Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li neko ima problema sa blokiranjem naloga?
Meni su danas blokirali (ne banovali) sest racunara na sest razlicitih adresa, na tri razlicita provajdera!!!
Adrese se nisu menjale niti na jednom racunaru (provereno), za isplatu uvek koriscen racunar koji kopa, svaki racunar ima posebnu DOGE adresu.
Znaci apsolutno nije napraljena nikakva greska niti nalozi koji su blokirani imaju ikakve medjusobne veze.

Tamo gde je uplacen demo i dalje kopa normalno i kuca zarada normalno.

Ipak oni seku kako im se cefne. Na dosta naloga je bilo oko 10-tak evra i sve su maznuli 🙁

Da li su ti nalozi bili potvrdjeni sa mejla (svaki nalog poseban mejl ili je bio zajednički) ili nisu imali e-mail potvrdu (verifikaciju)?

E to jedino nisam radio vec neko vreme, nijedan nije bio potvrdjen emailom.
Sad pravim druge i uradicu i to pa cu da vidim.

dugo je izgurao pool da ne stuca...eno ga opet nije strasno ali stuca 😀
mozda se napio za NG 😀

Pao BTC, pa im se ne isplati da radi kako treba... Sada malo da ustede... 🙂
Edit: Da li se desava jos nekom iz BG-a na mrtvom Telekomu da mu sam promeni IP adresu periodicno?Meni se malopre opet desilo i prosle nedelje isto, pa da vidim sta tu ne valja...

Poslednja izmena:
E to jedino nisam radio vec neko vreme, nijedan nije bio potvrdjen emailom.
Sad pravim druge i uradicu i to pa cu da vidim.

Mozda imaju bota koji juri eure na nalogu. Blokira free naloge sa parama a one od 1-1.5 e na nalogu ne registruje, al zato udara tamo gde ima. I ne znam sta cuvate pare kod njih.

Zato sto to mnogo olaksava i smanjuje posao oko naloga i slicno.
Kopas free podignes do 10e, pustis da kopa free i dalje i u nekom momentu ulatis demo i odmah podignes lovu i nalog prakticno sam sebe otplacuje, ne ulazes nista osim struje.

Jedino je prc kada se desi ovo sa blokiranjem a tu smo zakljucili da nema pravila. mora i oni negde da zakinu i pristede 🙂

Pa take cekaju. A i treba nadomestiti eure za isplate. Zauvar im da blokiraju koji nalog gde ima 10+ eura.

Izbegavao sam da svaki cas podizem lovu ali cu sada da promenim taktiku, Isplata svaki dan osim vikendom, jeste da oduzima vreme ali sta da se radi.

Izbegavao sam da svaki cas podizem lovu ali cu sada da promenim taktiku, Isplata svaki dan osim vikendom, jeste da oduzima vreme ali sta da se radi.

Tako se to radi 😉 ja tu taktiku radim od pocetka, ako ne ja onda nekog zaduzim 😀, nikad mi se jos nije desilo da beze budem banovan ili blokiran, ali ocito nismo bas svi iste srece - 😉

Kod mene ako nisu banovani zbog toga sto ni jedan nalog nije bio verifikovan preko email-a onda su mi prosto uzeli lovu jer apsolutno nikakvog razloga nije bilo.
Verovatno je ovo drugo u pitanju ali sta da se radi.

Kod mene ako nisu banovani zbog toga sto ni jedan nalog nije bio verifikovan preko email-a onda su mi prosto uzeli lovu jer apsolutno nikakvog razloga nije bilo.
Verovatno je ovo drugo u pitanju ali sta da se radi.

Da se nije slucajno ip promjenio puko net i sl?
Sta je navedeno u banu samo jedna ipa adresa na svim nalozima jel isto?
Vidim da si imao 3 razlicita neta tako da nije ovo sigurno.... nez to bas nisu dobre vjesti mogu krenut da blokiraju iz cista mira 😡 ovde se nikad nista ne zna

Kad si otvarao naloge koliko si naloga otvorio sa iste ip?
Mora postojat neki razlog ili su provalili to sto si otvarao naloge bez potvrde email-a.
Koliko je blokirano ukopno naloga.

Poslednja izmena:
Opet stuca pul.. mora da se pristedi koji coin.. 🙂
Sace tim inzenjera da ga opravlja 10 dana

ma nek stuca i pola eura po nalogu nek daje samo nek radi neka ima dima samo nek se okrece turbina 🙂

Ma da budem iskren jednostavno ko ce dati tolike doge, sad kad je btc pao na 150€ da pool radi kao sto je radio jedan btc bi dvije R9 280X nakucale za 15 dana, da nam je neko pre 3 mjeseca pricao da se sa 2xR9 280X za 15 dana pravi 1BTC rekli bi svi da je to ne moguce 😀

Sta hocu da kazem stvari se brzo mjenjaju, sve ce zavisti od BTC-a krene li on da pada dalje nadajte se potpunom prestanku rada poola 😀, a i obrnuto skoci li btc bice para 😀

Da se nije slucajno ip promjenio puko net i sl?
Sta je navedeno u banu samo jedna ipa adresa na svim nalozima jel isto?
Vidim da si imao 3 razlicita neta tako da nije ovo sigurno.... nez to bas nisu dobre vjesti mogu krenut da blokiraju iz cista mira 😡 ovde se nikad nista ne zna

Kad si otvarao naloge koliko si naloga otvorio sa iste ip?
Mora postojat neki razlog ili su provalili to sto si otvarao naloge bez potvrde email-a.
Koliko je blokirano ukopno naloga.

Ma sve je po "propisima" koji ovde vaze osim verifikacije emailom.
IP adrese nisu promenjene jer sam to proverio i nisu se menjale danima.
Sa jedne IP adrese nikada nije otvoreno vise od 4 naloga.

Cudno je da su tih 6 racunara radili preko 3 provajdera. Telekom jeste resetovao adresu ali ti nalozi nemaju nikakve veze sa nalozima na sbb i kbc.
Ukupno je blokirano 6 racunara ili ti 24 naloga.

Jedino zajednicko im je da nisu verifikovani preko email-a i da su im imena slicna, npr. imenaloga001, imenaloga002...
Trece ne postoji.

Sve u svemu nema nikakve logike, rade sta hoce i to je to.

Poslednja izmena:
Koliko kasne DOGE ja sam više izgubio predstavu i šta treba da mi stigne.

Jel mogu da povucem nove doge ako prethodne nisu stigle?.. nisu mi do sad kasnile vise od 24h

Da li neko ima problema sa blokiranjem naloga?
Meni su danas blokirali (ne banovali) sest racunara na sest razlicitih adresa, na tri razlicita provajdera!!!

...
Ipak oni seku kako im se cefne. Na dosta naloga je bilo oko 10-tak evra i sve su maznuli 🙁

Da li su imali isti ref ? Ja na vecini naloga imam 30+ eura i do pre par minuta je sve lepo radilo... Ako se nista nije promenilo u pravilima, uplata demo naloga bi ti omugucila povlacenje novca.

Moja greska. Mislio sam da su mu isplata i kopanje blokirani, a ne pristup samom nalogu...

Kako da to izvedem, i ko moze da mi posalje invation kode?

Imas sve u prvom postu, sto ti ne bude jasno pitaj 😉
Sa tom kartom moze oko 5.5€ zaradit po danu sto nije uopste lose. (naravno kad pool radi bez stucanja nekad oscilira pogotovo u zadnje vrjeme)

Poslednja izmena:
Uzeo sam tvoj Aktivacioni kod.

Zanima me da li je bolje kupiti demo ili ne?

Nemoj uzimati dok ne dodjes do 10€ kad dostignes 10€ onda mozes uzet demo, ili otvorit 4 nova naloga, to odluci sam hoces uzimat demo ili ne za 4 demo-a treba dat 60€ sto nije bas malo posto tek pocinjes prvo malo zaradi pa onda uzimaj demo to je moj predlog mozes ti uzeti ako imas kesa otplatice se za 10 dana i zaradices nacisto 3€ po demo-u znaci 12€ ce ti ostat nakon 10 dana od demo-a

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno