Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
jel se desilo ovo nekome...sa 2 naloga mi nisu stigle doge u wallet...kada odem na id transakcije i na blockchain za moj wallet pise not yet redeemed...sta se desava?

nista mi nije jasno....kad saberem kes u redu je ali pise u walletu nesto su se adrese pogubile...spojile se...
U "statement" klikni na sumu pod "total withdrawall" tu su ti sve isplate taxativno navedene sa sve doge adresama i transaction id....

edit:
Jel može neko sa boljim znanjem Engleskog da mi pojasni ovu rečenicu..
To help facilitate the queued withdrawals, some PayPal transactions have been cancelled.

Poslednja izmena:
U "statement" klikni na sumu pod "total withdrawall" tu su ti sve isplate taxativno navedene sa sve doge adresama i transaction id....

ili me nisi razumeo ili ja nisam razumno napisao 😀
u totalu pise suma koja je u id transakciji i ona je otisla i potvrdjena...tako da je to ok...ali wallet mi je pokazao dve isplate manje...tj da fale 2 adrese....nisam pogresio adresu pa da sam zaboravio da kopiram novu posto sma proverio...nego je wallet izgleda sam spojio posto je suma ok zbirno....

Poslednja izmena:
Ma razumeli smo se, sve ok, to sam napisao čisto da i u totalu proveriš da ti slučajno nisu iste doge adrese (čovek nekad u brzini napravi previd) na tim nalozima 😉

edit:
evo meni tek sad legli novčići podignuti sinoć oko 23:30

Poslednja izmena:
Ma razumeli smo se, sve ok, to sam napisao čisto da i u totalu proveriš da ti slučajno nisu iste doge adrese (čovek nekad u brzini napravi previd) na tim nalozima 😉

edit:
evo meni tek sad legli novčići podignuti sinoć oko 23:30

meni isto stigle doge oko 18h, podignute sinoc oko pola 1 ujutro

We are excited to announce the release of a new feature which will allow you to spend your internal Dogecoin balance on CoIntellect’s products and services.

Up until recently, we were only able to accept Bitcoin and fiat as payment for contracts.

Miners can now use their active Dogecoin balance to compound their earnings and immediately purchase additional contracts.

Since most of our users immediately convert their withdrawn Dogecoin into Bitcoin, we figured we would simplify the process and eliminate an unnecessary step from the equation.

Users should note that only internal funds can be used with this feature currently. Full support for Dogecoin payments via external funding is coming soon.

Zar nemamo balans u eurima, zasto uopste pominju doge i komplikuju?

Koliko se ja secam, samo flash biosa....

ne kukam vec konstantujem da mi dzukele nisu legle ni posle 16h....

Ja imam Toxic i radi kao sat 🙂
za Vapor neam pojma 😀

neko je vec pisao da su mu stigle posle 36h...meni isplata kasni nekih 22h

s'tim da sam danas imao takve tripove sa kerovima i btc-om da to nema nigde 😀

Nisu ni meni stigle a pustio jutros bas rano.Ma lezite spavajte bre,pustite doge leci ce.

26h proslo pa mi legle doge. Doci ce lesike kuci 🙂 ako ne mozete da cekate onda cryptopay

Ja imam Toxic i radi kao sat 🙂
za Vapor neam pojma 😀

Toxic radi da, vapor su izgleda sa uefi biosom zakljucali ni trt ni mrt tacno 1.2v nema micanja na def taktovima (koji su visoki 1100/1500mhz) karta puca preko 750kh/s ali uz te taktove 1.2v vuce puno struje na njoj je hynix memorija kvalitet hladjenja komponente izgled razbija bukvalnom ali su je ovde zahebali sa naponom samo tako.
Za igre ovo i ne igra neku ulogu karta je cista perfekcija, ali za mining prva stvar je kontrola napona.

Sad nesto razmisljam, pad cene BTC-a je los po njih samo sa stanovista toga sto moraju trenutno vise da nas isplacuju u BTC-u. Ako im je primarni cilj da pobegnu sa parama, eventualni rast cene BTC-a ce imati efekat da ce ljudi sve manje para drzati na balansima, jer ce dnevnim podizanjem dobijati vise BTC-a. Takodje, ulaganje u demo pakete ce postati sve manje interesantno u slucaju stabilnog rastuceg trenda BTC-a.

Sinoc oko 11:30h seo da povucem doge i sa jednog ac. pustio za1.3e oko 12500 prelazim na sledeci i kaze za isto 1.3e 10500k doge 🙂
Menjaju estonci matematiku kako im se cefne, tih 10500 je bilo u tom momentu 1.26 dolara za1.3e

Sinoc oko 11:30h seo da povucem doge i sa jednog ac. pustio za1.3e oko 12500 prelazim na sledeci i kaze za isto 1.3e 10500k doge 🙂
Menjaju estonci matematiku kako im se cefne, tih 10500 je bilo u tom momentu 1.26 dolara za1.3e

Kako cjena BTc-a pada/raste iz minute u minutu tako i oni isplacuju jer isplata zavisi od odnosa Doge/btc i BTC/€ to je potpuno normalno samo bolje bi bilo da si uhvatio i za taj drugi nalog da ti isplate vise 😛
Jutros sam ja uhvatio za 1€ isplacivali 9.5k doga sad je nesto ispod 9k jer je malo btc skocio u odnosu na jutros, opet kazem varira iz minute u minutu kako btc oscilira tako i isplata a vidim i odnos dge/btc krenuo da oscilira

Poslednja izmena:
Kako cjena BTc-a pada/raste iz minute u minutu tako i oni isplacuju jer isplata zavisi od odnosa Doge/btc i BTC/€ to je potpuno normalno samo bolje bi bilo da si uhvatio i za taj drugi nalog da ti isplate vise 😛
Jutros sam ja uhvatio za 1€ isplacivali 9.5k doga sad je nesto ispod 9k jer je malo btc skocio u odnosu na jutros, opet kazem varira iz minute u minutu kako btc oscilira tako i isplata a vidim i odnos dge/btc krenuo da oscilira

Pa cena se za tih par minuta promenila 1usd +- a njihova isplata 20%- a doge / btc isti odnos, tek je jutros skocio

Da li neko ima problema sa blokiranjem naloga?
Meni su danas blokirali (ne banovali) sest racunara na sest razlicitih adresa, na tri razlicita provajdera!!!
Adrese se nisu menjale niti na jednom racunaru (provereno), za isplatu uvek koriscen racunar koji kopa, svaki racunar ima posebnu DOGE adresu.
Znaci apsolutno nije napraljena nikakva greska niti nalozi koji su blokirani imaju ikakve medjusobne veze.

Tamo gde je uplacen demo i dalje kopa normalno i kuca zarada normalno.

Ipak oni seku kako im se cefne. Na dosta naloga je bilo oko 10-tak evra i sve su maznuli 🙁

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno