Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

Oni sada opet izbacuju na nedelju dana, nikako pohvatati kada izlazi...

Ja nemam nijednu godina proizvodnje 2023... A nemam samo onog miša i inside out...
Generalno veće figurice bolje izgledaju sa manje grešaka...
Sad sam i ja gledao i pobrkao sam izgleda. Doduse nisam prevrtao sve koje imam da bih proverio.
Cars koji imam je ekstra i on je 2021
Inside out je 2022

Sad sam obišao oko posla na NBGu trafike i radnje, sve rasprodato. Možda je i slučajnost ali bih pre rekao da je poznata priča pa se više kupuje.

Sad sam obišao oko posla na NBGu trafike i radnje, sve rasprodato. Možda je i slučajnost ali bih pre rekao da je poznata priča pa se više kupuje.
Ovde u NS ima kamara... Obilazio neke obične radnjice da nađem neku kašicu, i svaka je u 15,30c imala po tri-četiri primerka, a obično već ujutro nemaju...

Elem, ipak je figurica Ariel lepo odrađena.

Ne znam gde si na NBGD ali kod onog momka u improvizovanom kiosku izmedju pijace u bloku 44 i robne kuce uvek ima. Ako ti je frka mogu i ja da ti uzmem (ako bude bilo ujutru), tamo posle 12 cu biti u Milutina Milankovica na poslu..

Ako nekome treba, kolporter kod Casine na Terazijama ima 4, 5 figurica. Herkules, Mulan, Inside Out...
Jutros sam kupio Toy story koja je bila odavno

Pa dobro sad na nedelju dana...e nek mi sa srecom da nadjem 🤨

Izgleda kao da se navario mucenik :D

Ostaje nam da im verujemo, kao sto su obavestili, da ce sve izaci i da cemo imati ceo komplet.

Taman sam pomislio da su krenuli da popunjavaju praznine, kad sad odose par brojeva napred. Sve mi ovo lici da ce tesko izgurati kolekciju do kraja.

U svetu je kolekcija ''prešla'' prvobitno najavljenih 99 brojeva.

100. Enkanto
101. Baz Svetlosni
102. Pocrvenela panda

...

Da, sad sam malo guglao, moguće čak da ima 105 brojeva. Ne razumem šta priča na španskom.
Kod nas ako izguraju i ovo što je planirano, puna kapa.

Jos ako dam 105 000 a mali ne bude hteo da se igra sa time.... 😂

Cudo ne stavise ovog malog na figuricu, a ne dedu 🤦‍♂️

Pitanje za vas cija se deca zapravo igraju sa ovim, kolika su?
Ja se nesto razmisljam da prestanem da kupujem, sin od 2g ne deluje nesto zainteresovano za ovo a nije kao da je jos malo ostalo do kraja..

Cerkica 5g, najvise se raduje da otvori, a igra se sve manje i manje. Mozda je razlog tome sto ne radi zvucnik, a nema novi da se nabavi.

Jesi probao da im pises na mejl? Meni su poslali rezervni tako

Ima da se kupi na kupujemprodajem. 6000. Ja sam jedan uzeo na kupindo za 8000 a drugi za 6500. A kad se licitira izađe na 4 do 5 hiljada.
Ja figurice ne bi koristio za igranje.

Moj trogodisnjak je navikao da slusa price u toku dana ili pred spavanje i pre ovih zvucnih, tako da je samo nastavio istim tempom. Tako da ih koristimo svakodnevno za slusanje, za igranje ne.
Cerkica 5g, najvise se raduje da otvori, a igra se sve manje i manje. Mozda je razlog tome sto ne radi zvucnik, a nema novi da se nabavi.
Raspitajte se da li moze neko da popravi zvucnik. Ima ljudi koji se bave time.

Vrh Dno