Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ga opet ja sa finansijskim izvestajima i pretpostavkama 🙂

4x280x na dve mahine tj dve ip adrese svaka na po 4 naloga po 130kh donosi po 1e 16e dnevno (20e kada se šara to je teorija)

Kupovina 16demo naloga
165e -10dana
495e- 30dana ukupno mesecno ulaganje (ako potraje)

Demo nalozi donose 1.64e/dan po nalogu

26.2e dnevno+16e mining

42.2e dnevno

30dana -1267e

referali -(1.49x15)x3 =67e.

Ukupna zarada 1334e
Ukupan rashod 493e

Saldo +827e bez uracunatih troskova struje

Poslednja izmena:
Momce za 20 kartica ti treba 80 naloga. To ti je 1200e da ih verifikujes, da ne pricam sto bi morao da dam otkaz na poslu koji sada radim jer bi morao 8 sati da cistim naloge.
.
Pa i za 40 kartica ti treba 80 naloga, upravu je @goldi, stedi se na struji, sto nije zanemarljivo imajuci u vidu da se radi o Scrypt-u.

@ pmf hvala na info, ovo deluje kao naucna fantastika, sa 4 r9 280x toliko da se zaradi. Sada cemo da vidimo kada masa nagrne da kupuje naloge kako ce tvorci cointellecta da zbrisu 🙂. Ja sam nazalost pre par dana krenuo sa ovim, nadam se da je bar vas nekolicina uspela da otplati hardver 🙂.

Poslednja izmena:
stratum connection to pool 0 interrupted

Dobijam ovu gresku...i komp prestane da mi rudari...ja ga restartujem (mislim na cgminer) i on posle odredjenog vremena opet tako. Ne znam vise sta da radim molim vas pomagajte 🙂

Gubi ti se net najverovatnije...pa gubis konekciju sa pool-om.
Jel koristis wifi?

Drugari polako sa kupovinom 50 - 100 naloga i pravljenjem proracuna za 30+ dana - oni mogu sutra do dignu sidro ili promene pravila...

4x280x na dve mahine tj dve ip adrese svaka na po 4 naloga po 130kh donosi po 1e 16e dnevno (20e kada se šara to je teorija)

Kupovina 16demo naloga
165e -10dana

26.2e dnevno+16e mining

42.2e dnevno

30dana -1267e

Ukupna zarada 1334e
Ukupan rashod 493e

16 demo naloga nije 165 e. 😉

obavestenje od 1.decembra

NOTICE:

To Whom It Concerns,

Registering multiple accounts and using multiple virtual private
servers (VPS) and/or rented rigs to take advantage of our platform
is a violation of our Terms of Service. When detected, our abuse
prevention filter will limit or block earnings of these accounts...

To avoid this, we strongly recommend consolidating your hash rate under a single account. Our development team has implemented extra incentives for those that do.

We apologize for any inconvenience, and hope you understand these necessary precautions.

If you feel you have not violated any of our TOS, send us your username, and complete details, for review of your case. Please allow 24 to 48 hours response time due to high volume of claims.

Thank you in advance for your patience & patronage!

Regards, [email protected]

Jel si banovan? Ili si samo stavio ovo obaveštenje samo tako?

I jel ima neko ko je banovan sa kupljenim demo nalozima?

Demo donosi 1.72 dnevno...barem meni tako racuna 🙂

pustio sam dve 280x da vrte po 4 naloga , znaci 8 demo naloga na 1 ip, pa cemo da vidimo za 24 sata sta i kako.

Razmisljam da napravim 9 naloga kod kojih cu kupiti demo i svih 9 da nakacim na 1 demo nalog koji ce prikupljati samo referale. Imam tri kartice 7970/280X. Planiram da pustim 3 minera od kojih ce svaki saltati na po 3 naloga. Moja pitanja su sledeca:
1. Podatke (Ime , Prezime, Adresa, broj, sta vec traze...) ste lupali, pisali svoje i da li su svuda isti ili razliciti?
2. Da li ste lupali mail adrese ili kacili na svoje koje ste napravili? U prvom postu pise random, ali me interesuje sta radi vecina
3. Da li je problem da mi budu svi referali na jednom nalogu i sve da podizem sa 1 IP adrese ili glavni nalog da razdvojim od ostalih?

odlična pitanja shoomy11 i mene to interesuje, kupio bi samo jedan demo kod žene na poso samo za referale da služi....

1. Ja sam lupao podatke
2. Email adrese sam koristio sa mog domena npr. [email protected] i tako redom, bitno da meni stize, to se morate snaci da li cete varijantu gmail pa resenje sa tackama ili kako god.
3. Ja sam sarao random uzimao svoje referale, za sada nemam problema, jedino onaj prvi nalog je referal nekome sa foruma.

http://cointellect.com/?code=512f9f90

Kupovina 16demo naloga
165e -10dana

26.2e dnevno+16e mining

42.2e dnevno

30dana -1267e

Ukupna zarada 1334e
Ukupan rashod 493e

Malo si se ti tu preracunao.
Demo ti vazi u periodu od 10 dana i donosi ti zaradu manje od 2 evra po demo nalogu za deset dana tako da tvoja matematika nikako ne stoji.
Mogu cetiri kartice 280x da se nameste da donose 20e za dan, manje vise ali to je neka cifra trenutno.
To puta 30 dana plus oko 2.5e po demo nalogu za deset dana. Ti si racunao da moras 24 da ih kupis pa ispada da od tih silnih demo naloga zaradis oko 60e za mesec.

To je jako dobra zarada ali ipak dosta manja od tvoje matematike.

Poslednja izmena:
Momce za 20 kartica ti treba 80 naloga. To ti je 1200e da ih verifikujes, da ne pricam sto bi morao da dam otkaz na poslu koji sada radim jer bi morao 8 sati da cistim naloge.

@nenadubica To ti je referal od nekog naloga gde si uplatio demo.

Kao prvo ako imas 20 kartica onda si malo ozbiljni rudar 😉 kao drugo ako mislis da nakacis 20 karti na ovo pa bar ti treba 40 naloga jer ti se ne isplati pustati jednu kartu=jedan nalog, kao trece ne moras cistiti naloge mozes to raditi vikendom 😉
U zavisnosti koliko ko ima kartica nek sebi prilagodi zaradu i nadje najbolji odnos kh/s - zarada, ja samo skrecem paznju da treba "usitniti" hash sto vise naloga sa manje hasha veca zarada ili rotiranje jedne karte na vise naloga u principu opet se na isto svodi, stvar je da se sto vise zaradi, opet kazem nek svako sebi podesi kako misli da je najbolje 😉

Restartuj komp, mozda se samo zaglupo miner...

Malo si se ti tu preracunao.
Demo ti vazi u periodu od 10 dana i donosi ti zaradu manje od 2 evra po demo nalogu za deset dana tako da tvoja matematika nikako ne stoji.
Mogu cetiri kartice 280x da se nameste da donose 20e za dan, manje vise ali to je neka cifra trenutno.
To puta 30 dana plus oko 2.5e po demo nalogu za deset dana. Ti si racunao da moras 24 da ih kupis pa ispada da od tih silnih demo naloga zaradis oko 60e za mesec.

To je jako dobra zarada ali ipak dosta manja od tvoje matematike.

Jedan demo zaradi 3€ znaci to mu je ukupna zarada dok se otplati puta 16 to je oko 48€, zaokruzicemo na 50€ jer kad se kopa grafikom na nalogu na kome demo radi onda i demo daje nesto vise tako da se ja potpisujem da 16 demoa zaradi 50€,
4X R9 280X na ti 16 naloga sa referalima izvuku oko 20€ puta 30 dana to je 600€ plus ova zarada od demoa to je 650€ mjesecno, ko drugacije sracuna i izvuce vise svaka cast!

@pmfrulez nije dobro sracuna racunao je da mu demo donsi zaradu 30 dana, ali ne demo zaradjuje 10 dana i tu prestaje zarada od dema. Demo donese 3€ i tu se zarada zavrsava okvirno 0d 16 demoa zaradi se 50€ i to je to nema vise vec naredni mjesec nema dema ostaje zarada samo od grafika.
Opet kaze 4XR9 280X prvi mjesec ce zaraditi 650€ minus trsokovi struje (treba i ovo uracunat nije mala cifra) vec naredni mjesec ta ce zarada biti 600€ minus struja, ko drugacije sracuna neka napise 😛

Moram dzaba je jos jednom da dodam na cointelectu se zaradjiva na 4 nacina:
1.Kopanje grafikama
2.Referali od kopanja grafickom ili grafickim kartama
3.zarada od contracta (demo,starter, pilot)
4.Referal od contracta (demo, starter, pilot).

Ovo su 4 nacina zarade ima i 5 nacin to je neki bonus, ali to meni nisu uplatili, nece da me nagrade 😛

Poslednja izmena:
polako bre, mislim da ne bi trebali da preterujemo, do 10 naloga na jednu ip je i vise nego dovoljno, trebamo da ostanemo ispod radara a ne da im palimo crvenu lampicu, a ne u fazonu daj da ugrabim pedes' naloga na jedan ip da iskoristim dok moze, SAMI SEBI PUCAMO U NOGE

znaci do 10 verifikovanih naloga na 1 pi, ko ima mogucnosti odlicno, ja imam oko 20$ sa 8x 280x i dovoljno mi je, ovo je obican HYIP sano malo savremeniji

sto se referala tice na 4 naloga uzmem 2 referala odavde (goldi, pmf) a ostala 2 neka moja

Poslednja izmena:
BAs ste se zaneli sa racunanjem vec i u mesecima koliko ce da zaradite ..secam se i mog tece koji je isto tako sa digitronom ubedjivao mog caleta da ulozi na vreme kod Jezde 😀 prvo dao 300 maraka, pa dao 1000 , ,pa 2000 pa onda podigao kamatu i na kraju dao 10 000 maraka koje vise nikad nije video 😀
Fora u piramidalnim semama sto retko moze da kaze dosta necu vise..nego samo ulaze jos i jos nadajuci se vecoj zaradi i onda puf i to je to.

BAs ste se zaneli sa racunanjem vec i u mesecima koliko ce da zaradite ..secam se i mog tece koji je isto tako sa digitronom ubedjivao mog caleta da ulozi na vreme kod Jezde 😀 prvo dao 300 maraka, pa dao 1000 , ,pa 2000 pa onda podigao kamatu i na kraju dao 10 000 maraka koje vise nikad nije video 😀
Fora u piramidalnim semama sto retko moze da kaze dosta necu vise..nego samo ulaze jos i jos nadajuci se vecoj zaradi i onda puf i to je to.

Vidis to je cista istina tako je to prija bilo, ali ovde ljudi ne ulazu nego vec imaju opremu od ranije i logicno je da se racuna mjesecna zarada, sto se vise izvuce na dnevnom onda i na mjesecnom nivou to bolje, zato sam i otvorio temu da se sto vise zaradi 😉
Treba izvuci sto vise naravno ne treba pretjerivati pa sa jednog ip-a gonit 20 naloga jer necemo dugo stici, ja bi postavio neku granicu jedan ip 8 naloga kao sto kolega @pmfrulez radi, ima covjek dva komap dva ip-a i goni po 8 naloga mislim da je njegov primjer ok i da bi trebali njegov primjer sljediti ostale kolege.

Rashod je 717e napravio sam gresku jer sam racunao moj trosak za 11 kupljenih naloga a ne za 16 znaci 1334-717=617e ako šaras pa imas 20e na dan to moze da se popne na 120e plus tj 737e ja se izvinjavam na gresci

Pocele brojke da mute razum...hahaha...vec pocelo o tri nule zaradi da se masta 🙂 Ja sam za to da tema ode pod lock na neko vreme, ako ovako nastavimo...ko zna sta ce biti do kraja.... 😀

Rashod je 717e napravio sam gresku jer sam racunao moj trosak za 11 kupljenih naloga a ne za 16 znaci 1334-717=617e ako šaras pa imas 20e na dan to moze da se popne na 120e plus tj 737e ja se izvinjavam na gresci

Da skontao sam ja odma gdje si pogrjesio 😛 ima ovdje jos dosta caka recimo nekad demo platis 15e, a ako imas srece prilikom kupovine platis ga 14€, ja sam u mometnu kupovine platio 13.77€ jedan demo a on je zaradio tacno 16.45€ cista zarada 2.68€ plus oni 1.495€ (ovo je otislo nekome ko zna kome jer sam se registrovao na neki kod na twiteru kad sam se ja registrovao nisam imao na koga da se registrujem morao sam da nekome dam refera).
Znaci pod ovim okolnostima zarada od dema bi bila 4,175€ - ovo je sve iz iskustva znaci demo se otplatio i bilans je takav kakav sam napisao. Sad kad bi se ova cifra pomnozila sa 16 to dodje 66,8€.
Opet kazem ima ovde dosta caka neko plati demo 15€ neko kao sto se meni desilo ispod 14€ ( vjerovatno sam uzeo demo u momentu kad je btc pao pa mi je ispalo da sam ga platio manje nego sto vrjedi),nekome demo zaradi vise nekome manje (vise zaradi kad se kopa na nalog na kome je demo, ja na ovaj nalog nisam kopao dok je demo radio i zaradio sam manje, da sam kopao zaradio bi vise tako i da to utice na zaradu) kad se na sve doda 16 demo-a moze znacajno da varira zarad od samog demo-a
A tek koliko varira zarada sa grafikama treba svako da najde idealn odnos.

Sad da li se sa saranjem moze izvuc 20€ u tvom slucaju to treba utvrdti teoretski bi trebalo, ali prakticno moze znacajno da varira. Mislim u tvom slucaju 650€ za mjesec bilo bi realno za ocekivati sve preko bio bi uspjeh!

Jedan demo zaradi 3€ znaci to mu je ukupna zarada dok se otplati puta 16 to je oko 48€, zaokruzicemo na 50€ jer kad se kopa grafikom na nalogu na kome demo radi onda i demo daje nesto vise tako da se ja potpisujem da 16 demoa zaradi 50€,
4X R9 280X na ti 16 naloga sa referalima izvuku oko 20€ puta 30 dana to je 600€ plus ova zarada od demoa to je 650€ mjesecno, ko drugacije sracuna i izvuce vise svaka cast!

@pmfrulez nije dobro sracuna racunao je da mu demo donsi zaradu 30 dana, ali ne demo zaradjuje 10 dana i tu prestaje zarada od dema. Demo donese 3€ i tu se zarada zavrsava okvirno 0d 16 demoa zaradi se 50€ i to je to nema vise vec naredni mjesec nema dema ostaje zarada samo od grafika.
Opet kaze 4XR9 280X prvi mjesec ce zaraditi 650€ minus trsokovi struje (treba i ovo uracunat nije mala cifra) vec naredni mjesec ta ce zarada biti 600€ minus struja, ko drugacije sracuna neka napise 😛

Moram dzaba je jos jednom da dodam na cointelectu se zaradjiva na 4 nacina:
1.Kopanje grafikama
2.Referali od kopanja grafickom ili grafickim kartama
3.zarada od contracta (demo,starter, pilot)
4.Referal od contracta (demo, starter, pilot).

Ovo su 4 nacina zarade ima i 5 nacin to je neki bonus, ali to meni nisu uplatili, nece da me nagrade 😛

Pa do te cifre sam i ja dosao 🙂 Istina ja sam napisao 660e 🙂

On ima malo drugaciju matematiku i racuna na to da stalno placa demo i da svaki nalog ima aktivan demo ceo mesec.
Znaci z ata dva riga mu treba 48 demo naloga mesecno koji zarade oko 140-150e plus 600 od kopanja grafickih i to je cifra koja je realna kao sto je i on posle ispravio.

E sad, pitanje je samo koliko je isplativo/potrebno stalno uzimati demo ako nalog i posle isteka demo-a funkcionise jer ko ima puno naloga dosta mu je novca vezano za naloge i u slucaju neke havarije veca je steta.

Vidis to je cista istina tako je to prija bilo, ali ovde ljudi ne ulazu nego vec imaju opremu od ranije i logicno je da se racuna mjesecna zarada, sto se vise izvuce na dnevnom onda i na mjesecnom nivou to bolje, zato sam i otvorio temu da se sto vise zaradi 😉
Treba izvuci sto vise naravno ne treba pretjerivati pa sa jednog ip-a gonit 20 naloga jer necemo dugo stici, ja bi postavio neku granicu jedan ip 8 naloga kao sto kolega @pmfrulez radi, ima covjek dva komap dva ip-a i goni po 8 naloga mislim da je njegov primjer ok i da bi trebali njegov primjer sljediti ostale kolege.

Imas od mene jedan referal demo nalog kupljen sa tvog koda 😉

Imas od mene jedan referal demo nalog kupljen sa tvog koda 😉

Hvala ti vidio sam da je neko kupio demo nisam znao ko je 😉

@gaspar ja ne bi rizikovao vise cim se demo otplati to je to ne bi rizikovao uzimati dalje ipak kao sto kazes u slucaju pucanja nekog vec je dosta novca u igri da propadne, ne treba se bas zaletati.. opet neka svako odluci sta mu je najbolje ne bi nikoga ni da navracam ni odvracam, neka svako za sebe odluci sta mu donosi najbolju zaradu 😉 ko god zeli neki savjet misljenje moze slobodno da pita temu smo i otvorili da se medjusobno pomazemo ,meni je sad ovaj dio teme najinteresantniji zato sto pisemo samo o zaradi 😛

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno