Šta je novo?

Koju muziku slusate kada igrate igre?

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Narvano sve zavisi od vrste igre....ali sta se najvise slusa, da li muziku iz same igre ili nesto drugo??

???:confused:
Ja slusam igru. :D

kUdtiHaEX je napisao(la):
Narvano sve zavisi od vrste igre....ali sta se najvise slusa, da li muziku iz same igre ili nesto drugo??

Nikad muziku iz sam igre. Jedini izuzetak je Tropico, koji ima fenomenalnu muziku (cak sam je prebacio u mp3!!). Dakle ukljucim winamp, pustim random pa sta dohvati. U poslednje vreme slusam DIO (Ronnie James Dio) i blind guardian. To stvarno roka FX

Uz igre nikad, ali uz neki kreativan rad preporucujem Vangelisa.

Jedina igra uz koju mogu da slusam muziku je Championship Manager, a koju muziku? Hm... pa zna se...

Zavisi od igre. One, kod kojih je muzika sheet uradjena ili dosadna, mogu da se igraju uz neku drugu. Ali zamisli da pustis neku muziku tokom igranja Heroes 2, 3 ili 4. Uzas.

Najlepsu muziku: ZVUK MOTORA !
(posto igram samo simulacije voznji i letenja :p :D )

A kad radim "ozbiljno", onda slusam sami Windows...:)
(posto sam napravio licnu custom "sound sheme", zvucni efekti i govorni .wav fajlovi... npr. za podizanje Windowsa sam ubacio snimak tipa koji nevidjeno glupavim glasom kaze: "Despite your negative reaction to it this system WORKS" )

Amon_Ra je napisao(la):
Jedina igra uz koju mogu da slusam muziku je Championship Manager, a koju muziku? Hm... pa zna se...

Tako je CM je zakon i samo uz to slusham muziku, akoju, to zavisi od raspolozenja, ali uglavnom metal.

Ja ne slusam muziku kad igram igru jer me to dekoncentrise.Ali uz Heroje moze ako mi dosadi kompozicija iz igre ja roknem irski folk-sporiju verziju:D

HAL je napisao(la):
Uz igre nikad, ali uz neki kreativan rad preporucujem Vangelisa.

Evo ga moj chovek

Muzika...

Skoro uvek Psychedelic Trance :)

Michael Jackson-a, naravno!:p

Podrzavam likove sto pikaju CM, CM rula!!!
Uz CM najbolje sljakaju Enya i rage against the machine, ipak Enya :)

pozdrav svim CM-ovcima i neka mi se javi ko sa Veronom udje u ligu sampiona prve sezone, a da se pojaca samo Taribo Westom i Guardiolom :D:D

Techno...

belive me or jok !!!
uvek i "olvejs" ... TECHNO.... HARD HOUSE, TRANCE, ACID ...

Moogwai, tekknova, plastic angel, klubbheads, ....

it's make me so .... horny >>...
unbelilvible...
TECHNO RULEZ ...

Ps.. napomena, ko je imao prilike da prisustvuje Love Parade u Berlinu bar jednom, ostaje fan zauvek, !!!!!!!!!

Pozdrav TECHNO fanovima ....

:wave;

Sonic Mayhem! (i slicne)
A najgore od svega je sto nikad nisam voleo igru u koju su i ubacili SM kao muziku... :)

Re: Re: Muzika...

intel je napisao(la):
tipa Infected Mushroom :D:D:D
Malo zavisi od igre.
Kada igram Quake2 onda Deedrah ili GMS, 1300 Micrograms, Battle of the future buddhas.
Kada igram StreetFighter2 obavezno Noosphere - Vektor :), i sl...

Ajmo Uroshe pojavi se malo pa da slusas Deedrah ili GMS(tj da pikamo malo q2:)))...
Prico sam s creathorom mozemo i lan neki nekad (postavio sam ja q2 kod otoa, ima sve:)

Dosta s' tim hardverastvom dan i noc bre!!!(ubice te to:))

FX

Da ne bude poruka skroz lichne prirode da pomenem da uglavnom ne slusam nista dok igram (sem kad sam smoren 1000:)

Radio..

Pustite 98.8 Radio Zeleznik nedeljom od 23:00 :) :) :)

Re: Re: Radio..

Marko37 je napisao(la):
Jel' to ono "DJ Voykan pusta turbo-folk do jaja"? :) :) :)

Ne, to je Signum Temporis, Psy-Trance od 23:00 do 05:00 nedeljom !

Always:

Jon Bon Jovi
Aerosmith
AC/DC
Dire Straits
Gun's N' Roses
Whitesnake
Midnight Oil
Brayan Adams
R.E.M.

:cool: :wave;

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Always:

Jon Bon Jovi
Aerosmith
AC/DC
Dire Straits
Gun's N' Roses
Whitesnake
Midnight Oil
Brayan Adams
R.E.M.

:cool: :wave;

Napokon pravi co'ek, a ne ta turbo-techno-folk sran*a, jeste da sam to slusao ranije, but then again...
samo da dodam na tu listu:
MetallicA, Cradle of Filth, Iron Maiden, Manowar, Primal Fear, Dio, Sepultura, Blind Guardian, Black Sabbath, Stratovarius, Kiss, Megadeth, Motorhead, Apocalyptica ponekad Enigma-u, Vangelis-a, Jann Michael Jarre-a...
Zavisi kako kad, techno jedino kada nemam vise sta da slusam, a to je retko, i to uglavnom trance.

Nazad
Vrh Dno