Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
vodite rachuna, ako radite isplate u dogama, i bez one njihove vikend provizije, trenutno daju 40% manje nego shto bi trebalo.
mogu da mislim kad se povlachi vikendom uz onu proviziju....

u prevodu, chekati da se napuni 10+e pa kriptopej, pa SEPA evri ko ima mogucnost ili BTC uz gubitak 10% u drugom sluchaju ali makar bude instant.

ne razumem kako mislis 40% manje? po mojoj racunici to je to nista ne zakidaju

Isplacuju manje, meni su sada isplatili 2.6€ umesto 2.9 no nema veze 🙂
Nadam se da ce ta 0.3 evra potrositi u zdravlju i veselju i da ce jos dugo raditi bez da nam banuju naloge 😀

ne razumem kako mislis 40% manje? po mojoj racunici to je to nista ne zakidaju

za 1.38-1.4e po nalogu, davao mi ~10450, a to po trenutnom rekoh, nije ni 1e ili tu negde.

ulogovao se ponovo i onda bilo 13165-13450...to je aj da kazem 1.27-1.3e....i onda na poslednja dva naloga od 4, opet ona prva cifra.

moram li i shotove kachiti? 😀

broj doga tih x 0.00000065 x ~150e = koliko u odnosu na 1.4e?

e sad, ono shto nisam obracao paznju je koliko zaista na kraju stigne doga, da li ovaj broj shto on izbaci odmah, ili u trenutku realizacije withdrawala?

a cryptopay ne radi josh 2-3 dana ...cvrc

Prilozi

• konjokradica.jpg
    konjokradica.jpg
    82.3 KB · Pregleda: 72
  • konjokradica2.jpg
    konjokradica2.jpg
    84.4 KB · Pregleda: 57
Poslednja izmena:
Sada sam nesto trazio i pokusavam da sracunam koliko prodje isplata za 24h u kerovima...
U statment ako uporedim jucerasnji ID isplate moje isplate i vecerasnji ID dolazim do brojke od 100 000 isplata u kerovima...neka svaka bude po 1e...wtf?!?!?!?!?!

Demiose, dobro si ti to konstatovao. Meni je malopre na jednom nalogu isplatio 27666 za 2.9€ dok mi na drugom nalogu daje 23877 za 3.1€? Ko ce znati sta se ovde desava...

Ladno su mi ono što sam jutros poslao u menjačnicu vratili u novčanik i sabrali sa današnjom zaradom. Kada sam to sve zajedno hteo da pošaljem kao doge na menjačnicu (ukupno 2.9e) , obračunali su mi oko 21k i nešto doga... :d Počeli su baš da rade šta hoće.

A ovako im izgleda današnji kurs (ovo je realno 1.8e):

Poslednja izmena:
Malopre sam se razmisljao da li da povucem 1.2e po 11400 kerova racunam manje je za 1000 nego po kursu i povucem ajde nema veze, sad za 1.93e mi daje 14800 kerova pa ovi driblaju ko maradona :d sacekacu jutro da vidim sta ce srecka da ponudi 😀

@Kidence nemoj da racunas bez potrebe lupas glavu imaju 1.4 miliona dolara uvek kod njih. Ako je to podatak od prosle godine sada imaju jos vise tako da sta im je da iskesiraju sto ili dvesto hiljada svaki dan kad avansi stizu non stop

Poslednja izmena:
Malopre sam se razmisljao da li da povucem 1.2e po 11400 kerova racunam manje je za 1000 nego po kursu i povucem ajde nema veze, sad za 1.93e mi daje 14800 kerova pa ovi driblaju ko maradona :d sacekacu jutro da vidim sta ce srecka da ponudi 😀

Pa ja jutros kad sam ovo pricao, clanovi samo sto nisu prasnuli u smeh, te pao btc, te skocio doge, sve se to i desilo ali ne sinoc dok sam povlacio, jedan nalog za 1.3e 12500k doge, vec narednih par sekundi sa drugog naloga mi daje za isto 1.3e 10500k?

Nek daju kolko daju, samo da daju vec jednom.. 🙂 nema isplate vec 26 sati

Pa ja jutros kad sam ovo pricao, clanovi samo sto nisu prasnuli u smeh, te pao btc, te skocio doge, sve se to i desilo ali ne sinoc dok sam povlacio, jedan nalog za 1.3e 12500k doge, vec narednih par sekundi sa drugog naloga mi daje za isto 1.3e 10500k?

mozda su uveli progresivni porez :-devil-: valjalo bi probati povuci sa drugog ip-a sredstva sa drugog naloga pa uporediti sa isplacenim sa prvog naloga naravno ako je moguce zbog tih njihovoh botova da ne dodje do blokade naloga i slicnih *****rija

*evo sad sam povukao umesto 14800 preko 18600 nisam ni gledao tacno koliko ali to je samo 1000 manje od kursa tako da zivi bili nacisti :smoke: par puta sam stiskao collect i eto otvorio se...

@suhoj obrisi tu adresu sa capture i oni gledaju ovo da ne popijes blokadu na sve naloge

Poslednja izmena:
Ja imam dva razlicita neta kuci i proverio sam. Prvi net, prva isplata 2.7e umesto 2.9e. Druga isplata 2.3e umesto 3.1
Drugi net, prva isplata 2.3e umesto 3.1e. Znaci avima je isto, samo kalkulator brljavi

Upravo se to meni trenutno događa.. Malopre sam okačio screen gde se vidi koliko vaćare, a sad kačim jedan koji je kao ok. U razmaku od 15 minuta. Možda tamo kidaju jer je preko 2 eura...

Treba se pomiriti sa činjenicom da je sve dozvoljeno i da će svakakvih iznenađenja biti ako potraju još neko vreme. Ne vredi se uzbuđivati, ustanovili smo o kakvoj se ekipi radi, valja samo uštinuti još šta se može.

Poslednja izmena:
Novo je da mogu da ti ne pošalju doge na menjačnicu, već da sutra ponovo zatekneš taj iznos u eurima u novčaniku. Iz ovoga proizilazi da slanje nije automatsko, već to oni naknadno "obrađuju".

za 1.38-1.4e po nalogu, davao mi ~10450, a to po trenutnom rekoh, nije ni 1e ili tu negde.

ulogovao se ponovo i onda bilo 13165-13450...to je aj da kazem 1.27-1.3e....i onda na poslednja dva naloga od 4, opet ona prva cifra.

moram li i shotove kachiti? 😀

broj doga tih x 0.00000065 x ~150e = koliko u odnosu na 1.4e?

e sad, ono shto nisam obracao paznju je koliko zaista na kraju stigne doga, da li ovaj broj shto on izbaci odmah, ili u trenutku realizacije withdrawala?

a cryptopay ne radi josh 2-3 dana ...cvrc

uploadfromtaptalk1421283686377.jpg

Ovi estonci ko da prevlace dodzeve na magarcima u kovanicama preko Tadzikistana.

Ne znam ko ce im kupovati contracte ako im neleze zarada. Do kad ce imati strpljena ljudi....

Previse su i davali, vreme je da zatvaraju, kao i braca im cryptodoubleri

Zanimljivo, CryptoPay deaktiviran dok ne naprave neka "unapredjenja", preko PayPal-a se moze podici iznos samo preko 50e a isplate u dogama nema vec 36h (bar kod mene). :sceptic:

Pa gledaju kako da prezive ovaj dump. Mozda im je sve ovo poremetilo planove, pa su odlozili fajront za jos pola godine. 😀

Zanimljivo, CryptoPay deaktiviran dok ne naprave neka "unapredjenja", preko PayPal-a se moze podici iznos samo preko 50e a isplate u dogama nema vec 36h (bar kod mene). :sceptic:

Meni su juce putovali oko 30ak sati.
Leci ce u okviru 2 dana mada mi sve teze isplacuju...

Ima li neki mail server gde se lako i brzo prave nalozi a da ne treba neki vid verifikacije?

Ja do sada koristio Fastmail i radio je kao munja ali sada mora verifikacija preko telefona da bi se videli linkovi u porukama a nema se toliko brojeva telefona 🙂

Ima li neki mail server gde se lako i brzo prave nalozi a da ne treba neki vid verifikacije?

Ja do sada koristio Fastmail i radio je kao munja ali sada mora verifikacija preko telefona da bi se videli linkovi u porukama a nema se toliko brojeva telefona 🙂

pravi gmail...ja sam sa jednog broja napravio 20 mailova....nije ogranicen 1 za 1

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno