Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam to vec rekao , ali niko ne cita temu
starteri rade kako treba kao demo do zadnje promene, znaci kad platis starter nista nije bitno (10 naloga na 1 ip)

ja sam to vec rekao , ali niko ne cita temu
starteri rade kako treba kao demo do zadnje promene, znaci kad platis starter nista nije bitno (10 naloga na 1 ip)

Istina samo veliki rizik dok se starter otplati treba 3 mjeseca ko zna sta ce se desiti do tad. Dobro za neki 45 dana vrati se ulozeno ali i to je velik period.

Istina samo veliki rizik dok se starter otplati treba 3 mjeseca ko zna sta ce se desiti do tad. Dobro za neki 45 dana vrati se ulozeno ali i to je velik period.
ako kopas sa starterom otplata je za nekih 30 dana zavisi koliko kopas po nalogu mozda i manje

Meni veceras free nalozi pune 10€. Pisao sam sta sam planirao ali niko nije komentarisao, a ne znam da li je neko mozda i probao. S obzirom da ce veceras biti 10€ nisam mislio nista ni dizati (zbog 30%fee) ni uplacivati demo nego pustiti da kopa narednih 5-10 dana da na nalozima bude priblizno 20 € pa tek onda uplatiti demo, podici 20€ i nastaviti kopati u demo modu na tim istima nalozima narednih 10 dana. Ne znam da li je neko probao i kako cointellect reaguje na to jer po ovoj teoriji bih mogao ostaviti free nalog da kopa dva mjeseca na jednoj adresi, nakupi hrpu €, zatim uplatim jedan demo i pokupim sve lovu koju je nakopao free nalog u tih dva mjeseca + jos mi nastavi kopati 10 dana sa bemo bonusom.

Meni veceras free nalozi pune 10€. Pisao sam sta sam planirao ali niko nije komentarisao, a ne znam da li je neko mozda i probao. S obzirom da ce veceras biti 10€ nisam mislio nista ni dizati (zbog 30%fee) ni uplacivati demo nego pustiti da kopa narednih 5-10 dana da na nalozima bude priblizno 20 € pa tek onda uplatiti demo, podici 20€ i nastaviti kopati u demo modu na tim istima nalozima narednih 10 dana. Ne znam da li je neko probao i kako cointellect reaguje na to jer po ovoj teoriji bih mogao ostaviti free nalog da kopa dva mjeseca na jednoj adresi, nakupi hrpu €, zatim uplatim jedan demo i pokupim sve lovu koju je nakopao free nalog u tih dva mjeseca + jos mi nastavi kopati 10 dana sa bemo bonusom.

a sta mislis pukne u ta 2 mjeseca i propade fina suma :d
Eno pise da ce ovi 30% biti samo za vrjeme praznika, vidit cemo sta ce se desiti poslje prvog ocekujem nova pravila.

pa dobro 🙂 ne mora na tako dugacak period ali recimo na 15-20 dana. Manje cimanja oko podesavanja i pravljenja naloga kao sto je kolega shoomy11 rekao, a i manje trosenje ip adresa.

starter dnevno u mom slucaju pravi tacno 3,7e tako da je za otplatu jednog startera potrebno 27 dana....
da je rizik jeste ali ko ne riskira .... glavno za 3 dana 1 starter napravi 10e dovoljno za isplatu bez provizije sto je veom bitno jer smanjujes rizik da u slucaju neke situacije izgubis sve ...

starter dnevno u mom slucaju pravi tacno 3,7e tako da je za otplatu jednog startera potrebno 27 dana....
da je rizik jeste ali ko ne riskira .... glavno za 3 dana 1 starter napravi 10e dovoljno za isplatu bez provizije sto je veom bitno jer smanjujes rizik da u slucaju neke situacije izgubis sve ...

to jeste nek potraje 10-15 dana izvuce se bar pola ulozenog bolje i to nego da sve propane

1536723_10201544523080878_6640743453943194109_n.jpg

najbolje bi bilo kada bi lepo napisali pravila , sta se radi i kako se radi i da se prilagodimo

pa napisali su. napraviš jedan nalog i nakačiš sve kartice na njega 😀

Bojane 1 startet 1 ip ili 1 startet plus free nalozi?

Bojane 1 startet 1 ip ili 1 startet plus free nalozi?

ja sam bogami na jednoj IP stavio dva startera jer ako ja pravilno kapiram ako su na toj istoj adresi banovani vec demo nalozi znaci free nema sanse da rade, napominjem da je ta adresa fixna....

Ma da pregrmimo 1.januar,pa opet u kupovinu nanaloga. Mada, koliko sam u poslednje vreme nahvatao otvorenih wireless mreza skoro da mi i ne trebaju.

Nema mnogo price sa starterima :d

Ljudi imam problem sa mojim kompom...tacnije sa rudarom. Stalno mi pokazuje ono stratum pool 0 interupted i prestane da rudari. Imam jos jedan komp na istom internetu u istoj kuci...i on radi besprekorno. Mozete li mi molim vas pomoci kako ovaj problem da resim. Ne slipuje mi komp niti se gasi monitor. Cak sam i namestio da se USB ne gasi posle odredjenog vremena.

najlakse ti je da prvo promenis program sa kojim rudaris , iskopiraj ga sa drugog kompa pa vidi

Na svim kompovima je isti CG miner. Sa mog kompa sam ga kopirao na sve druge kompove 🙂

Pa ne znam kakav je on za scrypt. Koristim ovaj 3.7.1 ja mislim da je. Taj su mi svi preporucili. Jel si siguran da ima 5.1, ja sam nasao 4.9 najnoviji.

Oh pardon Sg miner 🙂

Poslednja izmena:
naravno da ima sgminer 5.1 radi sve algoritme (radi i sa onim novim x11 od wolfa)

A jel nema neka opcija u CG mineru ovom da mozda nastavi ili nesto? Pitam samo 🙂

Koji kernel koristite sa sgminerom za scrypt algoritam ?

Instaliraj cgwatcher, imas brdo opcija za restart kopanja ako nesto ne radi kako treba. Nakon koliko vremena ti stane kopanje?

pise mi na sajtu da nemogu da uplatim bitkoinom demo.kao privremeno.jel se desava jos nekom

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno