Air Jordan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.08.2004
- Poena
- 710
Dok legnu DOGE, prođe pola dana, pa dok se prebaci BTC na BTC-e da se zameni za dolare, ode skoro 10%. :d
meni nekoliko puta, traze verifikaciju preko creditne kartice, ali im nisam ni jednom dao, nego pravio nove naloge i napred
Dok legnu DOGE, prođe pola dana, pa dok se prebaci BTC na BTC-e da se zameni za dolare, ode skoro 10%. :d
Naravno, svi bismo, samo pitanje je koliko ovaj trend cene BTC-a mrsi račune Estoncima.
U sustini koji je najlaksi nacin za izvuci novac iz kojntelekta?
Ovaj pad mi sve vise i vise smanjuje ono sto sam vec bio zaradio, pa sam mislio da bukvalno sve sto iskopam prebacim u evre?
Al neko na Cryptsy-ju u 3 koraka pokupova sve po 60 satošija i to 50+btc-a...
verovatno pokrene neku scriptu ili neko od njih klikne nesto🙂I prosli put je oko podne po nasem poceo da luduje i sada opet, kao da tada odradi nesto i odmah pocne da trokira...Dugo je i trajalo da lepo radi...
verovatno pokrene neku scriptu ili neko od njih klikne nesto🙂
I koliko posto izgubim na tim svim provizijama?
Ma nek trokira, bas me briga dok daje evrice...ali me smara sto hoce mineri da zabodu i onda mi treba sat vremena da ih nakacim iz 50-og pokusaja...
Trazi da stalno dezuras...
Ako radis precizno ne izgubis nista fee za povlacenje btc-a sa poloniexa je mizeran 0.0001 a trenutno na bitstampu nema fee za trgovinu btc-a u dolare.
Najveca provizija je za povlacenje dolara na devizni racun, ali zato skupljas dolare na bitstamupu pa kad recimo skupis 500 ili 1000$ povuces.
Meni bitstamp uzme 15$, raifasen banka 6$ za prijem i jos nesto sitno za konverziju...
Uglavnom moze se odraditi da recimo na 500$ provizija bude oko 5%
znam, koristim ga tamo gde mi je Telekom adsl, ali na druga dva riga ne smem zbog nekih podesavanja...***, ali ovde gde smem zavrsava posao bez problema... 🙂Napisao sam na nekoj od prethodnih strana sa kojim podešavanjima meni CGWatcher to sam odrađuje.
Sa 5% proviziju imam domaću menjačnicu i nema da se mlatim sa menjačnice, banke, bitstamp....
A btc pao 20% :-D
:lupko:Legli upravo kerovi, 36h sam čekao...
Recent pool issues & API update
Published at Jan 13, 2015 2:50:08 PM
A’Hoy Doges,
In recent weeks, our developers have noticed some instability with our primary pool. The issues are believed to have started as early as late December; however, our developer shibes are working to promptly resolve the issue.
In the mean time, we strongly encourage miners to begin using the newly released CoinMiner 2.0.8. It is the most optimized for our pool’s protocol and will deliver the best results.
Additionally, we kindly ask our users to note that CryptoPay withdrawals will temporarily be disabled while the developers make some upgrades to their API. Withdrawals will be re-enabled within the next 2-3 days.
To help facilitate the queued withdrawals, some PayPal transactions have been cancelled. This has been done to provide those who wish to immediately withdraw via Bitcoin the option to do so.
As always, feel free to contact support if you have any additional questions or concerns.
Warm Regards,
CoIntellect Staff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari