Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bas tako i plus 3 zarade od referala...za sada bolje nego 2 naloga na jednoj 270.

Bas tako i plus 3 zarade od referala...za sada bolje nego 2 naloga na jednoj 270.

Da da odlican info za ljude koji imaju problema sa 270-kama ko ne moze da podjeli kartu na 2 ili 3 naloga ovo je odlican info znaci rotiranjem se rjesva stvar, cak i komp lakse radi, a i veca zarada 😉

Javicu veceras tacno kada bude presek koliko je zaradila...

Koja je razlika u zaradi na dnevnom nivou, ako se naprave 4 naloga sa 2x7950 u odnosu na pravljenje 4 naloga na 2xr9 280x? Trenutno sa 280x dobijam oko 1,35e po nalogu (870/1500), koliko bih dobijao sa 7950?

Koja je razlika u zaradi na dnevnom nivou, ako se naprave 4 naloga sa 2x7950 u odnosu na pravljenje 4 naloga na 2xr9 280x? Trenutno sa 280x dobijam oko 1,35e po nalogu (870/1500), koliko bih dobijao sa 7950?

Maltene isto
7950 moze da siba oko 220 sto je dovoljno
Mislim da bi razlika bila minorna

Ti ako imas 2x7950 i 2xR9 280X mozes da imas 15€ dnevnu zaradu :d samo to treba fino podesit te dvije HD7950 mogu da daju gotov kao i dvije R9 280X, mala razlika jos ako su MSI HD7950 to su prave zvjeri od rudara 😉

Mozes li okaciti tvoj bat.
Znam da je sa -rotate x opcijom i nabrajanje naloga u bat-u ali nisam
se interesovao za to DO SAD🙂

moze naravno 🙂

cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -u 1 -p 1 -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -u 2 -p 2 -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -u 3 -p 3 --shaders 1280 --thread-concurrency 15232 --intensity 15 -g 1 --rotate 10 -w 256 --gpu-memclock 1450 --gpu-engine 1050 --gpu-fan 50

meni 280 baca više od svih 280x i to na manjem kloku

moze naravno 🙂

cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -u 1 -p 1 -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -u 2 -p 2 -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -u 3 -p 3 --shaders 1280 --thread-concurrency 15232 --intensity 15 -g 1 --rotate 10 -w 256 --gpu-memclock 1450 --gpu-engine 1050 --gpu-fan 50

dakle samo da ubacim workere i to je to?
Hvala na uploadu🙂

I obrati paznju koliko imas kartica i koliko RAM memorije imas na toj masini...mozda TC mora da se smanji ako imas vise kartica...onda probaj TC 8192,5120 ili 4320...

I obrati paznju koliko imas kartica i koliko RAM memorije imas na toj masini...mozda TC mora da se smanji ako imas vise kartica...onda probaj TC 8192,5120 ili 4320...

da,da
Pa Da ne pustam recimo 4x270x za 4 naloga.
To su hawk varijante koje guraju i po 500...
Sa dve mogu glat da cepam...
Il mozda bolje da pustim sve 4.Mislim da ce to minorno sto ce vise zaraditi biti taman toliko koliko zarade na moneru😉

Ti ako imas 2x7950 i 2xR9 280X mozes da imas 15€ dnevnu zaradu :d samo to treba fino podesit te dvije HD7950 mogu da daju gotov kao i dvije R9 280X, mala razlika jos ako su MSI HD7950 to su prave zvjeri od rudara 😉

Imam Asus 7950 dc2 karte, mislim da su dosta bolje od MSI modela 🙂. Bar sto se hladjenja tice tu ne mogu da se porede 😉

Poslednja izmena:
held.jpg

Ljudi sta mu je pa sad ovo held.
Kad kliknem iznad pise da ceka approval 14 dana?!

Imam Asus 7950 dc2 karte, mislim da su dosta bolje od MSI modela 🙂.

Ma odlicne pusti te dvije HD7950 da rotiraju na 8 naloga, na drugom kompu pustis dvije R9 280X da rotirjau na jos 8 naloga (trebas uzet 16 demoa :d) i eto dnevne zarade sa referalima blizu 20€

Ma odlicne pusti te dvije HD7950 da rotiraju na 8 naloga, na drugom kompu pustis dvije R9 280X da rotirjau na jos 8 naloga (trebas uzet 16 demoa :d) i eto dnevne zarade sa referalima blizu 20€

Jao bre kakvo sad rotiranje, jedva sam ovo do sada pohvtao, neka 2 7950 rade prvo na 4 naloga posle cu da vidim da ih rotiram, sta god to znacilo 🙂.

Kako ste krenuli ova prica tesko da ce da doceka novu godinu...

obavestenje od 1.decembra

NOTICE:

To Whom It Concerns,

Registering multiple accounts and using multiple virtual private
servers (VPS) and/or rented rigs to take advantage of our platform
is a violation of our Terms of Service. When detected, our abuse
prevention filter will limit or block earnings of these accounts...

To avoid this, we strongly recommend consolidating your hash rate under a single account. Our development team has implemented extra incentives for those that do.

We apologize for any inconvenience, and hope you understand these necessary precautions.

If you feel you have not violated any of our TOS, send us your username, and complete details, for review of your case. Please allow 24 to 48 hours response time due to high volume of claims.

Thank you in advance for your patience & patronage!

Regards, [email protected]

Jao bre kakvo sad rotiranje, jedva sam ovo do sada pohvtao, neka 2 7950 rade prvo na 4 naloga posle cu da vidim da ih rotiram, sta god to znacilo 🙂.

znaci druze da bi imao vecu zaradu.
Ovako dvije HD7950 na 4 naloga zarade ti mozda malo vise od 5€ uzet cemo da je 5€... da te dvije karte pustis na 8 naloga da rotiraju, a moze bez problema zaradio bi oko 8€ i na to dodas jos zaradu od 8 referala, na kraju dana dobijes znatno vecu zaradu.
Kopaj ti ako hoces tako, mada mozes imati znatno bolju dnevnu zaradu (najveci je problem mora se uzet 8 demo contracata, ali ako si iscitao temu to se otplati za 10 dana i onda si miran)

"Rotiranje" je vise interesantno za ljude koji imaju manjak kartica, ja nemam problem sa tim 🙂. Hvala na informacijama.

obavestenje od 1.decembra

NOTICE:

To Whom It Concerns,

Registering multiple accounts and using multiple virtual private
servers (VPS) and/or rented rigs to take advantage of our platform
is a violation of our Terms of Service. When detected, our abuse
prevention filter will limit or block earnings of these accounts...

To avoid this, we strongly recommend consolidating your hash rate under a single account. Our development team has implemented extra incentives for those that do.

We apologize for any inconvenience, and hope you understand these necessary precautions.

If you feel you have not violated any of our TOS, send us your username, and complete details, for review of your case. Please allow 24 to 48 hours response time due to high volume of claims.

Thank you in advance for your patience & patronage!

Regards, [email protected]

Najduže će u ovoj priči zarađivati ne oni koji imaju najviše kartica na jednoj ili 2 lokacije, nego oni koji budu imali gomilu ip adresa 😉. Ovo ovako sa kopanjem na gomilom naloga na jednoj adresi neće dugo potrajati najverovatnije (mislim bilo bi super da opstane ali teško)

"Rotiranje" je vise interesantno za ljude koji imaju manjak kartica, ja nemam problem sa tim 🙂. Hvala na informacijama.

Da rotiranje jeste interesantno malim rudarima, ako sto kazes ljudi koji imaju manjak kartica, ali isto tako dobro dodje i onima koji imaju vise kartica pazi ovo:

Ti recimo imas cetri HD7950 kartica i djelis svaku na dva naloga, znaci imas 8 naloga i zaradis oko 10€, ja imam dvije HD7950 i rotiranjem zaradim 10€.
Ti korsitis cetri HD7950, ja dvije HD7950 - ti potrosis vise struje nego ja, a ista ti zarada. Znaci da korists rotiranje mogao bi iskljuciti dvije karte ili ih prebaciti da kopaju monero ili nesto trece po zelji, i opet bi isto zaradjivao.
Isti je slucaj ako ima 8 -10 -20 kartica. Recimo imas 20 kartica i pustis ih svaku na po 2 naloga, ja ovamo imam 10 kartica i koristim rotiranje i zaradim isto kao i ti, plus duplo manje struje potrosim... tako da ovo rotiranje treba da koriste svi bez obzira bio mali ili veliki rudar (naravno u svakoj varijanti treba dosta ip adresa i dosta verifikovani naloga -zato svak treba sebi da odredi i isplanira najbolju zaradu)

Poslednja izmena:
Kao i svaki mining do sada... Svaki put kada predjemo na nesto drugo, prilagodjavamo se. Nazalost, ja za ovo nisam spreman, kuburim sa IP.

Niko mi ne odgovara za ono held na mom nalogu:S:

Da rotiranje jeste interesantno malim rudarima, ako sto kazes ljudi koji imaju manjak kartica, ali isto tako dobro dodje i onima koji imaju vise kartica pazi ovo:

Ti recimo imas cetri HD7950 kartica i djelis svaku na dva naloga, znaci imas 8 naloga i zaradis oko 10€, ja imam dvije HD7950 i rotiranjem zaradim 10€.
Ti korsitis cetri HD7950, ja dvije HD7950 - ti potrosis vise struje nego ja, a ista ti zarada. Znaci da korists rotiranje mogao bi iskljuciti dvije karte ili ih prebaciti da kopaju monero ili nesto trece po zelji, i opet bi isto zaradjivao.
Isti je slucaj ako ima 8 -10 -20 kartica. Recimo imas 20 kartica i pustis ih svaku na po 2 naloga, ja ovamo imam 10 kartica i koristim rotiranje i zaradim isto kao i ti, plus duplo manje struje potrosim... tako da ovo rotiranje treba da koriste svi bez obzira bio mali ili veliki rudar (naravno u svakoj varijanti treba dosta ip adresa i dosta verifikovani naloga -zato svak treba sebi da odredi i isplanira najbolju zaradu)

Momce za 20 kartica ti treba 80 naloga. To ti je 1200e da ih verifikujes, da ne pricam sto bi morao da dam otkaz na poslu koji sada radim jer bi morao 8 sati da cistim naloge.

@nenadubica To ti je referal od nekog naloga gde si uplatio demo.

Poslednja izmena od urednika:
Momce za 20 kartica ti treba 80 naloga. To ti je 1200e da ih verifikujes, da ne pricam sto bi morao da dam otkaz na poslu koji sada radim jer bi morao 8 sati da cistim naloge.

nisu problem 1200eu,problem je stp ih stavljas na sred ulice sa gomilom lopova koji ih posmatraju i misle se:
"Dal odma da ih uzmem il da pustim da baci jos neki euro?!"😉

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno