Šta je novo?

Koju muziku slusate kada igrate igre?

Vocko je napisao(la):

Napokon pravi co'ek, a ne ta turbo-techno-folk sran*a, jeste da sam to slusao ranije, but then again...
samo da dodam na tu listu:
MetallicA, Cradle of Filth, Iron Maiden, Manowar, Primal Fear, Dio, Sepultura, Blind Guardian, Black Sabbath, Stratovarius, Kiss, Megadeth, Motorhead, Apocalyptica

To care to je najace
Samo to slusaj i daleko ces dogurati
I ja slusam to isto
Vidimo se

Bon Jovi
Scorpions
New Order
Metallica
Rammstein

;)

Originally posted by Vocko

techno jedino kada nemam vise sta da slusam, a to je retko, i to uglavnom trance.

Sta bre ti ovde napisa?! Bolje bi ti bilo da se drzish svojih cupavaca ;)

Amon_Ra je napisao(la):
Sta bre ti ovde napisa?! Bolje bi ti bilo da se drzish svojih cupavaca ;)

Pa ja se drzim mojih cupavaca, ali cupavci ne ispiraju mozak, a nekada i to treba :p

Gorillaz,Daft Punk,Anastacia,Shakira...uglavnom

Kakav CM lepsi je FA Premier League manager 2002
Inace ja igram SAMO FIFU

Vocko je napisao(la):
ali cupavci ne ispiraju mozak
Tacno, dok npr. Bob Sinclair - Feel for you ubija u pojam (bar mene).

No Hard Feelings za ljubitelje house (club) zvuka, ali brate svo to cimanje iz strane u stranu ne vodi nicemu.
:wave;

Pa Metal zna se...(black, gothic, power, trash, industrial)
;) ;) ;)

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Tacno, dok npr. Bob Sinclair - Feel for you ubija u pojam (bar mene).

No Hard Feelings za ljubitelje house (club) zvuka, ali brate svo to cimanje iz strane u stranu ne vodi nicemu.

Oces reci da je ta pesma jaka - to ti je boza moj Neo :D

Vocko je napisao(la):
Sta ce ti ovo u tom spisku dobre muzike ???

Eee Vojkane sad si me razocarao... Rammstein je odlican, shvatices ti jednog dana.

Nego sta je bre ovo slabo slusate Power metal, jel slusao neko Falconera, Sonatu Arcticu, Edguy, Nightwish i slicne stvari koje su sad popularne u Evropi... Jeste da Manowar i sl. kidaju, ali bre zastareli su :D

Ja bogami sve zivo slusam:

2Pac, Dr.Dre, Gangstarr (bas i nije za igranje :) ), DMX, Astral, Metallica, Outkast, Paul Oakenfold, Red Hot Chili Peppers, New Order, Lenny Kravitz ... i mnooogo jos!

Geek_master je napisao(la):
Nego sta je bre ovo slabo slusate Power metal, jel slusao neko Falconera, Sonatu Arcticu, Edguy, Nightwish i slicne stvari koje su sad popularne u Evropi...

Ona riba iz Nightwisha mnogo dobro peva.

Inace za igranje najvise Fear Factory (likovi rasturaju), moze i PanterA, Mahine Head, Slipknot i tako to, i naravno klasike tipa Metallica, Iron Maiden...

Geek_master je napisao(la):
Eee Vojkane sad si me razocarao... Rammstein je odlican, shvatices ti jednog dana.

Nego sta je bre ovo slabo slusate Power metal, jel slusao neko Falconera, Sonatu Arcticu, Edguy, Nightwish i slicne stvari koje su sad popularne u Evropi... Jeste da Manowar i sl. kidaju, ali bre zastareli su :D

Ma stare stvari rasturaju, ovo novo stinx big time, nadje se neki dobar bend, ali treba ga naci...

Nego bre komsija kada cemo mi da se vidimo da ja prerackam te cd-je ?? Od kada smo zadnji e-mail uputili jedan drugom formatirao sam 20ak put HDD, tako da sam ostao bez tvog mail-a. Aj pisi da se dogovorimo.

Vocko, pocni malo da slusas Kolemana Hokinsa, Bena Vebstera, Djuka Elingtona, Sidni Bisea.....;)

MEtallicA RULEZ za svaku igru ... :D Apocalyptica (moram kolege su mi :) ) ... i sve sto ima dobar zvuk el. gitare!
Ramstien SUX onako svetstki ... isti je ko Turbo folk house bendovi ... samo te prebacuje sa jedne strane sobe na drugu ubija bubrege i smeksava mozak.
POnekad pustim nesto od koncerata za violoncelo ... Golterman rulz :D
E skoro sam nasao Mike Oldfeld-a Islands album ... njega sam mnoooogo gotivio kad sam bio mali, ali sam ga opet negde zaturio.

E definitivno se vracam starim proverenim vrednostima PinkFloyd,Deep Purple, Led Zep's :) i kompanija ...

MAD_MUzzY je napisao(la):
E definitivno se vracam starim proverenim vrednostima PinkFloyd,Deep Purple, Led Zep's :) i kompanija ...

Ti ne znas ni sta je to, zato mojne *****s... Nisi ni prepoznao Soldier of Fortune, kada smo bili u "Pink"-u, ni ti ni nesha.

Aco ko su ti ????
Moram da priznam da nisam cuo za njih, ako imas nesto na cd-ju, mp3-u davaj da cujemo. Ko zna mozda mi se i svidi.

E skoro sam nasao Mike Oldfeld-a Islands album ... njega sam mnoooogo gotivio kad sam bio mali, ali sam ga opet negde zaturio.

Ti bas ne znas da cenis prave stvari :D Nemoj slucajno da zaturis i neke Floyde :)

Inace ja obicno slusam neki album uz neku igru, tako da mi se naprimer 7th son od Maidena skroz vezao za Warcraft I :)D) a Voices od Vangelisa za Heroes3... sad kad cujem tu muziku tako me asocira na igre da je to neverovatno...

Zaboravili ste Dream Theater!

Vocko je napisao(la):
Ti ne znas ni sta je to, zato mojne *****s... Nisi ni prepoznao Soldier of Fortune, kada smo bili u "Pink"-u, ni ti ni nesha.

Aco ko su ti ????
Moram da priznam da nisam cuo za njih, ako imas nesto na cd-ju, mp3-u davaj da cujemo. Ko zna mozda mi se i svidi.

HHAha ko mi kaze napaljeni mali metalcu! :D

Vocko je napisao(la):
Aco ko su ti ????

Valjda neki smor dzezeri :)

da dodam jos malo :) Erik Klepton, Karlos Santana, Geri Mur, Saundgarden, Kit Ricards, ...

BodyRemover je napisao(la):

da dodam jos malo :) Erik Klepton, Karlos Santana, Geri Mur, Saundgarden, Kit Ricards, ...

Nisu neki smor, nego velemajstori dzeza.

Pa ovako :
Metallica :cool:
Bon Jovi
Aerosmith
New Order
R.E.M
Scooter
Savage Garden

Aj` Aco odspeluj:) imena tih velemajstora, cisto da skinem i vidim sta je to.

pozdrav

ps. no offence :)

Aj` Aco odspeluj:) imena tih velemajstora, cisto da skinem i vidim sta je to.

pozdrav

ps. no offence :)

Ma najbolje da ti odsviram nesto. :p :D Kako to mislis da ti odspelujem pa da skines? :p

MEtallicA RULEZ za svaku igru ... :D Apocalyptica (moram kolege su mi :) ) ... i sve sto ima dobar zvuk el. gitare!
Ramstien SUX onako svetstki ... isti je ko Turbo folk house bendovi ... samo te prebacuje sa jedne strane sobe na drugu ubija bubrege i smeksava mozak.

Svka cast. Ponekad se i treba vratiti starim, proverenim vrednostima, a ti si napravio odlicnu selekciju.....
"i sve sto ima dobar zvuk el. gitare" - ovo rulz!
:wave; :) ;) :wave;

:wave; :wave;

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Svka cast. Ponekad se i treba vratiti starim, proverenim vrednostima, a ti si napravio odlicnu selekciju.....
"i sve sto ima dobar zvuk el. gitare" - ovo rulz!
:wave; :) ;) :wave;

Veruj mi on ni ne zna sta je to, cuo ja da pricam o njima sa vremena na vreme, pa ih je spomenuo. Ne zna njihove najvece hitove da prepozna. A sto se tice gitare to je najjaci zvuk koji postoji.

Vocko je napisao(la):
Veruj mi on ni ne zna sta je to, cuo ja da pricam o njima sa vremena na vreme, pa ih je spomenuo. Ne zna njihove najvece hitove da prepozna. A sto se tice gitare to je najjaci zvuk koji postoji.

E Metalac aj nemoj da mi pametujes mnogo ... ne bi prepoznao dobru muziku cak i kad bi ti usi probila. Deep Purple neslusam, Led-e sam slusao ranije pa sam prestao jer sam proveo godinu i po dana da poskidam sve Metallica pesme na gitari. Za ostatak vazi ista prica ... ****** svako pravi freske ponekad :)

Nazad
Vrh Dno