Šta je novo?

Koju tastaturu koristite?

Microsoft ComfortCurve 2000, i stvarno sam prezadovoljan tastaturom, jedna od retkih stvari koju M$ pravi dobro :)

Prilozi

• 124948-2406p140-1b.jpg
    124948-2406p140-1b.jpg
    22.4 KB · Pregleda: 158
Cherry my3000, ima 10 godina, kvalitet je kvalitet!!

Poslednja izmena:
Ja neku logitechowu najobichniju sa par "multimedia" tastera.I bele je boje:p ki kravlje mleko il ko meda apoteka:D

Poslednja izmena:
Focus 6200 i Focus 8200
ova 6200 ravno 10 g

e da focus tastature su bile brutalne...
ja sam imao jednu jako jako dugo..

Toshiba, na notebooku... smarala me 2 dana, navikao se, i sada ne umem da kucam na klasicnoj tastaturi. A da, na desku imam Dell (onu koju je Bozic&Sin valjao za 400din svojevremeno). S'tim sto je moja birani primerak:D

Nedavno sam kupio
Logitech diNovo Cordless Desktop for Notebooks.
Tastatura je ekstra.

EN,CRID=2162,CONTENTID=9575

Ja koristim G15.

sweex multi media i radi ok vec 3 god

BTC 6300CL

http://www.btc.ru/catalog/13/front.jpg

svidja mi se zato shto ima kratak hod tastera, standardni raspored tastera, skoro je silent i ima pozadinsko svetlo.

a da, josh je i aluminijumska :)

Poslednja izmena:
Ja na poslu takodje neki lesh od Logitech bele boje sa par multimedia tastera, koje djubre, nema insert tamo gde treba da bude, a i enter nije veliki. E ali zato kod kuce uzivam na mom notebook-u acer 9302 wsmi koji ima NORMALNU tastaturu, i na njoj sada brze kucam nego na obicnoj. I naravno, uvek sa sobom imam nokiu E61, sa koje sada ovo i kuckam (kod kuce sam, ali me mrzi da ustajem iz kreveta :p ).
Pozdrav iz Sibira, Marko!

Logitec ultra flat :)

Microsoft Wireless Natural Multimedia Keyboard iz kompleta Microsoft Wireless Optical Desktop Pro

Poslednja izmena:
Vec dosta godina (uglavnom) Microsoft Natural Elite - iako ima nestandardan raspored tastera :(

419V8X7P7FL._SS400_.jpg

Privremeno Microsoft Natural MM:

41484HSQDFL._AA280_.jpg

Šta biste preporučili od tastatura sa YU slovima? Čini mi se da se tu izbor znatno sužava, ali ipak da pitam...

Logitech_Office_Comfort_Keyboard_Clavier__807664.jpg

Jedva sam je nasao, ali JEDVA. No, vredelo je...

jel to logitech na slici?
ako jeste, probao sam je i ne moze da primirise ms 4000...

Microsoft Wireless Laser 6000 v2

Jedva sam našao MS tastaturu a da ima normalne Insert i Delete tastere :)

danijel00 jeste. iskreno i nije nista specijalno, bilo mi je bitno da je ergonomska posto sam i ranije imao Chicony ergonomic, a sad sam insistirao da bude logitech...

Logitec Ultra flat
Cudo je kad se navuces na kratki hod tastera

Poslednja izmena:
Logitec Ultra flat
Cudo je kad se navuces na kratki hod tastera

Takodje imam logitech ultra flat. Kompaktna tastatura bez multimedijalnih tastera, ima samo ono osnovno a opet u potpunosti funkcionalna i lepa. Pre nje sam imao Genius KB19 ali logitech je ipak logitech.

Prilozi

• Logitech_Ultra_Flat.jpg
    Logitech_Ultra_Flat.jpg
    89.1 KB · Pregleda: 167
Logitech Internet Pro Keyboard

Prilozi

• foto-227.jpg
    foto-227.jpg
    37 KB · Pregleda: 106
Skupio sam nešto para i kupio sam:
diNovo Edge Cordless Keyboard.
Stvarno sam prezadovoljan iako smatram da je
tastatura ipak nešto skuplja nego što zaista vredi.

Nazad
Vrh Dno