Nego, jeste primetili da su malo smanjili količinu kerova za 1evro? Isplaćuju istu količinu kerova kao kad je BTC bio veći od 280$...nije da se žalim, zarada je ionako više nego dobra samo konstatujem zapaženo (da krešu troškove na sve strane) 😉
kako da primetimo kad samo ti to pratiš 😀
aj nek proveri neko, miner radi normalno, sve normalno, graficka je vruca ali zaradu u zadnja dva dana nije racunao, pise nula, primetio sam da mi se promenila ip adresa, nalog nije banovan, uredno sam povukao kerove upravo sad... nova vrsta bana?
Prošle nedelje (radnim danom) je prosek bio 12h+ dok ne legnu u novčanikStizu li kerovi ko je slao posle 10h ?
ako ti je ta dva dana zarada tipa 0.0001 , sigurno je ovoAko 2 dana nemaš zaradu od kopanja znači da su ti blokirali kopanje na tom nalogu tj. nalozima...restartuj miner za svaki slučaj pa proveri nakon 15-20 minuta u TODAY'S EARNINGS ako i dalje stoji 0 onda gasi rudare i pravi nove naloge...
edit:
Prošle nedelje (radnim danom) je prosek bio 12h+ dok ne legnu u novčanik
aj nek proveri neko, miner radi normalno, sve normalno, graficka je vruca ali zaradu u zadnja dva dana nije racunao, pise nula, primetio sam da mi se promenila ip adresa, nalog nije banovan, uredno sam povukao kerove upravo sad... nova vrsta bana?
Nesic kakve je sreće njemu ni pilot ne bi pomogao :d
Nesic kakve je sreće njemu ni pilot ne bi pomogao :d
ako je neko probao na 4 naloga verifikovana koja je granica za zaradu od kopanja bez kupljenog demoa? Podigao sam na svakom od 4 naloga 9.99e i sada tera dalje danas normalno radi kopanje prvi put posle duzeg vremena guraju dve 750ti 4 naloga trenutno preko 0.8e po nalogu
Ja sam, više iz lenjosti, tako pustio 20 dana (beše oko 25 eur po nalogu), uplatio demo i pokupio pare bez problema. Isto 4 naloga...ako je neko probao na 4 naloga verifikovana koja je granica za zaradu od kopanja bez kupljenog demoa? Podigao sam na svakom od 4 naloga 9.99e i sada tera dalje danas normalno radi kopanje prvi put posle duzeg vremena guraju dve 750ti 4 naloga trenutno preko 0.8e po nalogu
Probao sam 2 ili 3 koji se plaćaju još pre mesec i po... imaju neki sistem da provale vpn i to ne funkcioniše...omni jel moze da kazes koji si vpn zakupio? ili ako nije on ko je zakupljivao
Probao sam 2 ili 3 koji se plaćaju još pre mesec i po... imaju neki sistem da provale vpn i to ne funkcioniše...
Kojntelekt provali... http://torguard.net recimo ovaj sam probao, 10usd mesečno i preko 1000 IP adresa. Kopa normalno 24h i onda bez ikakvog razloga ban i upozorenje sa je pristup preko VPN zabranjen. Gubljenje vremena... probao sam NL, UK, DE... Čak i USA i Hong Kong servere i džaba = ban.Koj to sistem provali VPN?
JA pravim VPN sa mojom javnom ip adresom 212.23.22.12(recimo) i komsijinom ip adresom 199.23.33.44 i uzimam za gateway njegovu adresu i konektujem preko njegovog gatteway-a moje masine i ono sto stigne do cointellecta je komsijin ip
to jes:199.23.33.44. Kako ce oni znati da ja koristim VPN?
Ako pricate o onim lagarijama tipa tunnel vpn i onaj glupi tunnel bear,to veze s mozgom nema.
To samo odredjene portove preusmerava(tipa 80,8080 i sl.)
Zna se kako se pravi pravi ppp VPN
Citat Citiram korisnika: karanovicz Pogledaj poruku
Nesic kakve je sreće njemu ni pilot ne bi pomogao
Mozda bi mu pomogla stjuardesa
ma moze stjuardesa, nece da se baci 😛
inace, nalozi su bili free, stanje zadnja 2 dana i ovaj 0$)ne 0.0001$), live balans nema nista, serovi padaju normalno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari