ostavio sam samo ove dve pogloge
QcK serije su platnene SteelSeries podloge.Ja bi izbegao platnene podloge jer se brzo prljaju.
Imao sam Roccat sense pa znam o cemu govorim. Bolje uzmi neku plasticnu podlogu imas dobar izbor (QCK, A4, Razer).
Platnene podloge se samo prebrisu vlaznom magicnom krpom kada se isprljaju, medjutim ako preteras sa kolicinom vode u krpi podloga pokupi dobar deo tecnosti i treba joj par sati da se osusi da bi mogla normalno da se koristi.
Ja bi ti preporucio Razer Goliathus Speed, mada vidim da si vec sveo izbor na one dve.
Otvorite se za Razer ExactMat.
![]()
Imam je gajbi skoro 2 godine, ko da je raspakovana juce, iako sam vidjao slucajeve da su je unistili, ali kako mi nije jasno, mozda imaju tesku ruku ili stiskaju misa previse. Aluminijum, ima dve strane, control i speed, mada je speed previse klizav za moj ukus pa sam koristio samo control.
Ma ne treba mi nishta za ruku, ako sam mogao 25 godina bez nje, ochigledno da mi ne trebaRanije sam imao neku plastichnu podlogu, ali takve se vishe nigde ne mogu kupiti, svi prodaju samo krpe, a one su krsh, imaju 5x vece trenje, pa mi sad treba neka najjednostavnija plastichna koja postoji
![]()
Obratite paznju i na Razer Sphex, odlicna je podloga. A platnene se mozda lako prljaju ali se lako i ciste![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari