Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
takodje , sinoc izgubio 2,5 sata, povlacenje sa 24 naloga, kreiranje novih 8 + namestanje masine.

To si u pravu, do pre neki dan nije moralo da se unosi capcha polje, bila je milina, sad je to obavezno i stavrno ubija.
Pa ne moras nalog da pravis na 10 dana, napravis i pustis free dok zarade do 9.5e i pokupis lovu. Posle toga kopas i dalje nekoliko dana pa onda kupis demo i opet pokupis lovu i kopas jos 10 dana. Tako nalog moze da zivi preko 20 dana ili vise, sve zavisi koliko si spreman da kopas i gomilas zaradu na nalogu kada predjes 9.5e jer postoji rizik da popijes blokadu a ne ban i tada vise ne mozes ni demo da uplatis i ode zarada. Ja reskiram do tri dana a posle uzimam demo i to je to.

sve je to uredu, ali dnevno mi se ne ostavlja sa demoom zarada od 60e, bar dok ne izvucem uplacen demo. Iskreno ja bih voleo da ovo traje dugo, ali nikada se nezna kad ce da stane. Poceo sam da kopam oko marta i neznam ni jedan servis, pool sto je tada bio dobar da sada radi ili da je isplatljiv. Uglavnom ono sto je bilo dobro nije dugo trajalo 🙁. E sto se tice free naloga, na jedan ip nemoze 8 naloga tako da moram uzeti demo.

Ne mogu free jer ne mogu da promenim IP. Moram svakih 10 dana da pravim.
Btw, masincu se ukljucila antibot verifikavija jos na 2e npr.

Poslednja izmena:
sinoc sam ugasio rigove, hebem ti kad trebam non stop da ga dvorim, pucaju veze na telenoru, do sad pukne na 3-4 dana jednom a sad na po pola dana kao da su smanjili signal

takodje , sinoc izgubio 2,5 sata, povlacenje sa 24 naloga, kreiranje novih 8 + namestanje masine.

cccc. jadni mi 🙂
ZNam ljude koji gube po 10 h dnevno za ono sto ti/mi uzmemo za 2-3 dana za po 2 h "izgubljenih" 🙂
Cuti i uzivaj dok traje 😀

neznam kako i zasto ali cim padne temperatura wifi tp link 722 usb kartica preko koje hvatam signal koja je inace napolju zakacena za oluk umotana u kesu i stiropor na 5-6m visine 🙂 pocne sa vremena na vreme da gubi signal povremeno...imam uboden i vip usb modem na taj komp nisam nista podesavao samo instalirao softver koji se sam pokrece kad ubacis usb modem ...
konekcije se same smenjuju...cim wifi padne vip usb net preuzima konekciju...cim wifi bude opet dostupan vip radi sam disconect i preuzima ga wifi...milina jedna stedim megabajte a sljaka bez greske...
inace da bi uhvatio signal morao sam da napravim produzni usb kabl oko 4m duzine iz 4 nastavka 🙂_ sve kablici od miseva i tastatura...sumnjam da je to razlog gubitka signala...mada pokazuje full sve crte 🙂

Upravo ti je to uzrok, mozes do 5m usb produznog kabla da koristis i to kvalitetnog kabla i bez nastavaka, sve preko toga pruzrokuje upravo povremeno pucanje konekcije na tim usb modemima😉

meni taj tp link 722 usb wireless radi i onda odjednom nema nikakva mreza, kao da je diskonektovan, iskljucio sam sve opcije za stednju energije,

da bi proradio, moram da ga iskljucim iz usb-a pa da ga opet ukljucim

Poslednja izmena:
Desava se to i kod mene na D LINK DWA 140 koji je bocnut direkt na ploču . Jednostavno posle 2-3 dana izgubi konekciju pa moram da ga ištekam iz ploče i bocnem opet ...

tp link 722 usb je dobar uređaj, mislim da je od USB wlana među najboljima, kupite kvalitetan produžni usb kabl i rešeno, doduše pojedine ploče daju slab ili nekvalitetan napon na usb portu pa i to može da bude problem....

DLink je "hobi" oprema, kupite nesto kvalitetnije ako ste u mogucnosti.

tp link 722 usb je dobar uređaj, mislim da je od USB wlana među najboljima, kupite kvalitetan produžni usb kabl i rešeno, doduše pojedine ploče daju slab ili nekvalitetan napon na usb portu pa i to može da bude problem....

wn722n znaci model sa onom antenicom fatam pola grada kad mu skinem antenicu duplo slabije.
Dobri su ovi TP usb wi fi uredjaji

Ja ima TP Link USB nije za sada bilo problema, takodje WiFi router Netgear i jedan Linksys.

Tp link 722n ima problem na win 8.1 64 sa nasumičnim pucanjem, pogotovo ako se optereti, rešenja nema. Ako se prvo instalira win 8 pa ažurira na 8.1 sve lepo radi.

neznam kako i zasto ali cim padne temperatura wifi tp link 722 usb kartica preko koje hvatam signal koja je inace napolju zakacena za oluk umotana u kesu i stiropor na 5-6m visine 🙂 pocne sa vremena na vreme da gubi signal povremeno...imam uboden i vip usb modem na taj komp nisam nista podesavao samo instalirao softver koji se sam pokrece kad ubacis usb modem ...
konekcije se same smenjuju...cim wifi padne vip usb net preuzima konekciju...cim wifi bude opet dostupan vip radi sam disconect i preuzima ga wifi...milina jedna stedim megabajte a sljaka bez greske...
inace da bi uhvatio signal morao sam da napravim produzni usb kabl oko 4m duzine iz 4 nastavka 🙂_ sve kablici od miseva i tastatura...sumnjam da je to razlog gubitka signala...mada pokazuje full sve crte 🙂

Generalno uredjaji koje rade na frekvenciji od 2.4 GHz, a medju njima su wireless ruteri, su osjetljivi na vlagu jer voda apsorbuje tu frekvenciju i samim tim djelomicno blokira signal, tako da pad temperature pojava magle i kisni dani mogu dosta uticati na jacinu signala pogotovo ako signal i nije nesto preterano jako, recimo komsijski wireles udaljen stotinjak metara 🙂

EDIT: ja trenutno imam 4 ta TP-Link 722 koja su u funkciji, nekad bude ukljuceno svih 5 i stvarno nikad nisam imao problema sa njima cak ni na windows 8.1 64 bit-noj verziji iako ga korisnik sigurno godinu dana. Ali ovo je zvijer sto se tice hvatanja wireless signala: http://www.data-alliance.net/servlet/-strse-158/Alfa-AWUS036NH-2000mW-1000mW/Detail

Poslednja izmena:
Meni su ti stickovi samo probleme doneli i srecan sam sto sam ih zamenio ruterom. Da sam bio pametan odmah da uzmem ruter i da se ne cimam s tim prdavcima. Non stop su mi masine pucale. Samo vidim na teamviewer-u kako se masine ponovo loguju. To je cak u istom stanu bilo.

Ja sam imao tih problema sa odjavljivanjem masina sa teamviwer-a ali nisam primjetio nikakve gubitke na hashrate-u niti da su rigovi gubili konekciju sa pool-om. Je li ti i ruter istog brenda ili neki drugi proizvodjac? Ja kad sam asus-ov ruter zamjenio tp-linkom, te pojave su mi skroz, skroz rijetke, cak se ni ne sjecam kad mi se zadnji put to desilo.

Sve je bilo TP-link i oba sticka su mi isto radila. Masina na kratko prestane na baca hash i posle toga nastavi, realno malo se gubi ali daleko od toga da je veza stabilna. Znam samo da ih sigurno nikada vise necu uzimati.

Moze li asusu 7950 da gura 4 naloga ,ali ne na rotaciji i da izvlaci po euro po nalogu ?

Danas novi momenti, juce kreirani nalozi, 3 x 4 naloga, pustena sa 3 razlicite ip adrese, danas svih 12 banovani.
Neki su cak i blokirani pa se uopste ne moze pristupiti, najinteresantnije je da od 4 sa iste adrese 1 bude blokiran a ostala 3 samo banovana.
Izgleda da smanjuju broj naloga po ip adresi.

Pustio sam duplu uplatu za demo na jedan nalog ali na razlicite generisane btc adrese 🙂 I sad rade 2 komada na 10 MH 😀

Videcemo da li ce da sljaka na duze vreme...

Prilozi

• dva komada.jpg
    dva komada.jpg
    104.6 KB · Pregleda: 82
  • dva kom.jpg
    dva kom.jpg
    67.3 KB · Pregleda: 66
Poslednja izmena:
Popio i ja 4 banane danas na nov ip i free nalozima ...

Danas novi momenti, juce kreirani nalozi, 3 x 4 naloga, pustena sa 3 razlicite ip adrese, danas svih 12 banovani.
Neki su cak i blokirani pa se uopste ne moze pristupiti, najinteresantnije je da od 4 sa iste adrese 1 bude blokiran a ostala 3 samo banovana.
Izgleda da smanjuju broj naloga po ip adresi.

hmm...ja jučer isto napravio 2x4 naloga,različite ip,evo rade normalno...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno