MAD_MUzzY je napisao(la):E Metalac aj nemoj da mi pametujes mnogo ... ne bi prepoznao dobru muziku cak i kad bi ti usi probila. Deep Purple neslusam
MAD_MUzzY je napisao(la):E definitivno se vracam starim proverenim vrednostima PinkFloyd,Deep Purple, Led Zep's i kompanija ...
MAD_MUzzY je napisao(la):, Led-e sam slusao ranije pa sam prestao jer sam proveo godinu i po dana da poskidam sve Metallica pesme na gitari. Za ostatak vazi ista prica ... ****** svako pravi freske ponekad![]()
silverglider je napisao(la):Muzika je u poslednjih x godina ocajna; niko vise nema inspiracije, niko vise ne pise muziku sa dusom. Samo obrade starih stvari i neke hopa-cupa popevke. I onda moraju da dodju matorani kao npr. New Order sa albumom Get Ready i nalupaju shamare klincima "e, tako se to radi ...".
BodyRemover je napisao(la):Pa lepo..Napisi kako englezi pisu
kao Hercul Poirot
![]()
Aca je napisao(la):...Scot Joplin...
kUdtiHaEX je napisao(la):Metal? E to je muzika a za one neupucene to je pistanje i vristanje pa tako i nemaju pojma....
chivitli je napisao(la):..I kakva je to muzika koja ne postoji kad nema struje?...
Anonymous je napisao(la):A niko da pomene Nikolu Teslu, ovek lepo izmislio metal, HC, Punk... (na neki nacin)![]()
![]()
Vocko je napisao(la):Tesla do smrti i nazad, a kako je krenulo oterace me u grob.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari