app i prijavi pocetkom meseca ako su vec ukinuli ove ljude sto citaju struju? Prosek da mi izvade nema sanse, dva meseca po 24k, jedan mesec 12k, sad kako se ne grejem, treba struja da mi se vrati na 6-7k, cisto sumnjam da ce racun da bude toliki, a mora da bude?!
Stigao mi jutros racun na app, oko 5K je kao i sto treba da bude. Sad da li su citali ili su prepisali od prosle godine, jer april prosle je bio slican, za 20KW se razlikuje.

Prepisali od prošle godine.

Ja sam proizvoljno platio 6k iako nije ni stigao račun. Prošle godine je račun bio 5k za april pa sam se time i vodio. Javim kad stigne, tj ako stigne jer niko nije čitao.

bolje da su uzeli stanje od proslog meseca nego od prosle godine

1.jpg
Ne zna se ko pije, a ko placa :LOL:
Danas je 15 i ovde (okolina CU) nikome nije ocitano, i nece 100%
Ko nije poslao stanje, taj uplatio neki prosek od prosle godine i dodao neki dinar vise!

Cuprija isto, video sam radnika kada je dosao proslog meseca da ocita moj i bratov strujomer, u istom ormaricu su na banderi, takodje kod drugara isti lik dosao da ocita, drugar mu dao stanje u ruke na kapiji, svima racun za Mart dosao oko 600rsd. :D
Tako da sam ja sam poslao stanje 02.05. a racuna na aplikaciju i na mail dosao 09.05.

Cuprija isto, video sam radnika kada je dosao proslog meseca da ocita moj i bratov strujomer, u istom ormaricu su na banderi, takodje kod drugara isti lik dosao da ocita, drugar mu dao stanje u ruke na kapiji, svima racun za Mart dosao oko 600rsd. :D
Tako da sam ja sam poslao stanje 02.05. a racuna na aplikaciju i na mail dosao 09.05.
Ja sam na neki 3-4km od grada(CU) i u aprilu dosli su tek 9.aprila ali ja sam vec sam poslao preko App 1.aprila, tako da nisu mogli da ocitavaju sto me nije imalo u njihovom telefonu :LOL:
Ali ovaj mesec sami rekli da nema da dolaze! *** ja sam poslao 1.maja, a 8.maja stigao racun u app(uvid u racun) :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno