Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

Pitanje za vas cija se deca zapravo igraju sa ovim, kolika su?
Ja se nesto razmisljam da prestanem da kupujem, sin od 2g ne deluje nesto zainteresovano za ovo a nije kao da je jos malo ostalo do kraja..
Moja ćera je mala ima 16 meseci, i ona ustvari samo stavlja figurice na zvučnik i pušta onu uvodnu muzičku špicu, pa uz nju igra, a čim krene priča polako gubi koncentraciju, i skida staru i stavlja novu figuricu, gde ponovo sluša samo muziku, pa je skida, stavlja novu, i tako u besvest.

Realno, lepo se zabavlja uz ove priče koliko je to moguće za malo dete.

Sa druge strane kumice koje su 4 i 6 godina, baš pomno preslušavaju priče, pa kum i kuma mogu da odmore od čitanja...

Po meni se ove priče "isplate" ili će se bar isplatiti ako ih bude volela slušati bar 50% koliko ih vole kumice.

Cerkica 5g, najvise se raduje da otvori, a igra se sve manje i manje. Mozda je razlog tome sto ne radi zvucnik, a nema novi da se nabavi.
Proverite da li ne radi zvučnik, ili ne radi kartica.
Po mom nekom iskustvu češće odlazi kartica...

Raspitajte se da li moze neko da popravi zvucnik. Ima ljudi koji se bave time.
I to sam probao. Nosio kod 3 elektronicara u Uzicu i niko nije uspeo da popravi. Kontam da ih ne interesuje da se cimaju za stvar od 1000 dinara.
Proverite da li ne radi zvučnik, ili ne radi kartica. Po mom nekom iskustvu češće odlazi kartica...
Nije do kartice, nesto oko punjenja zeza, a i ne daje nikakav zvuk.

Rekose mi jutros na trafici da su opet pomerili na 2 nedelje

Znaci nije izasla danas? Smorice mi se mala najstrasnije :(

Trenutni presek čarobnih zvučnih priča:

1. Kralj lavova
2. Knjiga o džungli
3. U potrazi za Nemom
4. Aladin
5. Dambo
6. Pinokio
7. Zaleđeno kraljevstvo
8. 101 dalmatinac
9. Priča o igračkama
10. Snežana i sedam patuljaka
11. Maza i Lunja
12. Mućkalica
13. Robin Hud
14. Brojne pustolovine Vinija Pua
15. Udruženje monstruma
16. Uspavana lepotica
17. Mačke iz visokog društva
18. Automobili
19. Lilo i Stič
20. Mala sirena
23. Vajana
24. Herkul
25. U mojoj glavi
26. Mulan
27. Do neba
28. Zaleđeno kraljevstvo 2
29. Zootropolis

Sada samo nedostaju brojevi 21 i 22 da bi redosled bio kompletan.

Da li je neko narucivao nedostajuce brojeve Zastava 750 od distributera tj Globalpress-a? Ja poslao email i dobio odgovor registrovali smo vas zahtev i prc proslo 7 dana i ni traga ni glasa od njih.

Da li je neko narucivao nedostajuce brojeve Zastava 750 od distributera tj Globalpress-a? Ja poslao email i dobio odgovor registrovali smo vas zahtev i prc proslo 7 dana i ni traga ni glasa od njih.
Ne odgovaraju ažurno, nekad prođe i dve-tri nedelje... Ima na nekoj od prethodnih strana @ivanbass1 greškom okačio mail od šefa. Na taj odfovaraju...

Ima li nekih dojava na temu koje knjige izlaze posle Pokahontas?
Teško mi je da poverujem da će izlaziti redom.

• Like
Reagovanja: Rbb
Izasla Pokahontas jutros.

Izasla Pokahontas jutros.
Bolje da nije.

Figurica izgleda kao Šer posle neuspelih plastičnih operacija.
20230804_161151.jpg

Danas sam baš zagledao i gotovo sve figurice koje datiraju iz 2022 su teško đubre.

Ima par figurica iz 2021 i one su korektno modelirane i ofarbane i sliče likovima iz crtanih filmova
20230804_161206.jpg 20230804_161158.jpg

Ja imam samo jednu figuricu iz 2023 (up) i ona je takođe baš korektno urađena...

Izasao i tigric

Prilozi

• 16915624610248317396840992898309.jpg
    16915624610248317396840992898309.jpg
    152.3 KB · Pregleda: 77
Ljudi koji skupljaju Titanic, da li su u današnjem broju 15. dobili 15E imbus ključ i MM Šrafove? Poslao sam im mejl da mi nedostaju delovi iz paketa ali za sad bez odgovora.

Bolje da nije.

Figurica izgleda kao Šer posle neuspelih plastičnih operacija.
Pogledajte prilog 399255

Danas sam baš zagledao i gotovo sve figurice koje datiraju iz 2022 su teško đubre.

Ima par figurica iz 2021 i one su korektno modelirane i ofarbane i sliče likovima iz crtanih filmova
Pogledajte prilog 399256 Pogledajte prilog 399257

Ja imam samo jednu figuricu iz 2023 (up) i ona je takođe baš korektno urađena...
Tebi se uvek nekako padnu loše figurice. Pokahontas, katastrofa. Meni za sada sve dobre
Ljudi koji skupljaju Titanic, da li su u današnjem broju 15. dobili 15E imbus ključ i MM Šrafove? Poslao sam im mejl da mi nedostaju delovi iz paketa ali za sad bez odgovora.
Pogledaći čim stignem. Sporo odgovaraju na mejlove.

Sad sam pogledao. Nema ni kod mene. A ovaj glavni deo 15C trup broda, sa unutrašnje strane, jedan mali deo nije ofarban. Kod tebe?

Sad sam pogledao. Nema ni kod mene. A ovaj glavni deo 15C trup broda, sa unutrašnje strane, jedan mali deo nije ofarban. Kod tebe?

Kod mene je ofarban taj deo kompletno, sad sam baš proverio. Pisao sam im na onaj glupavi mejl još u ponedeljak ali se prave mrtvi.

Sad se baš razmišljam da li da kupim još jedan broj...ko zna da li je u svim brojevima tako. Ajde imbus ključ, ali oni mali šrafovi

Na koji mejl si im pisao? Ja sam slučajno propustio prošli broj Titanika i ne mogu da nađem. Ko je distributer Titanika, jel isto Global press?

Nazad
Vrh Dno