Šta je novo?

Koju podlogu da uzmem?

BogdanB

Slavan
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poena
390
imam sentinel advanced mis

weapon of choice m4 dm
CM_Storm_m4_dm.jpg

ili

roccat taito
roccattaitomousepad.jpg

Pa ovo za zglob ne moras da koristis. Jeste preskupa je ali veruj mi kliza bolje nego bilo koja plasticna podloga, i ja sam bio skeptican u pocetku.

Ako se vec puca kinta, onda uzmes Razer destructor. Dugo sam se lomio da li vredi dati 4K za parce plastike, ali svaka cast razeru. Za red velicine je bolja od X7 (takodje plastika), da ne pominjem platnene. Mis klizi kao po puteru i imam mnogo bolji osecaj tako da sada bez problema misa drzim na 2000dpi i na desktopu i za igre.

Poslednja izmena:
Napraviste vi nauku od ovoga.

Meni je žena donela iz firme odlične plastične podloge koje su sa donje strane gumirane. Neverovatno je da uopšte ne proklizavaju *** a pacov kliže ko po ledu. Ali ja ne preferiram krpene jer ne volim da miš preterano lako klizi. Inače treba biti totalno van pameti i dati 40€ za jbn podlogu:zgran:

Poslednja izmena:
Meni je žena donela iz firme odlične plastične podloge koje su sa donje strane gumirane. Neverovatno je da uopšte ne proklizavaju *** a pacov kliže ko po ledu. Ali ja ne preferiram krpene jer ne volim da miš preterano lako klizi. Inače treba biti totalno van pameti i dati 40€ za jbn podlogu:zgran:

ako vredi (a vredi) zasto da ne.

Pa na krpenim podlogama ti je vece trenje nego na plastificiranim, i samim tim mis ima veci otpor pri kretanju. Zbunio si se nesto?

Imam CM sentinel i roccait taito, kombinacija objašnjava. Miš identično klizi na svim delovima podloge. (Neko reče da platnena mora da se pere). Imao sam i razer mantis pre ove, u životu nisam imao potrebe da operem podlogu. Sve dok vam ne služi kao poslužavnik za klopu, pepeljara ili krpa za brisanje znoja, nemate potrebe da je perete. Običnom krpom možete obrisati prašinu s' vremena na vreme i to je sve. A ovi public pr073v1 što daju 4k za destruktor i sl. podloge... no comment. :)

ako vredi (a vredi) zasto da ne.

Džabe pravdaš svoju kupovinu. Naravno da ne vredi. Služi da filuje ego nabeđenim igračima (nije ovo upućeno tebi). Ali dobro, svako ima neku pasiju. Bolje to nego da daješ pare na kocku

Ja sam uzeo u KomTrejdu AcmePro za 400 dinara, podloga sabija koliko je dobra, znaci ako ti nije do davanja dosta para za "pro" podloge, a hoces dobru, definitivno potrazi ovu, meni stvarno odgovara.

1.jpg

2.jpg

Imam CM sentinel i roccait taito, kombinacija objašnjava. Miš identično klizi na svim delovima podloge. (Neko reče da platnena mora da se pere). Imao sam i razer mantis pre ove, u životu nisam imao potrebe da operem podlogu. Sve dok vam ne služi kao poslužavnik za klopu, pepeljara ili krpa za brisanje znoja, nemate potrebe da je perete. Običnom krpom možete obrisati prašinu s' vremena na vreme i to je sve. A ovi public pr073v1 što daju 4k za destruktor i sl. podloge... no comment. :)

wooow.....to sto su podloge tamne ne znaci da ne moraju da se peru.Sve s cime imas kontakt se prlja bilo to podloga ili daljinski upravljac....Mozda ti drzis misa sa rukavicama pa su ti podloge ciste :laugh:

uzeo sam ia ja tu podlogu i koristim je vec neko duze vreme .... za te pare nema bolja

koju si uzeo,plasticnu ili gumiranu?
i meni se cini ok pa bih da vidim koja je od ove dvije varijante bolja.

Vrh Dno