takodje , sinoc izgubio 2,5 sata, povlacenje sa 24 naloga, kreiranje novih 8 + namestanje masine.
tp link 722 usb je dobar uređaj, mislim da je od USB wlana među najboljima, kupite kvalitetan produžni usb kabl i rešeno, doduše pojedine ploče daju slab ili nekvalitetan napon na usb portu pa i to može da bude problem....
neznam kako i zasto ali cim padne temperatura wifi tp link 722 usb kartica preko koje hvatam signal koja je inace napolju zakacena za oluk umotana u kesu i stiropor na 5-6m visine 🙂 pocne sa vremena na vreme da gubi signal povremeno...imam uboden i vip usb modem na taj komp nisam nista podesavao samo instalirao softver koji se sam pokrece kad ubacis usb modem ...
konekcije se same smenjuju...cim wifi padne vip usb net preuzima konekciju...cim wifi bude opet dostupan vip radi sam disconect i preuzima ga wifi...milina jedna stedim megabajte a sljaka bez greske...
inace da bi uhvatio signal morao sam da napravim produzni usb kabl oko 4m duzine iz 4 nastavka 🙂_ sve kablici od miseva i tastatura...sumnjam da je to razlog gubitka signala...mada pokazuje full sve crte 🙂
Danas novi momenti, juce kreirani nalozi, 3 x 4 naloga, pustena sa 3 razlicite ip adrese, danas svih 12 banovani.
Neki su cak i blokirani pa se uopste ne moze pristupiti, najinteresantnije je da od 4 sa iste adrese 1 bude blokiran a ostala 3 samo banovana.
Izgleda da smanjuju broj naloga po ip adresi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari