Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nego, jeste primetili da su malo smanjili količinu kerova za 1evro? Isplaćuju istu količinu kerova kao kad je BTC bio veći od 280$...nije da se žalim, zarada je ionako više nego dobra samo konstatujem zapaženo (da krešu troškove na sve strane) 😉

Nego, jeste primetili da su malo smanjili količinu kerova za 1evro? Isplaćuju istu količinu kerova kao kad je BTC bio veći od 280$...nije da se žalim, zarada je ionako više nego dobra samo konstatujem zapaženo (da krešu troškove na sve strane) 😉

Ja jutros prebacao i za 1€ dali mi oko 7250 kerova gledam sad za 1€ se dobiva ispod 7k treba gledati ovaj odnos i cekati povoljan trenutak ko ima vece sume i tu se nesto moze zaraditi 😉

aj nek proveri neko, miner radi normalno, sve normalno, graficka je vruca ali zaradu u zadnja dva dana nije racunao, pise nula, primetio sam da mi se promenila ip adresa, nalog nije banovan, uredno sam povukao kerove upravo sad... nova vrsta bana?

aj nek proveri neko, miner radi normalno, sve normalno, graficka je vruca ali zaradu u zadnja dva dana nije racunao, pise nula, primetio sam da mi se promenila ip adresa, nalog nije banovan, uredno sam povukao kerove upravo sad... nova vrsta bana?

Ako 2 dana nemaš zaradu od kopanja znači da su ti blokirali kopanje na tom nalogu tj. nalozima...restartuj miner za svaki slučaj pa proveri nakon 15-20 minuta u TODAY'S EARNINGS ako i dalje stoji 0 onda gasi rudare i pravi nove naloge...

edit:
Stizu li kerovi ko je slao posle 10h ?
Prošle nedelje (radnim danom) je prosek bio 12h+ dok ne legnu u novčanik

Poslednja izmena:
Moze li mi neko reci da li je dozvoljeno kopati sa 4 verifikovana naloga na 1ip adresi i pritom koristiti peti kao referal za ostale (na njemu se ne bi kopalo), tj da li bi u tom slucaju usledio ban?

Ako 2 dana nemaš zaradu od kopanja znači da su ti blokirali kopanje na tom nalogu tj. nalozima...restartuj miner za svaki slučaj pa proveri nakon 15-20 minuta u TODAY'S EARNINGS ako i dalje stoji 0 onda gasi rudare i pravi nove naloge...

edit:

Prošle nedelje (radnim danom) je prosek bio 12h+ dok ne legnu u novčanik
ako ti je ta dva dana zarada tipa 0.0001 , sigurno je ovo

Poslao sam kerice pre pola sata na menjacnicu pa cu vam javiti kada stignu ! 🙂

Stigli i meni, poslao oko pola 9 jutros...

Flagovali su ti nalog, kao i meni, tako da si tu zavrsio s kopanjem, kao i na svim nalozima gde je ista prica jer si u medjuvremenu pokupio banovanu, ili flagovanu IP...Ili pravi nove naloge, pa trosi i to malo slobodnih IP sto je ostalo, ili kupovina startera, posto cujem da i demoe neke blokiraju.
Samo ne znam jel ti se to desilo na free nalogu, demou, ili starteru?

Poslednja izmena:
Nesic kakve je sreće njemu ni pilot ne bi pomogao :d

hahhaha ma neda mu se nikako, ali ovaj kojnetelekt stvarno cuda cini ko bi rekao da nije ovoga oglasi bi bili puni grafika 😀
Ko zna bi li se jos za ovo znalo da nisam temu otvorio, vjerovatno ne bi...

omni jel moze da kazes koji si vpn zakupio? ili ako nije on ko je zakupljivao

ako je neko probao na 4 naloga verifikovana koja je granica za zaradu od kopanja bez kupljenog demoa? Podigao sam na svakom od 4 naloga 9.99e i sada tera dalje danas normalno radi kopanje prvi put posle duzeg vremena guraju dve 750ti 4 naloga trenutno preko 0.8e po nalogu

Poslednja izmena:
ako je neko probao na 4 naloga verifikovana koja je granica za zaradu od kopanja bez kupljenog demoa? Podigao sam na svakom od 4 naloga 9.99e i sada tera dalje danas normalno radi kopanje prvi put posle duzeg vremena guraju dve 750ti 4 naloga trenutno preko 0.8e po nalogu

druze kako si verifikovao naloge sa karticom ili obicna verifikacija sa mailom?

Ja sam, više iz lenjosti, tako pustio 20 dana (beše oko 25 eur po nalogu), uplatio demo i pokupio pare bez problema. Isto 4 naloga...

Probao sam 2 ili 3 koji se plaćaju još pre mesec i po... imaju neki sistem da provale vpn i to ne funkcioniše...

Koj to sistem provali VPN?
JA pravim VPN sa mojom javnom ip adresom 212.23.22.12(recimo) i komsijinom ip adresom 199.23.33.44 i uzimam za gateway njegovu adresu i konektujem preko njegovog gatteway-a moje masine i ono sto stigne do cointellecta je komsijin ip
to jes:199.23.33.44. Kako ce oni znati da ja koristim VPN?
Ako pricate o onim lagarijama tipa tunnel vpn i onaj glupi tunnel bear,to veze s mozgom nema.
To samo odredjene portove preusmerava(tipa 80,8080 i sl.)
Zna se kako se pravi pravi ppp VPN

Koj to sistem provali VPN?
JA pravim VPN sa mojom javnom ip adresom 212.23.22.12(recimo) i komsijinom ip adresom 199.23.33.44 i uzimam za gateway njegovu adresu i konektujem preko njegovog gatteway-a moje masine i ono sto stigne do cointellecta je komsijin ip
to jes:199.23.33.44. Kako ce oni znati da ja koristim VPN?
Ako pricate o onim lagarijama tipa tunnel vpn i onaj glupi tunnel bear,to veze s mozgom nema.
To samo odredjene portove preusmerava(tipa 80,8080 i sl.)
Zna se kako se pravi pravi ppp VPN
Kojntelekt provali... http://torguard.net recimo ovaj sam probao, 10usd mesečno i preko 1000 IP adresa. Kopa normalno 24h i onda bez ikakvog razloga ban i upozorenje sa je pristup preko VPN zabranjen. Gubljenje vremena... probao sam NL, UK, DE... Čak i USA i Hong Kong servere i džaba = ban.

Poslednja izmena:
IP adrese se dodeljuju prema pravilima koje propisuje RIPE NCC. Jedna od stvari koju morate da navedete kada vam se adrese ustupaju na koriščenje je za čega će se koristiti. To ostaje zabeleženo i tu informaciju je moguće dobiti. Pogledajte bilo koji IP lookup i videćete da u opisu stoji osim provajdera, grada, regije i zemlje stoji i polje services gde će svi ti servisi imati opis proxy ili vpn pa ih je lako zabraniti.

Poslednja izmena:
Citat Citiram korisnika: karanovicz Pogledaj poruku
Nesic kakve je sreće njemu ni pilot ne bi pomogao
Mozda bi mu pomogla stjuardesa

ma moze stjuardesa, nece da se baci 😛

inace, nalozi su bili free, stanje zadnja 2 dana i ovaj 0$)ne 0.0001$), live balans nema nista, serovi padaju normalno

ma moze stjuardesa, nece da se baci 😛

inace, nalozi su bili free, stanje zadnja 2 dana i ovaj 0$)ne 0.0001$), live balans nema nista, serovi padaju normalno

Meni se to desilo juche sa jednim nalogom. U isto vreme pustio 4 free naloga. 3 rade, cetvrti isto ali ne baca sherove na pool. ugasio miner, napravio novi nalog i proradilo. Zabagovalo nesto.

Da li se skoro nekom desavalo? Bese ne prolazi nikako?

Dear ...........,
In an effort to ward off automated bot registrations, CoIntellect employs a verification system designed to confirm you are human. We kindly ask you to input a valid credit or debit card below. Our merchant will make a € "flash" charge to the card which will be refunded immediately.

meni nekoliko puta, traze verifikaciju preko creditne kartice, ali im nisam ni jednom dao, nego pravio nove naloge i napred

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno