Druze ako sam te razumeo dobro... imao si 10 demo naloga sa jedne ip i kad su istekli uzeo si dva startera a ostalo ti je 8 naloga koji i dalje rudare 1.3~€ ?
Za free naloge, da li ti pada hes kad iskljucis kopanje na 24 sata pa tek onda otvaras nove naloge?
Ostaje jos da utvrdimo sta se desava na ne banovanim nalozima nakon demo-a.
Ne moze se na svim ruterima menjati IP adresa, imam noviji model SBB rutera ECS3928s i na njemu nikako nisam uspeo da promenim IP adresu. AKo je neko uspeo, neka me kontaktira na PM 🙂.
Pa onda se i ne isplati kupovati demo naloge, reset IP-a, provera dal nije iskorišćena/zauzeta/banovana, 4 free naloga i teraj u krug
Da pa to vam ledio govori
imao sam 10 ukupno u jednom momentu ali ih nisam kupovao istog dana, vec tipa dva po dva na svaka ~dva dana.
prva dva demoa su istekla, zarada od majninga stala, i uzeo sam na ta prva dva naloga startere gde sam rokao sve moguce referale 😀
kako budu isticali ostali demoi, otvaracu nove naloge i na njima nove demoe (ne startere, naravno) i vezivati za ove startere,
samo shto verovatno necu uzeti sada josh 8, pa da bude opet 10 placenih ugovora, vec verovatno samo josh 6,
a na lokacijama gde je free, mozda uzmem tu po 8 demoa, umesto 4 free... videcu
Vladan je rekao da rudari vec 40 dana nakon isteka demo-a na jednom nalogu...bez ikakvih problema. Tako da moze da se rudari posle isteka, ali je jako bitno da taj nalog nije bio banovan.
dzaba ti kad svi banovani.Koji mobilni 3g net uzeti obzirom da je more adresa banovano?
Drug clan , sta sam ti ja skrivio I cemu nepoverenje?🙂reko sam da vise necu da ucestvujem u temi ali ajde da se javim
i na neki nacin zaustavim neke dileme u vezi sa ovim jer pocinje da mi bude muka od ove teme ....
free majnovanje na coinsellectu polako ali sigurno izumire...stali su nam na put i to je jasno ko dan...
ne mucite se vise trazeci nebanovane adrese kako bi kopali free...cak i da je nadjete velika je
sansa da vec sutra bude banovana ukoliko vam se samo na sekund desi da cimne struja i modem pokupi
drugu koja vec jeste...ceo opseg ip adresa u srbiji je izumro
ko sto su izumrli dinosaorusi sto nepaznjom vecine clanova koje je mrzelo da citaju prvu
stranu na kojoj je sve skockano jer je zaboga tekst predugacak ...a kamo li da prelistaju
celu temu stranu po stranu(svaka cast izuzetcima...znam za jednog takvog samo)
sto unapredjenjem sistema za banovanje na samom coinsellectu...
najpametnije i bez cimanja ...najopustenija opcija je da stisnete muda
i odresite kesu...mora se nekad reskirati malo majku mu...zarad dobiti...(ne kazem da uzimate starter pakete)
ali bre uzmite pisljivi demo vec ste zaradili za njega siguran sam u to
za sve ove dane tako da novac sa strane ne ulazete(nisam ni ja)
zaboravite na ebanje sa ip adresama jer vise nisu bitne ne igraju
nikakvu ulogu a mlatite praznu slamu 50 prethodnih strana uzalud...
kupis 8 demo naloga ...prodje 10 dana prestaje kopanje...iskljucis
minere...ne diras ip jer nema potrebe (druga tura vec provereno) pravis
nove naloge po sistemu pravis nalog-kupis demo....pravis drugi kupis demo na njemu.....itd
kad nakupujes kolko ti treba podesis minere i pustis ih u rad....
kraj....!!! u narednih deset dana samo podizes zaradu....
sto direktno znaci da na deset dana imate par sati posla sto je za ovu zaradu stvarno smesno
da napomenem za naloge na kojima je isteko demo....
zarada od referala ako ih jos uvek imate se isplacuje bez problema svaki dan....
sutra bi trebalo da mi legne zarada od mojih referala kojima je
isteko demo ona na koju se ceka 14 dana pa cu javiti dali je i to proslo
clan koji kopa bez problema posle isteka demo-a po principu jedan
nalog jedan ip....neka pusti screenshot voleo bi da vidim dokaz za to...
cak i da jeste tacno da moze free na taj nacin pitam
se dali cete uspeti da obezbedite 16 nebanovanih ip adresa da bi
kopali free beskonacno posle isteka 16 demo naloga na 4x280x npr i ostvarili
maksimalnu zaradu na tim kartama za free....smesno i nemoguce...pozdrav off sam do daljnjeg

Drug clan , sta sam ti ja skrivio I cemu nepoverenje?🙂
Evo ti jedan od naloga , inace vec ih imam 13 na razlicitim IPjevima koji kopaju po modelu jedan ip , jedan demo nalogPogledajte prilog 156930
Sto pmfrulez neces da pises ovde vise?
Meni je ovaj tvoj poslednji post koristan jako jer je konkretan i argumentovan. Nastavi tako i mirna Backa, ljudi zahvalni.
ma nije nepoverenje...druze ne shvati pogresno (trazio sam jer se vecina stvari ovde komentarise na pretpostavkama rekla kazala)...provlaci se prica o tome vec duze vreme da moze a nisam pohvatao ko je u pitanju ko je to
+1
Hvala druze na svemu.
Nije ni meni jasno koji je problem ljudima kupiti demo koji se otplati i donese 2€ plus 10 dana po 1.3~€
Jeste ali vladan rudari sa jednim nalogom na jednu adresu, ovde se radi o 10 naloga na jednoj adresi.
Jeste ali vladan rudari sa jednim nalogom na jednu adresu, ovde se radi o 10 naloga na jednoj adresi.
Ja sam to pokusavao ali nije mi pomoglo. Inace provajderi teže ka tome da korisnik zadrzi jednu IP adresu sto je duze moguce, tako da je vezu za MAC adresu ili mrezne kartice ili MAC adresu rutera koji je nakacen na modem. Mozes ti drzati ugasen modem 24 sata ali kad ga upalis i kad se tvoja MAC adresa opet pojavi na mrezi, dobit ces istu IP koja je bila vezana i prije gasenja za tvoju MAC adresu (to se meni desilo ). Drugu IP adresu ces dobiti ako provajder uradi neki restar na nivou mreze ili ako promjenis MAC adresu mrezne kartice ili rutera. Ja sam svasta pokusavao i promjena MAC adrese mi je spasila stvar. Svaki put kad mi isteknu free nalozi, promjenim MAC adresu TP-Link rutera jer su mi svi uredjaji nakaceni na njega, restartujem modem i odmah nakon toga dobijem novu IP adresu jer je fakticki provalio novi uredjaj na mrezi, a stara IP adresa ce vjerovatno jos neko vrijeme biti rezervisana za stari MAC ukoliko se pojavi opet na mrezi (jer oni to ocekuju ). Testirao i proslo svaki put.Prekini vezu sa ruterom i modemom, znaci onaj beli kabel iskopcaj iz rutera, sto ide u modem. Sacekaj 10-12 sati. Nakon toga trebalo bi da pokupi drugu IP 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari