dzojstik
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.11.2013
- Poena
- 200
naravno da nije dobro. daj bat. stavi I 13. a kartica ti sa tim obrtajima verovatno lebdi 😀
vodite rachuna, ako radite isplate u dogama, i bez one njihove vikend provizije, trenutno daju 40% manje nego shto bi trebalo.
mogu da mislim kad se povlachi vikendom uz onu proviziju....
u prevodu, chekati da se napuni 10+e pa kriptopej, pa SEPA evri ko ima mogucnost ili BTC uz gubitak 10% u drugom sluchaju ali makar bude instant.
naravno da nije dobro. daj bat. stavi I 13. a kartica ti sa tim obrtajima verovatno lebdi 😀
ne razumem kako mislis 40% manje? po mojoj racunici to je to nista ne zakidaju
ne razumem kako mislis 40% manje? po mojoj racunici to je to nista ne zakidaju

Malopre sam se razmisljao da li da povucem 1.2e po 11400 kerova racunam manje je za 1000 nego po kursu i povucem ajde nema veze, sad za 1.93e mi daje 14800 kerova pa ovi driblaju ko maradona :d sacekacu jutro da vidim sta ce srecka da ponudi 😀
Pa ja jutros kad sam ovo pricao, clanovi samo sto nisu prasnuli u smeh, te pao btc, te skocio doge, sve se to i desilo ali ne sinoc dok sam povlacio, jedan nalog za 1.3e 12500k doge, vec narednih par sekundi sa drugog naloga mi daje za isto 1.3e 10500k?
Upravo se to meni trenutno događa.. Malopre sam okačio screen gde se vidi koliko vaćare, a sad kačim jedan koji je kao ok. U razmaku od 15 minuta. Možda tamo kidaju jer je preko 2 eura...Pa ja jutros kad sam ovo pricao, clanovi samo sto nisu prasnuli u smeh, te pao btc, te skocio doge, sve se to i desilo ali ne sinoc dok sam povlacio, jedan nalog za 1.3e 12500k doge, vec narednih par sekundi sa drugog naloga mi daje za isto 1.3e 10500k?

za 1.38-1.4e po nalogu, davao mi ~10450, a to po trenutnom rekoh, nije ni 1e ili tu negde.
ulogovao se ponovo i onda bilo 13165-13450...to je aj da kazem 1.27-1.3e....i onda na poslednja dva naloga od 4, opet ona prva cifra.
moram li i shotove kachiti? 😀
broj doga tih x 0.00000065 x ~150e = koliko u odnosu na 1.4e?
e sad, ono shto nisam obracao paznju je koliko zaista na kraju stigne doga, da li ovaj broj shto on izbaci odmah, ili u trenutku realizacije withdrawala?
a cryptopay ne radi josh 2-3 dana ...cvrc

Ovi estonci ko da prevlace dodzeve na magarcima u kovanicama preko Tadzikistana.
Zanimljivo, CryptoPay deaktiviran dok ne naprave neka "unapredjenja", preko PayPal-a se moze podici iznos samo preko 50e a isplate u dogama nema vec 36h (bar kod mene). :sceptic:
Ima li neki mail server gde se lako i brzo prave nalozi a da ne treba neki vid verifikacije?
Ja do sada koristio Fastmail i radio je kao munja ali sada mora verifikacija preko telefona da bi se videli linkovi u porukama a nema se toliko brojeva telefona 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari