Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

Svratio da prodavnice gde kupujem carobne zvucne, kaze nema danas??
Dal samo kod njega nije stiglo, nemam pojma. Proslo je dve nedelje, sada sta ispada, da izlaze na tri nedelje ili su odustali?😬
Nema još ni u NS, proverio u tri prodavnice/kioska...

Nisam ni ja našao jutros. Kažu da je jedna kolekcija (ne skupljam pa nisam zapamtio koja) koja izlazi utorkom stigla jutros. Postoji mogućnost da sutra puste sledeću priču u prodaju.

verovatno se zbog praznika pomerilo nesto 🤷‍♂️

Meni su u trafici rekli da ce izaci u petak ili ponedeljak. Tako im je receno. Kasne valjda zbog praznika.

Poslednja izmena:
Prodavačica me ubeđuje da je iduće sedmice novi broj, na drugom mestu mi prodavac kaže "niko ne može da ti garantuje kako TO izlazi, možda bude i sutra"

Ja sam ih juče kontaktirao mailom u vezi zamene neispravnog ViniPua, i pišu mi da NIKO nije dobio zamenu, da će zamenu organizovati posle 01.05.

@shomiNBGD druže autuj se, priznaj da radiš za Deagostini kad si već dobio zamenu... ;)

Inače ovo im je plan izlazaka priča objavljen na sajtu (osim što su već obrnuli Munju Mekvina i Uspavanu lepoticu):

Clipboard01.jpg

Juce su mi cak poslali podsenik da provere da li sam dobio zamenu :)

1681974305647.png

Sama dinamika konverzacije mi je fascinantna, ljudi ne odgovaraju na mejl danima.

1681974398035.png

Sada iz prepiske vidimo adresu gde su, ako nastave da se *****avaju, možemo da im banemo u posetu 😁

Juce su mi cak poslali podsenik da provere da li sam dobio zamenu :)

Pogledajte prilog 386561

Sama dinamika konverzacije mi je fascinantna, ljudi ne odgovaraju na mejl danima.

Pogledajte prilog 386562
Čekaj bre, tebi odgovaraju sa neke @globalpress.rs adrese, a meni sa [email protected]

Daj tu adresu da i ja pišem na globalpress možda nešto i izdejstvujem, jer mi ovi odgovori sa @porudzbnine deluju pomalo generički, bez prave volje da se reši problem, više kao da se nadaju da će do 01.05. pola ljudi odustati od zamene figurice, a da će ovu drugu polovinu odbiti nekom komplikovanom procedurom povrata i zamene...

Ne, ne, i ja sam se dopisivao sa tim generickim nalogom porudzbine, ovaj lik pojma nemam ko je iskreno a ne bih bas da dajem kontakt jer ono, pojma nemam ko je niti sta radi 🤷‍♂️
I za adresu, posiljku sam slao i dobio drugu nazad sa neke adrese na Konjarniku, pojma nemam sta je ovo

Ako već ne želiš da deliš podatke sa drugima onda ne kači screenshot-ove, vidi se i pozicija lika sa kojim komuniciraš i njegovo ime, i šta dobiješ time što ne podeliš email adresu ? Btw, ova osoba je u pitanju https://www.linkedin.com/in/enes-nicevic-1a635343 pa kontaktirajte.

Promaklo mi je da zakomentarisem to jedno parce gde se ime videlo, nije mi bila namera da icije podatke okacim javno niti mislim da to iko treba da radi.

Sad je kasno ;)

I meni je enes odgovorio na mejl. Posle recimo 5 poslatih.

U lokalnoj radnjici u BGu, nisu dobili carobnu zvucnu. Kakva je situacija kod vas?

Ni kod ovog gde ja uzimam nije bilo jutros

Meni je kolporter kod kog kupujem rekao da novi broj stiže sutra. Ali kako stvari stoje, možemo samo da se nadamo da je to pouzdana informacija. 😄

U cemu je problem sa njima? Ili izdaju delove svake nedelje i svima bude problem da izdvoje toliki novac ili ih cekamo po vise od 3 nedelje i molimo boga da ne prekinu serijal. Ja bih uvela zakon zastite potrosaca protiv prekidanja serija za sve izdavace, osim u slucaju stecaja. Svaka treca zapoceta serija kod Lagune, Vulkana i drugih nasih izdavaca nikad nije zavrsena. Sta da radim sa tri knjige u serijalu od 5, na primer, a ulozeni sati u citanju i iscekivanju nastavka da ne pricam.

A zamisli onaj serijal za brod Titanik, sto treba da izadje 140 brojeva da bi zavrsio brod. Pa to je tek navlakusa nenormalna, ovde su barem price zasebne...

Rekao bih da Moana nije bila u planu kao sledeci broj 🤦‍♂️

Prilozi

• 20230427_081912.jpg
    20230427_081912.jpg
    139.2 KB · Pregleda: 51
I sudeci po koricama, ko zna koliko je preskoceno

Prilozi

• 20230427_084158.jpg
    20230427_084158.jpg
    199.1 KB · Pregleda: 47
Rekao bih da Moana nije bila u planu kao sledeci broj 🤦‍♂️
U NS nemaju...