Stvarno je mnogo, niti mi treba aluminijumska shtrafta, niti ovo za ruku shto samo smeta. Bitno je samo da je plastichna jer mish mnogo bolje kliza po njoj...
Pa ovo za zglob ne moras da koristis. Jeste preskupa je ali veruj mi kliza bolje nego bilo koja plasticna podloga, i ja sam bio skeptican u pocetku.
Meni je žena donela iz firme odlične plastične podloge koje su sa donje strane gumirane. Neverovatno je da uopšte ne proklizavaju *** a pacov kliže ko po ledu. Ali ja ne preferiram krpene jer ne volim da miš preterano lako klizi. Inače treba biti totalno van pameti i dati 40€ za jbn podlogu:zgran:
Meni je žena donela iz firme odlične plastične podloge koje su sa donje strane gumirane. Neverovatno je da uopšte ne proklizavaju *** a pacov kliže ko po ledu. Ali ja ne preferiram krpene jer ne volim da miš preterano lako klizi. Inače treba biti totalno van pameti i dati 40€ za jbn podlogu:zgran:
Pa na krpenim podlogama ti je vece trenje nego na plastificiranim, i samim tim mis ima veci otpor pri kretanju. Zbunio si se nesto?
ako vredi (a vredi) zasto da ne.
Imam CM sentinel i roccait taito, kombinacija objašnjava. Miš identično klizi na svim delovima podloge. (Neko reče da platnena mora da se pere). Imao sam i razer mantis pre ove, u životu nisam imao potrebe da operem podlogu. Sve dok vam ne služi kao poslužavnik za klopu, pepeljara ili krpa za brisanje znoja, nemate potrebe da je perete. Običnom krpom možete obrisati prašinu s' vremena na vreme i to je sve. A ovi public pr073v1 što daju 4k za destruktor i sl. podloge... no comment.![]()
Ja sam uzeo u KomTrejdu AcmePro za 400 dinara, podloga sabija koliko je dobra, znaci ako ti nije do davanja dosta para za "pro" podloge, a hoces dobru, definitivno potrazi ovu, meni stvarno odgovara.
![]()
![]()
uzeo sam ia ja tu podlogu i koristim je vec neko duze vreme .... za te pare nema bolja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari