Za pocetak hvala svima koji mi pruzaju podrsku....Naravno ne miislim samo na one koji kazu da sam u pavu (jer koliko vidim takvih nema) vec koji jednostavno ne misli da je joriq najpametniji, najlepsi, najiskusniji na ovim forumu. Ja sam samo lepo napisao svoje iskustvo pri kupovina 6600gt kartice kada su mi prodavali macku u dzaku i vredjali moju inteligenciju prosecnim forama koje se koriste i za prodaju sira na pijaci a on je kao ''stari vuk'' uzeo da me smara odgovorom na moj post kako sam ja newcomer sto je zaista bilo poucno. Mislim nemam ja nista protiv njega ali jednostavno nije shvatio da poenta svega nije u tome da se ja ubedjujem sa celim forumom koliki je standardni clock agp 6600gt kartica. Ne znam od kada to ovde ljudi nemaju prava da misle da je jedna kartica losija od druge (ja sam jednostavno ubedjen da su msi kartice losije od asusa, gigabytea i vecine ostalih)....
Sa druge strane u jednom postu nasao sam i delimicnu potvrdu svojih tvrdnji
(mada me je covek kritikovao)
E sad mozda i nVidia nije propisala 1000MHz kao standard ali gotovo svi renomitani proizvodjaci to koriste kao nominalne vrednosti! To ne govorim napamet vec zato sto sam vlasnik gigabyte-a 6600gt a bio sam u prilici da isprobam i istu kartu marke Asus (sve u agp izvedbi). Naravno ne verujem da je onaj ko je napisao ovo za 60% bas sam pravio statistiku ali je verovatno taj podatak procitao na netu...
I za kraj sto se tice toga decko otkud ti znas koliko ja godina imam i sa druge strane ne verujem da mislis da svo tvoje znanje moze da se smesti u te postove (koliko god da si ih napisao) pa zato i ti nemoj da mislis da svo moje znanje moze da se oceni kroz moja 24 posta!
pozdrav